Damian Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Nawet jesli za tydzien Barca wtopi z Atletico to raczej bedzie miala majstra http://sport.wp.pl/martykul.html?kat=1744&wid=17524881
A4_Raf Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Strajk ma być i mają odwołać dwie ostatnie kolejki
Damian Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Czytałem o tym strajku.....japier@#$e to jest chore, cała Hiszpańska federacja jest chora. I pomyśleć, że chodzi o podział praw telewizyjnych....żenada
Kamyk Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 dawno o tym pisałem porównując ich do EPL szkoda słów
Damian Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Ten cały podział miał uratować Hiszpańskie kluby przed bankructwem więc o co im chodzi? Nie czaje tego. Wiadomo.....FCB i RMCF stracą natym najbardziej ale skoro w Angli to działa to czemu w Hiszpani miało by być inaczej?
Kamyk Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) sam sobie odpowiedziałeś .Obiecałem parę fotek i krótką relację a jeśli cokolwiek można powiedzieć to chyba tylko jedno na tego typu wydarzenie zawsze warto iść fanem Napoli nie jestem, znam 3 zawodników, jak grają w lidze nie mam w ogóle pojęcia ale szał na trybunach, reakcje kibiców, wrzask 55 tys ludzi jest niesamowity i chociaż zawsze można narzekać, że miejsce nie najlepsze, że późno, że to czy tamto, to nieważne bo ciary na plecach chodzą tak, że opisać tego słowami nie sposób po prostu wspaniałe przeżycie a na koniec zawsze można zjeść coś lokalnego Edytowane 10 Maja 2015 przez Kamyk
Biszczan Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Mówiłem , że Ci się spodoba :-) Gdybym miał taką możliwość to byłbym na każdym szlagierze Serie A, ale pozostaje to w mojej swerze niespełnionych marzeń :-) Valencia ładnie pocisnęła Real w 1. Połowie. Diego Alves po raz kolejny udowodnił że przydomek "Mr. Para penalty" nie jest przypadkowy :-) Lazio znowu ciśnie u siebie. Ładnie rozegrali na 1:0. Inter nie gra źle, ale teraz po kontrowersyjnej czerwieni dla Mauriego grają w przewadze :-/ Hernanes kapitalnie z wolnego na 1:1 ale ujowo się zachował po zdobyciu gola [emoji107] Widzieli bramki z meczu Korona - Ruch ? Obie ładne :-) Szkoda, że Korona obijała słupek i poprzeczkę bo też mogły być ładne brameczki.Druga czerwona kartka tym razem dla Marchettiego. Schodzi Klose, wchodzi Berisha i broni pierwszy rzut karny w tym sezonie na korzyść Lazio wykonywany przez Icardiego. To jest szpil, a nie płaczkowanie podczas Gran Derbi :-) Edytowane 10 Maja 2015 przez Biszczan
Kamyk Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) to co jak tam nastroje wśród Bayernowców? jest nadzieja? Edytowane 12 Maja 2015 przez Kamyk
Kamyk Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) są już gdzieś podane składy? Edytowane 12 Maja 2015 przez Kamyk
Blachu Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Oficjalne składy będą na godzinę przed meczem... A nastroje? No cóż, cuda się zdarzają... Jednak ostatnie 4 porażki z rzędu mówią wszystko... Mimo tego trzeba być z drużyną do końca
akjam Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Cuda się zdarzają choć tutaj chyba nie ma co na to liczyć... a jeśli cokolwiek można powiedzieć to chyba tylko jedno na tego typu wydarzenie zawsze warto iść fanem Napoli nie jestem, znam 3 zawodników, jak grają w lidze nie mam w ogóle pojęcia ale szał na trybunach, reakcje kibiców, wrzask 55 tys ludzi jest niesamowity i chociaż zawsze można narzekać, że miejsce nie najlepsze, że późno, że to czy tamto, to nieważne bo ciary na plecach chodzą tak, że opisać tego słowami nie sposób po prostu wspaniałe przeżycie a na koniec zawsze można zjeść coś lokalnego Wiadomo, że zawsze na żywo to jest właśnie to... A gdy już się jest obecnym na meczu "swojej" drużyny to szczyt doznań... Kamyk co do Twojego pobytu na meczyku...Byłem już na wielu spotkaniach czy to reprezentacji czy klubowych i to nie tylko Naszych polskich drużyn... Wiadomo, że zawsze na żywo to jest właśnie to! A gdy już się jest obecnym na meczu drużyny, której się kibicuje to już szczyt doznań kibicowskich...
Kamyk Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) oglądanie na żywo ma jednak jeden poważny minus - nie ma komentarza Twaro Edytowane 12 Maja 2015 przez Kamyk
akjam Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Dlatego zawsze później oglądam mecze z komentarzem bo jednak można coś przeoczyć poza komentarzem...
akjam Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 No to dzisiaj wygodnie na fotelu przed TV...
Blachu Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Co powiecie na pewny finał LM z Stambułu z przed kilku lat? Do przerwy 3:0... Czyli praktycznie już po meczu... A wyszło trochę inaczej...
Rekomendowane odpowiedzi