stanley Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No perspektywiczny Angol. I młody młody, walczak, gryzie trawe, pracuje dla zespołu, umiejętności mu nie brakuje. W tej chwili top3 napadziorów w EPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Strzela przede wszystkim !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Strzela przede wszystkim !!! osobiście trzymam za niego kciuki ( czy do nas trafi czy nie) Sterling już chyba w MC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Pool będzie miał znowu sezon do doopy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Pool będzie miał znowu sezon do doopy ... czyli norma ( a szkoda) dwa lata temu ciągnął ich Suarez , gdyby nie On, pewnie nie grali by nawet w pucharach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Uhm - SAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Bild donosi, że Schweinsteiger do United przechodzi... jeszcze 3 lata temu uznałbym ten transfer za świetne posunięcie działaczy MU teraz już mam mieszane uczucia Znacznie bardziej wolałbym Lewego lub Muellera 3 lata temu Bayern, by go nie puścił nigdzie Szkoda, że odszedł, koniec pewnej epoki - 17 lat w klubie, wygrał wszystko co mógł, ale chciał spróbować czegoś nowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ciekawe jak mu pójdzie w EPL. Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jak mu zdrowie dopisze to da radę. Tymbardziej u van Gaala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Podobno dzisiaj mają jeszcze zaklepać Schneiderlina czy jak mu tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Uhm. Z Totkow. To już 4 gracz. Desperacko to wygląda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 De Gea mi dawać. Iker odszedł Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Xaviego zegnano jak bohatera a Ikera jak szmate.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Xaviego zegnano jak bohatera a Ikera jak szmate.... yyy dlaczego?? dzisiaj o 13 jest pożegnanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Damiana na nic więcej nie stać ;-) nie dziwi mnie ten tekst :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Damiana na nic więcej nie stać ;-) nie dziwi mnie ten tekst :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka mooooocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Liverpool akurat zrobił moim zdaniem póki co najlepsze transfery (Firmino, Ings, Milner, Clyne) pozbyli się Johnsona , ale może być tak jak z Falcao więc trzeba czekać aż sezon rozkręci się na dobre. Sterling za 49 baniek - ha ha Jak tak będzie gwiazdorzył to w City kariery nie zrobi nawet jak zje Snickersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 http://www.przegladsportowy.pl/florentino-perez-oficjalnie-pozegnal-dzis-ikera-casillasa,artykul,585861,1,13057.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Damiana na nic więcej nie stać ;-) nie dziwi mnie ten tekst :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka mooooocne czlowieku daj spokij i sie nie kompromituj bo o Hiszpanskiej pilce wiem duzo wiecej niz ci sie wydaje. Ogolnie chodzilo mi o atmosfere wokol odejscia Casillasa do Porto i o to jak dlugo sie gadalo o jego "komflikcie" z Perezem i kibicami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Właśnie widzę xd Wymysły asa, a reszta z chęcią też wtedy pisze. Kampania anty Perez trwa w najlepsze. Ciekawe o czym teraz będą pisać, pewnie znowu Ramos, a może sprzedaż Cristiano gdziekolwiek, na pewno coś wymyśla. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi