stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 PS. Szykujmy się na małe zmiany jeśli chodzi o końcowe miesjca w tabeli Skąd wiedziałeś ????? Jose cały czas popełnia błąd - gra jednym składem a do tego pozbywa się grajków z ławki. Wiem jedno - to nie będzie ich sezon WIdzę trzy drużyny, które mogą ich łyknąć : Arsenal, City, MU - teraz pytanie - jak to ułoży się na koniec sezonu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 a tu się zgodzę za wyjątkiem jednego, na wróżby co do tabeli to trochę wcześnie jedno jest pewne - szoping tajm nadchodzi, pan Roman pewnie sypnie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 a tu się zgodzę za wyjątkiem jednego, na wróżby co do tabeli to trochę wcześnie jedno jest pewne - szoping tajm nadchodzi, pan Roman pewnie sypnie .... Jeżeli kogoś kupią to chyba nawet nie rozwiąże ich problemów - dla tej drużyny problemem zrobił się trener - czasami za bardzo skupia się na teatralnym, pozaboiskowym show ( np teraz sprawa z dr Evą ) Piłkarze są pewnie czasem tym zmęczeni. Lubię i cenię Mou, ale mam wrażenie, że czasami przegina i pomimo faktu, że wie, że zrobił źle, jego duma nie pozwala mu zluzowanie gaci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) http://okonski.blog.tygodnikpowszechny.pl/2015/08/16/lipcowa-chelsea/#more-2241 . a o tym słyszeliście ? koniec la liga w C+ http://www.sport.pl/pilka/1,65082,18580294,liga-hiszpanska-w-eleven-sports.html#MT Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Kamyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 O jprdl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zwis,i tak nie oglądam od dwóch sezonów.Jedynie EPL. Wysłane z LG G Flex 2 I oczywiście LM. Wysłane z LG G Flex 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 W sumie zwis, mogę się zgodzić. Czasami z sentymentu na CR7 spojrzałem. Bardziej mnie martwi precedens. Tylko i aż tyle ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 BTW Dzisiaj Boruc będzie mógł się wykazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Racja. A jutro Brugge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Racja. A jutro Brugge dobrze by było załatwić sobie awans już w pierwszym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Na to liczę. Może Depay odpali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Na to liczę. Może Depay odpali? czekam jak chłopak zacznie strzelać, bo ma spore umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 oby większe niż Falcao ...... co się wczoraj naśmiałem jak go Żoze wpuszczał, to moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 oby większe niż Falcao ...... co się wczoraj naśmiałem jak go Żoze wpuszczał, to moje póki co Chelsea dostała od Arsenalu i City, zobaczymy co będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Pozostalo czekac az angielska straca bo to kwestia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Pozostalo czekac az angielska straca bo to kwestia czasu gdyby stracili angielską, to myślę, że połowa abonentów rezygnuje z ich usług, a na to sobie na pewno nie pozwolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A myslisz ze po straceniu La Liga nie straca abonentow? Straca i to duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A myslisz ze po straceniu La Liga nie straca abonentow? Straca i to duzo pewnie też, ale kogo nie znam to ma cyfre z powodu ligi angielskiej PS. Lovrena w tym sezonie to też chyba dalej będą wkręcać w ziemię jak rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 No to kciuki za Athletic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A, to już rewanż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi