Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 sędzia mameja że szok 2x pomylił piłkarzy przy kartkach mecz ogólnie cienki
stanley Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 sędzia mameja że szok 2x pomylił piłkarzy przy kartkach mecz ogólnie cienki śmiechu warte a ci sędziowie za linią końcową to potrzebni jak ku*wie majtki :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 a ci sędziowie za linią końcową to potrzebni jak ku*wie majtki :gwizdanie: jednak się przydał ten jeden, bo zauważył że piłka jest kilka milimetrów od linii 5-tego metra
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 jest dobrze (mówie o wyniku),mimo słabej gry
akjam Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ładna akcja Lecha i gol No przy tak cienkiej postawie to jest cud! Ale bramka jest.
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 oceniając mecz z perspektywy przerwy zimowej to nie jest źle teraz na remis w Bradze
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 wygranych się nie sądzi,jak często mawia Mateusz Borek
akjam Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 wygranych się nie sądzi,jak często mawia Mateusz Borek No nikt tego nie będzie pamiętał w jakim stylu była wygrana za jakiś czas oby tylko nie zabrakło na rewanż...
Skyliner89 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Lecce 2:0 Juve... ;( . Tragedia..., a już myślałem, że będzie lepiej...
David Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Lecce 2:0 Juve... ;( . Tragedia..., a już myślałem, że będzie lepiej... zbyt pewni byli po zwyciestwie z interem dla mnie trener do wymiany bo druzyna gra piach
Gibson Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Nie wiem czy oglądaliście, ale dziś był piękny wynik w Poznaniu :> W Pucharze Polski oczywiście.
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 ale Roma dała ciała z 3:0 na 3:4
Skyliner89 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Lecce 2:0 Juve... ;( . Tragedia..., a już myślałem, że będzie lepiej... zbyt pewni byli po zwyciestwie z interem dla mnie trener do wymiany bo druzyna gra piach Zarząd i trener do wymiany. Guus Hiddink i Moggi jedyny ratunek. Mieli kupić Edina Dzeko, Neymara, a kupili dziadków... . Ostatnio czytałem, że są zainteresowani Jeffersonem Farfanem, nawet... Andream Pirlo... . Wszystko się zaczęło pieprzyć jak kontuzji nabawił się Fabio Q... ;( ... Aż przykro patrzeć to co się dzieje...
Gość mmcv Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Ogląda ktoś FCB? ja ogladalem , dobrze weszli w mecz potem za bardzo uwierzyli w wynik . Pozniej jak dostali bramke od 70min zaczeli grac jak trzeba. Iniesta czarowal dzis , Messi mial dobra koncowke ale ogolnie gral slabo jak na niego.
Bieniek Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Tez ogladalem. Poczatek i koniec piekny mecz :kox: Reszta srednia.Messi w sumie slabo dzisiaj. No i sie ucieszylem,bo moj faworyt Pinto na bramce
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Arsenal opierdolimy jak paczke draży i będzie git :kox: :kox:[br]Dopisany: 20 Luty 2011, 23:15_________________________________________________jak widze Keite to mam wrażenie, że jakiś masaj biega po boisku.....tylko mu dzidy brak Ale ogólnie widać, ż Barca z dołka wychodzi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi