jojog60 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Panowie potrzebne jest mi nagranie z meczu polska-czechy z 17 listopada we Wrocławiu. Orientujecie sie moze gdzie moge cos takiego zdobyc ?
Ogi Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Poszukaj po stronach torrentowych, czesto widzalem ze ktos cale transmisje wrzucal wiec moze jeszcze ktos seeduje. No i Hiddink za Mou, zobaczymy cenilem tego trenera ale teraz nie mam pojecia czy juz nie zostal w tyle za mlodymi wilczkami.
Ogi Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Taaaaaa coz za cudowna przemiana gąsienicy w motyla, zupelnie jak "nasz" Lech Poznan.
Kamyk Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Niech w końcu wywalą Luja - Mou na bezrobociu
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Niech w końcu wywalą Luja - Mou na bezrobociu
Ogi Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ciekawe jakby zareagowali kibice The Blues i Roemk Abramowicz gdyby w ciagu tygodnia Mou na lawce MU usiadl, heheh, no i pierwszy mecz Chelsea vs MU z Mou na lawce bylby baaardzo ciekawy .
Blachu Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Oficjalnie od lata Ancelotti trenerem Bayernu... Hmm powtórka z rozgrywki i tryplet na zakończenie...? Jak za Juppa Heyncesa... Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Blachu
Ogi Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Calkiem mozliwe, Ancelotti znany jest z tego ze z gwiazd potrafi zrobic zespol ktory lubi grac to co im nakresli.
Blachu Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Bardziej miałem na myśli ten sezon i zakończenie współpracy z Guardiolą...
Ogi Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Mistrza maja na 100%, z pucharem to wiadomo są faworytem ale jednak różnie się zdarza, natomiast ligi mistrzów uważam że nie wygrają, mają za słaby środek pola, tzn. mają świetny ale jednak pozostali faworycie są lepsi.
Blachu Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 A kto należy do tych pozostałych faworytów z "lepszym środkiem pola" ? Bo szukam, szukam i ciężko mi coś znaleźć...
Ogi Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Na papierze wedlug mnie: PSG, Barca, Real, Juve, City, nawet Atletico chyba, jak pisze to moja opinia nie trzeba sie z nia zgadzac .
A4_Raf Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Szczególnie nie trzeba się zgadzać z Realem. Poniżej krytyki. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Dzisiejszy mecz oczywiście. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Ogi Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wiesz gra to jedno a to co ci zawodnicy odpowiednio poukladani potrafia zaprezentowac to drugie. W Realu Benitez niestety ( a raczej stety bo Real to Real i powinien grac ofensywnie ) nie pasuje kompletnie.
Blachu Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ogi Bayern będzie teraz grał w 1/8 LM z Juve i będziesz mógł zobaczyć w bezpośrednim starciu jak "blado" wypadnie pomoc Bayernu przy Włochach... IMO kadrowo z Bayernem może równać się tylko Barca, Real - ale czy te dwa zespoły mają ją tak szeroką i wyrównaną? Polemizowałbym... Śmiem twierdzić, że nie... PS: nie mylić jakości z medialnością
Kamyk Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jak na moje to LM wygra Barca Po tym co teraz prezentują uważam że są w Europie nie do zatrzymania
A4_Raf Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Patrząc po ostatnich wynikach to na pewno Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 o qtfa rzeczywiście ... https://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/12/club-statement.html pamiętasz jak czekałem na ich kryzys w poprzednim sezonie ? myślisz, że Mou ich w poprzednim sezonie zajechał ? Grał chyba tylko 13stoma zawodnikami PS. Czy widziałbym go w MU ? Jest sporo plusow, ale i minusów
Rekomendowane odpowiedzi