akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jak Ibra tego nie trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Nieźle zburaczył. Wysłane z Nexusa 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Coś disiaj Ibra nie w swojej formie... Przecież to setka była jak nic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zlatan ma dziś dzień konia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jak wynik na Wolfsburgu?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OTom Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jak wynik na Wolfsburgu?! 2-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No właśnie mówię Takiego wyniku się tam nie spodziewałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A łuuuuuuu. Wysłane z Nexusa 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No i City prowadzi 0:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Środek pola rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Nie mam pytań. Wysłane z Nexusa 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jaka bramka Ibry 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Neuer jest tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jak tak dalej pójdzie to oglądanie lm będzie sprowadzalo się, zależy kto dzisiaj będzie arbitrem. To co się dzieje to jakaś kpina. Ewidentny faul na Benzynie i nici. Druga bramka to geniusz obrony Realu. Benzema dwóch setek ogólnie nie trafił. A Ronaldo był na słusznym spalonym gdy strzelił bramkę. Ogólnie dno ta LM. Nawet u buka kurs na to że będzie karny z d*py jest 1.01 zł. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Gdzie jest Aguero???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy13101980 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Myśli już chyba o sobotnich melanżach. Wysłane z Nexusa 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jak zszedł de Bruyne to się trzeba bać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 W Wolfsburgu dalej utrzymuje się wynik 2:0... Jestem w szoku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A ja nie. Takiej padaki dawno nie widziałem, ile Real miał setek? 3? Więcej? Strzałów z 15? Ale z takim zezem to nie tutaj.... Słabo i tyle. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka I BTW gdyby byli dobrze ustawieni to by z 5 im wklepali Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jakby Babka miała wąsy to by była dziadkiem. Gimby już placzo że sędzia Realowi nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi