bajbusa4 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Polska do boju!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 pytanie na kogo lepiej trafic, krystyne czy chorwatów...? Uwierz że na Portugalię Chorwaci grają zajebistą piłkę... Dobrze by było gdyby też pograli 120 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dobrze, że Polska odprawiła farbowane lisy Portugalia jak i Chorwacja są do pokonania. Nie ma takiego zespołu, żeby go nie pokonać.Naszą największą bolączką jest słaba skuteczność w ataku... Stwarzamy sytuacje, ale brakuje wykończenia...Wiadomo Chorwacja za***ista pomoc itp. Portugalia też ma skład, ale jeśli będziemy skuteczniejsi w ataku to półfinał jest możliwy.To jest jedyny Nasz problem. Według mnie w ćwierćfinale obok Lewandowskiego powinie zagrać Stępiński. Milik za dużo sytuacji marnuje.... Niech wejdzie z ławki albo powie trenerowi co go boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Też mnie Milik irytuje tymi zmarnowanymi sytuacjami, ale jednak Stepinski to nie ta liga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Też mnie Milik irytuje tymi zmarnowanymi sytuacjami, ale jednak Stepinski to nie ta liga Może nie ta liga, ale uważam, że powinien dostać szansę. Wcześniej mieliśmy większe pole manewru jeżeli chodzi o napastników: Frankowski, Żurawski, Brożek, Smolarek, Niedzielan czy Matusiak, a teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Chorwaci póki co bardzo łaskawi. Wrzucą trzeci bieg i będzie płacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Póki co mecz mnie rozczarowuje. Ale niech grają dogrywke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 A potem karne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 A potem karne True Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 słaby mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 ano suaby... zobaczymy w czwartek jaki mecz wymyślo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 słaby meczAnje słabe euro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Mecz kompletnie bez historii, nikt nie błysnął nawet przez chwile. Jeśli utrzymamy poziom gry z 1 połowy meczu ze Szwajcarami, będę naprawdę spokojny o wynik. PS. Denerwuje mnie tylko komentarz Tomka Hajty, który ciągle powtarza, że "z przodu mamy JAKOŚĆ"... JAKOŚ to tej JAKOŚCI nie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 beka,karny w drugiej minucie dla przeciwnika gospodarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Słowaki z podkulonymi ogonami weszli i ich Helmuty zlały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Stasiu genialne :-) Słowaki z podkulonymi ogonami weszli i ich Helmuty zlały Nie widziałem nawet sekundy meczu ale chyba strasznie to wyglądało słaby meczGeneralnie to cały turniej nie zachwyca. A bramki wpadają żenująco rzadko. Do tego kończymy juz 1/8 a ciągle nie ma piłkarza o którym można powiedzieć - ale miesza, to przyszła gwiazda. Euro jak na moje jest bardzo słabe i obawiam się, że się nie rozkręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Hazard znowu pokazał co potrafi... Belgia 3:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Far Too Easy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Szedłem do kibla to było 0:1 ... Wracam... 0:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Już 4... Niemcy 3:0 Belgia 4:0 Rozpędzają się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi