rafalekx Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 poczekaj do weekendu Temat TOP 3 sie wzbogaci o...?
A-rek Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 zapłacił ale chyba ostatni nie chyba, a napewno i to po terminie
aju Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 wiesz ze nawaliłem bo byłem na wakacjach, sory jeszcze raz nie karz mnie tak dotkliwie
RS Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Do mnie tez dzis doszla Bylaby mozliwosc domowienia jeszcze 2-3 koszulek?
slepy Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 poczekaj do weekendu Temat TOP 3 sie wzbogaci o...? nie, nie :gwizdanie:, mam w planach sesyjkę a4, + dama w DOPE
A-rek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Bylaby mozliwosc domowienia jeszcze 2-3 koszulek? tak sie zastanawiam czy bylyby chetne osoby na kolejną ture koszulek ale juz z innym logiem
slepy Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Bylaby mozliwosc domowienia jeszcze 2-3 koszulek? tak sie zastanawiam czy bylyby chetne osoby na kolejną ture koszulek ale juz z innym logiem z jakim logiem, ten Dope z suszarami , ja bym wziął tylko tak pomyslałem zeby na plecach zamiast DOPE, dać OOOO
Michał Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 tak sie zastanawiam czy bylyby chetne osoby na kolejną ture koszulek ale juz z innym logiem oczywiście :kox: ja chcę taką, slepy pewnie też
jozek726 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 tak sie zastanawiam czy bylyby chetne osoby na kolejną ture koszulek ale juz z innym logiem oczywiście :kox: ja chcę taką, slepy pewnie też ja biore
moskal Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 tak sie zastanawiam czy bylyby chetne osoby na kolejną ture koszulek ale juz z innym logiem o jakie logo konkretnie ci chodzi ??? ja chcę taką, slepy pewnie też 2 x XL dla mnie
A-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 o jakie logo konkretnie ci chodzi ??? czekam na propozycje narazie nic nie zamawiajcie bo jeszcze nie ma podjetej decyzji co do loga poprostu zobaczymy ile bedzie chetnych osob
moskal Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 narazie nic nie zamawiajcie bo jeszcze nie ma podjetej decyzji co do loga poprostu zobaczymy ile bedzie chetnych osob wiem , tak dla jaj jebłem
Iverson Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ale mam bicka w tej koszulce , franco de pacerro :kox:
A-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ale mam bicka w tej koszulce , franco de pacerro :kox:
I r o Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a ja nie mam jeszcze nawet koszulki ja też :gwizdanie:
Maciek80 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 To może naklejkę też zrób w wersji z suszarką?
Rekomendowane odpowiedzi