stanley Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 założe FMIC i zmienie pompki to potem pomyśle o BRD narazie polatam AWX na programie latem wyrezam FMIC a dalej bede myślał 0n ma 1,6 TDI w gazie decayed na 2 parownikach.. Jozek jak wybrałes AWX to bedziesz bardziej zadowolony do jazdy po miescie... szybsza reakcja na gaz ale góry juz takie jak w BRD nie bedzie co masz na myśli mówiąc góry? BRD dłużej pompuje - większa wydajność.. myślę, że jeżeli nie ma zamiaru wkładać większych wtrysków + FMIC itp to nie warto wkładać BRD
Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 jeśli chcesz mieć to ładnie zrobione to ja widzę to tak ja i ja zrobiłem (ale nie zamontowałem) ;( BRD PD ARL kolektor awx wraz EGR przerobionym zostawiając klape gasząca FMIC z pełnym orurowaniem Mapsensor od AWX Obudowa filtra powietrza od AWX z Paska FL przepływka od AWX głowna rura od turbiny z AWX rura od odmy z AWX chłodniczka oleju z AWX sprzęgło Radzik może oczymś jeszcze zapomniałem :gwizdanie: wtedy robisz spokojnie na 190KM
aju Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Obudowa filtra powietrza od AWX z Paska FL coś więcej po co na co i czym się rózni
Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 obudowa oo passata AWX FL po lifcie jest na zapinki tak samo jak AJM obudowa od ab6 AWX jest na wkręty i ma inne mocowania do budy i nie zamontujesz górnej osłony na filtr jesli sprzedam audi to bede miał przepływkę i całą obudowę filtra i główną rure od turbiny wraz rurą od odmy w stanie BDB i idealnie pasujące do AJM na większe moce
Iverson Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 ale co ona da? no po zastosowaniu przepływki awx musisz zastosować filtr i obudowę z paska , ale raczej nic to nie daje
aju Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 aaa, myślałem że ma to jakiś dodatkowy cel
Iverson Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 aaa, myślałem że ma to jakiś dodatkowy cel tak ma , kolejne -200zł na koncie
Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 do samej obudowy zamontujesz większą przepływkę a tego nie muszę tłumaczyć aha i kanała dolotowy do tej obudowy jest taki sam jak w AJM [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 21:16_________________________________________________pogadajcie z jaro4444 jak robił swojego AJM na ponad 200KM i zapytajcie dlaczego dał przepływkę od AWX do AJM i zobaczcie wykres to zrozumiecie
Iverson Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Cris tam z seryjnego ajm to mało co zostało
Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 IVE AJM idzie na sprzedaz więc już jest prawie seriia
MAGIC87 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 sprzęgło Radzik nie koniecznie... zalezy w jakiej kondycji masz swoje Ori... 410 Nm wytrzymuje seria
Cristoforo Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 410NN chyba płaskie bardzo i delikatnie bardzo
stanley Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 zależy jeszcze kto i jak jeździ
aju Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 tak jak jeździ ta osoba to z całą odpowiedzialnością stwierdzam że nowe sprzęgło trzyma dobrze 420Nm
Piotrek98igo Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 ja mam seryjne sprzeglo i 410nm przy 3tys i daje rade imo te filtry/przeplywki awx o kant pupy tak jest to potrzebne,jak ktos nie ma co z pieniedzmi robic to niech zainwestuje w dobre gumy po modach
Kowi87 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 A czasem przepływka od AWX to nie to samo co w AVG, rok temu jak swoją sprawdzałem to P&P przekładałem od passata AWX do siebie, lepiej sie skupić na map sensorze np od ARL tylko jak ktoś bedzie chciał cos wiecej niz turbo AWX, bo przepływka nic nie zmieni
jozek726 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Panowie nie chce ktoś przygarnąc turbinki z mojego AJMa ?? sprzedam w dobrej cenie
Piotrek98igo Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 przeciez tu kazdy zmienia na wieksza
Rekomendowane odpowiedzi