Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi S2 coupe 1991 3B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gratulacje zakupu :good:

szkoda, ze nie jest to ABY ale i tak pieknie.

a nie bylo auto przypadkiem uderzone :?: bylem pewien na 100% ze wszystkie S2 mialy soczewki z przodu :mysli:

Opublikowano

choruje na to auto.dzwiek silnika powala :naughty:

Opublikowano

pięnke autko- jedno z tych za którymi trzeba się obejrzeć-gratki

Opublikowano
  • Autor

No niestety nie jest to ABY ale 3B też można fajnie zrobić.

Jeśli chodzi o soczewki to nie wszystkie je miały, co nie zmienia faktu, że przedni zderzak był wymieniany ale wiedziałem o tym w chwili zakupu.

Faktycznie silniczek słychać pięknie no i do tego blow-off :kox:

Opublikowano

Faktycznie silniczek słychać pięknie no i do tego blow-off :kox:

no to jakiś real filmik by się przydał :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no to jakiś real filmik by się przydał :gwizdanie

Zrobi się jak tylko skończę temat skrzyni i hamulców.

Opublikowano

słyszałem że eSa się już szykuje w quattro service

może na dniach podjadę to sobie zobaczę :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

słyszałem że eSa się już szykuje w quattro service

może na dniach podjadę to sobie zobaczę :)

Ano zgadza się. Walczymy ze skrzynią.[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 23:26_________________________________________________Etap pierwszy zakończony :)

Dziś auto wróciło od chłopaków z quattro service. Skrzynia jest po remoncie, założone nowe sprzęgło, zrobiliśmy też porządek z hamulcami. Do tego trochę drobiazgów jak montaż zegara doładowania VDO, wywalenie tłumika wraz z końcówką wydechu na którą nie mogłem patrzeć, przegląd tylnego dyfra i jeszcze kilka innych drobnych spraw. Jutro postaram się dodać kilka zdjęć.

W najbliższym czasie zakładamy nowe amortyzatory Bilstein B8, są już zamówione i czekam aż dojdą. Nowy podnośnik elektryczny szyby kierowcy bo w tej chwili jest na korbce. Wymiana wkładów lusterek bo są w kiepskim stanie a poza tym jestem przyzwyczajony do asferycznych i w tych nic nie widzę :)

A potem to już chyba auto trafi do lakiernika, na pewno przed zimą muszę się zająć nadwoziem bo w kilku miejscach go "bierze".

Opublikowano

esy górą :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No i niestety amorki szlag trafił. Okazało się że przyszły do zwykłej coupety i nie będą pasować. :wallbash:

Ale na pocieszenie trwa kompletowanie innych części. Zakupione już ori spryskiwacze do przedniego zderzaka + ori lampy soczewkowe z również S2. Do tego lampy tylne w idealnym stanie i również idealne błotniki przednie. We wrześniu auto idzie do lakiernika i wtedy też będę zakładać wszystkie nowe zabawki. Kolor zostanie taki jaki był czyli volcano black.

PS: nagrałem filmik żeby pokazać jak słychać rzędową piątkę ale niestety efekt jest mierny, mikrofon w aparacie nie poradził sobie i słychać tylko trzaski :(

Tak to jest jak się ma wolny wydech :evil:

W planach na zimę jest założenie nowego wydechu z jakimś delikatnym tłumikiem.

Opublikowano

Niedawno udało mi się zakupić auto jak w temacie. Prawdę mówiąc zakup doszedł do skutku niejako przez przypadek bo szukałem innego auta. Ale jak już raz się przejechałem s2 to nie mogłem jej odpuścić. Auto w chwili zakupu wyglądało tak:

dsc6378p.jpg

dsc6371.jpg

dsc6376.jpg

6c41d29918368aa6.jpg

No rezaj rezaj Karol :good: mam nadzieje ze nie bedziesz musial jej sprzedac :wink4:

Szkoda ze nie mialem okazji sie przejechac i w ogole zobaczyc jej, no ale czasu bylo malo :thumbdown:

pozdro i powodzenia w modzeniu :good: :good: :kox:

PS a w B6 co masz za wydech? Jak ja odpaliles to dopoki nie zaklekotala myslalem ze to benzynka :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki.

A w B6 jest wydech przelotowy, na dwie strony jak to w quattro.

Opublikowano

ladne S2 :slina: szukalem kiedys takiego ale padlo na B5 :wink4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki, ale mam nadzieję że będzie jeszcze ładniejsze :evil:[br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 11:42_________________________________________________Nowy nabytek, wczoraj odebrałem falgi BBS RX II w rozmiarze 17":

wheels_bbs_rx2_lg.jpg

udało się trafić używane w bardzo fajnym stanie od forumowego kolegi Bulczasa.

Za jakieś 2 tygodnie auto powinno wyjechać od lakiernika, już nie mogę się doczekać. A falgi prawdopodobnie założę dopiero na wiosnę. Na zimę zostawiam te co były.

Opublikowano

a nie chcesz momo, które mam w spadku po Kamilu ? :)

Opublikowano
  • Autor

Podeślij linka :)

Opublikowano
  • Autor

Aaaa już pamiętam widziałem ją. Ale nie dzięki. Za to prawdopodobnie wyślę Ci do obszycia moją ori z S2

Opublikowano

Aaaa już pamiętam widziałem ją. Ale nie dzięki. Za to prawdopodobnie wyślę Ci do obszycia moją ori z S2

:good:

a jak wygląda ori z S2 ? :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

Tak:

005.jpg