marcin j Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 foto, foto , bo zapowaida sie mega furka
sokolnh Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No ja trochę też ale teraz to już tak zostanie. Nie wygląda to źle.[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 22:25_________________________________________________Właśnie udało mi się kupić zaciski brembo z porsche boxter z adapterami do S2 to już 17" muszą być nie ? jaka kasa ?
Gamling Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 No ja trochę też ale teraz to już tak zostanie. Nie wygląda to źle.[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 22:25_________________________________________________Właśnie udało mi się kupić zaciski brembo z porsche boxter z adapterami do S2 to już 17" muszą być nie ? jaka kasa ? No raczej muszą, nawet nie trochę boję czy wejdą na moje 17" A udało się kupić w fajnej cenie myślę - 900 zł.[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:49_________________________________________________ foto, foto , bo zapowaida sie mega furka Zaciski kupiłem dokładnie takie: Do tego prawdopodobnie trafi tarcza 328mm taka jak w A8. A zdjęcia samochodu będą w przyszłym tygodniu. Wczoraj zawiozłem ją na ostatnie poprawki do lakiernika.
sokolnh Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 zaciski seryjne chcesz może sprzedac ? :gwizdanie:
Gamling Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Raczej tak, chyba w zestawie z tarczami wierconymi chyba ATE (ale muszę jeszcze sprawdzić) i klockami EBC Red.
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ladne, ladne pod felga 18" tak on bedzie wygladal
Gamling Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Miejsca jest jeszcze sporo więc powinno się zmieścić pod moje 17"
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No ja trochę też ale teraz to już tak zostanie. Nie wygląda to źle.[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 22:25_________________________________________________Właśnie udało mi się kupić zaciski brembo z porsche boxter z adapterami do S2 to już 17" muszą być nie ? jaka kasa ? No raczej muszą, nawet nie trochę boję czy wejdą na moje 17" A udało się kupić w fajnej cenie myślę - 900 zł.[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:49_________________________________________________ foto, foto , bo zapowaida sie mega furka Zaciski kupiłem dokładnie takie: Do tego prawdopodobnie trafi tarcza 328mm taka jak w A8. A zdjęcia samochodu będą w przyszłym tygodniu. Wczoraj zawiozłem ją na ostatnie poprawki do lakiernika. ale zacisk
Wąski Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Super zacisk ladne, ladne pod felga 18" tak on bedzie wygladal ta fela mi się nie widzi
Gamling Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Super zacisk ladne, ladne pod felga 18" tak on bedzie wygladal ta fela mi się nie widzi Ja mam takie na lato:
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Super zacisk ladne, ladne pod felga 18" tak on bedzie wygladal ta fela mi się nie widzi wlascicielowi sie widzi bo auto jest z lat 90-tych wiec fela tez miala byc z tamtych lat
Gamling Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Projekt się rozkręca. Udało mi się właśnie zakupić kolektor dolotowy Wagnera: I wydechowy od 034 Motorsport: Kto siedzi w temacie doskonale zna te firmy, a kto nie zna zachęcam do poczytania, warto Co prawda miałem nie budować potwora, ale po pierwsze apetyt rośnie w miarę jedzenia a po drugie trafiły się nowe sztuki już na miejscu w Polsce w takich pieniądzach że aż żal było nie kupić :> Teraz jeszcze muszę wymyślić czym będę chciał dmuchać. Wstępnie zastanawiam się nad GT2871R tylko to niestety dość droga zabawka
Gamling Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 No tylko chciałbym coś co fajnie wstaje przy 3000. A z holsetem będzie gorzej.
sokolnh Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ale potem będzie łeb urywać po co wczesne wstawanie ? będziesz nią jeździł na co dzień ?
Gamling Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 ale potem będzie łeb urywać po co wczesne wstawanie ? będziesz nią jeździł na co dzień ? Tak
_Makki_ Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Jakos przeoczylem ta S2 Super auto, mialem cos takiego jakies 7 lat temu.. Zabawka jakiej nie zapomne. Prawie nic w nim sam nie robilem, kupilem dosyc przerobione, pojezdzilem chyba z rok a pozniej jeden kolo zrobil z niej cos okolo 500km i 650Nm. Urywalo jajka az sie rozbil i poszedl za kratki w Norwegii zbijac palety.. Z tego co pamietam zabawki w mojej byly takie: -silnik ABY -hamulce Porsche z przodu -elementy wydechu Furans -kwasowka Ferrity -mocowania silnika 034Motorsport ++++ -przednie siedzenia z RS2 Od tamtego czasu juz nigdy nie bawilem sie tak dobrze na zlotach klubowych w Norwegii. Wedlug mnie, najpiekniejszy dzwiek i melodia dla uszu to porzadnie przeladowany 5cyl 2.2 z wydechem. Rajdowe Sport Quattro :kox:
turdzi Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jakos przeoczylem ta S2 Super auto, mialem cos takiego jakies 7 lat temu.. Zabawka jakiej nie zapomne. Prawie nic w nim sam nie robilem, kupilem dosyc przerobione, pojezdzilem chyba z rok a pozniej jeden kolo zrobil z niej cos okolo 500km i 650Nm. Urywalo jajka az sie rozbil i poszedl za kratki w Norwegii zbijac palety.. Z tego co pamietam zabawki w mojej byly takie: -silnik ABY -hamulce Porsche z przodu -elementy wydechu Furans -kwasowka Ferrity -mocowania silnika 034Motorsport ++++ -przednie siedzenia z RS2 Od tamtego czasu juz nigdy nie bawilem sie tak dobrze na zlotach klubowych w Norwegii. Wedlug mnie, najpiekniejszy dzwiek i melodia dla uszu to porzadnie przeladowany 5cyl 2.2 z wydechem. Rajdowe Sport Quattro :kox: zamna chodzi caly czas RS2
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 fajny Youngtimer miłego grzebania i śmigania
Rekomendowane odpowiedzi