Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Gliwice, Katowice, Rybnik i okolice] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na dojeździe do Tychów od strony Pszczyny Kuna się turlał chyba z 70km/h :grin:

a później piszo że 4L poli :grin:

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 282,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokładnie......1,9 jest ekonomiczne :polew: .............jak to z górki gasi i za tirami pół drogi się przesmyczy to się dziwić.............

Opublikowano

wpada w tunel aerodynamiczny :sarcastic:

Opublikowano

dzisiaj pare minut po 8:00 na rybnickiej w Gliwicach koło shella w kierunku Rybnika granatowy sedan B5 z trumną na dachu i klubowych ramkach, machalem ale kierowniczka była za bardzo skupiona na jeździe :decayed:

Opublikowano

Przed CHWILA koło kopalni wujek

srebrne B5 kombi ramki klubowe, CB 2m, białe fele

SJZ

Pozdro dla kierownika pomrugane

jechałem za tobą :D

Opublikowano

Dziś koło Timkenu zaparkowane B5 z ramkami tablice SD :hi:

Opublikowano

25 min temu stanley na debie:decayed: Stanley czeka cie rezanie cos zauwarzylem:facepalm:

Opublikowano
25 min temu stanley na debie:decayed: Stanley czeka cie rezanie cos zauwarzylem:facepalm:

Znowu Cie nie zauważyłem :kwasny:

PS. Masz na mysli oświetlenie ? -jeżdżę tak już z pół roku - nie mam czasu :decayed:

Opublikowano

Znowu Cie nie zauważyłem :kwasny:

PS. Masz na mysli oświetlenie ? -jeżdżę tak już z pół roku - nie mam czasu :decayed:

dyskoteka nad tablica stanley na spocie wyrezaj nowe :decayed:

Opublikowano

Na parkingu KWK Chwałowice z tablicą SZO, białe fele :hi:

Opublikowano

Pewnie Polkowaty.... :wink:

Opublikowano

:hi:

no na pewno ja...:wink: tylko, że już byłem 550m pod ziemią:decayed:

Opublikowano

Jakąś godzinę temu na ul.Lipowej w SO pod składem budowlanym widziany Talib a właściwie to jego samochód. Nie wiem czy byłeś w środku bo za ciemne masz szybki :decayed:

Opublikowano

Witam!

Świeżutki tu jestem i nikt mnie nie zna :whistling:, ale dziś w końcu widziałem kogoś na klubowych ramkach, więc to taki mój mały sukces :decayed:

Pozdrowienia dla właściciela czerwonego sedana b5 na dziurawym parkingu pod blokiem na Maciejowie :naughty:

Opublikowano
Jakąś godzinę temu na ul.Lipowej w SO pod składem budowlanym widziany Talib a właściwie to jego samochód. Nie wiem czy byłeś w środku bo za ciemne masz szybki :decayed:

byłem w środku ( zmieniłem folie na ciemniejszą żeby nie było już mnie widać :decayed: ) czekałem na kumpla bo strzelił mi wąż wodny i wywaliło płyn na ziemie....

Opublikowano
Witam!

Świeżutki tu jestem i nikt mnie nie zna :whistling:, ale dziś w końcu widziałem kogoś na klubowych ramkach, więc to taki mój mały sukces :decayed:

Pozdrowienia dla właściciela czerwonego sedana b5 na dziurawym parkingu pod blokiem na Maciejowie :naughty:

:hi: u mnie pod blokiem widziales moja audiczke:naughty: pozdrawiam

Opublikowano
Witam!

A możliwe, bo rejestracja była jakaś taka podobna, acz nie pamiętam. Dziś o 8:00 już go tam nie było.

Następnym razem ściągnę wycieraczkę z Twojego auta, będziesz wiedział że to ja :decayed:

Opublikowano
Witam!

A możliwe, bo rejestracja była jakaś taka podobna, acz nie pamiętam. Dziś o 8:00 już go tam nie było.

Następnym razem ściągnę wycieraczkę z Twojego auta, będziesz wiedział że to ja :decayed:

Autka nie bylo bo w pracy od 6 juz jestem :whistling: a co ty tak czesto bywasz w moich rejonach :wink:

Opublikowano
Witam!

Autka nie bylo bo w pracy od 6 juz jestem :whistling: a co ty tak czesto bywasz w moich rejonach :wink:

Piszę system do lokalizacji klubowych samochodów i zamierzam wszystkie śledzić średnio co 4 godziny aktualizując położenie. Dlatego też dopiero o 8:00 sprawdzałem, bo wcześniej byłem o 4:00. Narazie mam dwa samochody na liście - mój i Twój :kox:

---

Bywam tam czasem w okolicy i pokonuję te wertepy koło Twojego auta ;)

Opublikowano

Aha rozumiem :kox: bede teraz sledzony heh :whistling: