Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Gliwice, Katowice, Rybnik i okolice] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to moja B6 namierzona na sublach w Tychach:) ale potrzebny jej blacharz:( delikatnie uszkodzona.

PS. macie kogoś godnego polecenia z okolicy.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 281,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Seves i tolek wczoraj na A1 w kierunku Łodzi :decayed:

Potwierdzam z Hammerem i Tolkiem zrobiliśmy sobie w niedzielę małego spota na poboczu A1 pod Bytomiem:grin: i jeszcze raz dzięki Hammerku i Tolku za pomoc :notworthy: w sumie za chęć pomocy :decayed:

Dzis Seves po 17tej na 190km A4 w kierunku domu

Jechałeś dużym? Mam nadz że nie stałeś zbyt długo w tym korku :kwasny:

Potwierdzam! A o 16:40 wjeżdżał na bramki pod Wrocławiem, za nim jechało jakies czarne B6 w sedanie (Tolek?) :wink: Chciałem dzwonić seves, ale niebyłem w 100% pewny czy to Ty, teraz widze że nie tylko ja Cie przyczaiłem :wink:

Ja Ciebie też nie szczaiłem :kwasny:

Jechałem po rodzinkę do Wrocka na lotnisko ale turlałem dropsa bo po niedzielnym wystrzale opony miałem 2zimówki a 2letnie a to w quattro nie jest wskazane :kwasny:

Opublikowano
Ja Ciebie też nie szczaiłem :kwasny:

Jechałem po rodzinkę do Wrocka na lotnisko ale turlałem dropsa bo po niedzielnym wystrzale opony miałem 2zimówki a 2letnie a to w quattro nie jest wskazane :kwasny:

leciałem busem do roboty więc raczej nie mogłeś mnie widzieć :wink:

Opublikowano

dużym, quwa drogę zamkneli bo w przyczepke z utrzymania dróg gościu wjechał i droge zamkneli na 4h ja tylko godz. stałem na macu:wink:,a o zamknięciu zadecydowała gddkia a nie policja sprawca wypadku mówił bo wrak odholowali na następny parking:facepalm:
Opublikowano

dużym, quwa drogę zamkneli bo w przyczepke z utrzymania dróg gościu wjechał i droge zamkneli na 4h ja tylko godz. stałem na macu:wink:,a o zamknięciu zadecydowała gddkia a nie policja sprawca wypadku mówił bo wrak odholowali na następny parking:facepalm:

To się stało kilka minut przed tym jak ja przejeżdzałem na Wrocław - na szczęście stałem tylko 1km w korku. A w drodze powrotnej się zdziwiłem że wszystklo jeszcze stoi:facepalm: bo nazbierało się z 15km korka:thumbdown:

Dobrze że gościu w tym caddy'ku nie miał pasażera bo auto rozjebał konkretnie:shock3:

Opublikowano
Taka sytuacja o 12:30 w Rybniku :decayed:

Przynajmniej się dowiedziałem gdzie było moje nowe auto gdy ja jeszcze siedziałem w robocie :facepalm::decayed:

Opublikowano

:decayed:

wysłane z one v :)

Opublikowano

Przynajmniej się dowiedziałem gdzie było moje nowe auto gdy ja jeszcze siedziałem w robocie :facepalm::decayed:

Wiesz jaki miała banan na twarzy :decayed: przez całą drogę :decayed:

Opublikowano

Sie dziwisz........durś na odcięciu :grin:

Opublikowano

Nie dziwię się, przesiąść się z corsy B na B7 :whistling:

Ale to nie zmienia faktu że nim jechała :doh:

Opublikowano

Nie dziwię się, przesiąść się z corsy B na B7 :whistling:

Ale to nie zmienia faktu że nim jechała :doh:

Wyslij jej linka na maila...:wink:.......zapytaj czy Rodzice jechali na zakupy ....:decayed:

---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ----------

Sie przyzwyczajaj .....teraz co Twoje to będzie Wasze........a co jej to jej :polew:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:52 ----------

[/color]Sie przyzwyczajaj .....teraz co Twoje to będzie Wasze........a co jej to jej :polew:

:polew::polew:

Opublikowano

Hahaha... jednak b7 jest lepsze od mojej corsy:slina:

Opublikowano

To się stało kilka minut przed tym jak ja przejeżdzałem na Wrocław - na szczęście stałem tylko 1km w korku. A w drodze powrotnej się zdziwiłem że wszystklo jeszcze stoi:facepalm: bo nazbierało się z 15km korka:thumbdown:

Dobrze że gościu w tym nie miał pasażera bo auto rozjebał konkretnie:shock3:

caddy'ku było pełne chopy do roboty jechali a pasażer pojechał do szpitala z rozcieta noga
Opublikowano

Czarny avant B6 ST na ulicy Norblina na Podlesiu w Katowicach widziany dziś ok godziny 15.

Pozdro dla właściciela w moich sąsiedzkich okolicach :hi:

Opublikowano
Czarny avant B6 ST na ulicy Norblina na Podlesiu w Katowicach widziany dziś ok godziny 15.

Pozdro dla właściciela w moich sąsiedzkich okolicach :hi:

:hi:

Opublikowano

pozdro dla kierownika ciemnej b5 w sedanie mijanego przezemnie kawalek za giszowcem mrugniete awaryjnymi

Opublikowano

Pretor obgadany u niego pod blokiem :) Dzięki bardzo :wink: