Opublikowano 9 Lipca 201016 l czarny dach / czarna tylna dokladka zostaje w fortepianowa czer jeszcze pojdzie grill i kratki w przednim zderzaku felgi czarne tez zostaja do tego polaczenia bedzie pasowal kazdy z tych kolorow. a moze zielen z Focusa RS
Opublikowano 9 Lipca 201016 l Z tą zielenią z Foki to całkiem niegłupi pomysł Na żywo ten kolor wygląda kosa
Opublikowano 9 Lipca 201016 l Z tą zielenią z Foki to całkiem niegłupi pomysł Na żywo ten kolor wygląda kosa Koloek jest cool ale nie róbcie już chłopakowi w głowie większego miszmaszu jak ma! Ten pomarańcz lambo też podchodzi pod kolorek Forda ale ST... :gwizdanie: Z tych co wybrałeś to chyba popozycja foto nr 5. I jeszcze jedno. Gdybyś chciał kod lakieru (pomarańcz ST) to daj znać. Kumpel ma takiego Fordzika.
Opublikowano 9 Lipca 201016 l Autor I jeszcze jedno. Gdybyś chciał kod lakieru (pomarańcz ST) to daj znać. Kumpel ma takiego Fordzika. chce niedlugo tez bede miec kod lakieru orange lamborghini biala perle nietrudno zdobyc.
Opublikowano 9 Lipca 201016 l oklej sobie to auto bo zawsze będziesz mógł wrócić do swojego koloru ....
Opublikowano 9 Lipca 201016 l Autor [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 17:27_________________________________________________w teorii wolalbym pomarancz .... ale jakos na zywo jak narazie bardziej do mnie przemawia bialy [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 17:28_________________________________________________ oklej sobie to auto bo zawsze będziesz mógł wrócić do swojego koloru .... jakos nie jestem przekonany do tych oklein wole pelna glebie prawdziwego lakieru
Opublikowano 10 Lipca 201016 l Widziałem wczoraj na trasie dwie Astry H opc w pomarańczowym i... masakraa
Opublikowano 10 Lipca 201016 l Czerwień ale nie aż taka mocna jak na VT i czarne kółka do tego i jest lux
Opublikowano 10 Lipca 201016 l pomarańcz jest w ale zginie w tej budzie biała perła z czarnymi dodatkami powinna dodać uroku
Opublikowano 11 Lipca 201016 l Czerwień ale nie aż taka mocna jak na VT i czarne kółka do tego i jest lux :gwizdanie:
Opublikowano 12 Lipca 201016 l Autor A nogaro blue? Myślałeś o tym? Mój ulubiony fajny ale do .... s4 b5 i b6 jakos nie krecilby mnie niebieski w tt chyba