MichałK Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 Czy ma ktoś coś takiego w swoim aucie? : http://www.allegro.pl/item114744711_mocy_przybywaj_do_25km_w_kazdym_aucie_tuning_box.html Na Allegro gostek ma coś takiego Myślę, że na pewno dużo zwiększa zużycie paliwa, działa na zasadzie manualnego ssania. Jestem ciekawy czy mieliście z tym urządzeniem styczność, jakieś doświadczenia.
Hugo Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 Buhahahah , ale gówno ktoś zobił , a ludzie kupują i myślą , że zadziała
Lukas Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 nie no ale do traktora sie nie nadaje to nie sprawdze czy dziala ps. Hugo zle to przesunales bylo dawac troche nizej do strefy smiechu :mrgreen:
MichałK Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Opublikowano 20 Lipca 2006 Najlepsze jest to ze sprzedaje sie jak swieze buleczki i rzadko kto wystawia negawywa. Wiem, ze takie wynalazki sa mocno naciagane ale zaintrygowal mnie tak tani wyzwalacz mocy ;-)
Hugo Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 Najlepsze jest to ze sprzedaje sie jak swieze buleczki i rzadko kto wystawia negawywa.Wiem, ze takie wynalazki sa mocno naciagane ale zaintrygowal mnie tak tani wyzwalacz mocy ;-) Sprzedają się bo naiwniaków nie brakuje.Komentarz wystawia się zazwyczaj po otrzymaniu paczki , a nie po jego przetestowaniu.W środku tego badziewia siedzą zapewne jakieś rezystorki które w sumie kosztują kilka złotych .
minek Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 hehhe... za***iste sa te dwa pokretelka Podjezdzasz na swiatlach wyjmujesz konsole jedno pokretelko w prawo drogie w lewo i wszyscy wymiekaja szkoda ze jeszce nie napisal ze daje od 8% do 25% zamiast koni hehe
Sprinter Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zwykłe rezystory w obudowie, co za szajs...
pet3r Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 możesz w każdej chwili dodać mocy swojemu bolidowi, stoisz na skrzyżowaniu czekasz na wyścig, dodajesz mocy, potem możesz znowu ustawić urządzenie tak jak było. mocne :shock: co za frajerzy kupuja takie rzeczy???
dark79 Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 tragedia :mrgreen: szkoda że nie działa w dieslu
Gość zdeniu Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 szajs czy nie szajs sam sie z tego śmieje ale przyznać trzeba ktoś robi na tym kase a w końcu o to mu chodzi szkoda tylko że nabija ludzi w butelke :neutral:
ono Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 Noo super sprawa, napewno wymyślił to pedofil w średnim wieku z deewoo lanosa Nie zebym cos mial do lanosów
Hugo Opublikowano 20 Lipca 2006 Opublikowano 20 Lipca 2006 Noo super sprawa, napewno wymyślił to pedofil w średnim wieku z deewoo lanosa Nie zebym cos mial do lanosów Buhaahhahahah rozbawiłeś mnie i teraz nie usne , bo będe się śmiał Ok zamykam , bo już nic nowego nie wymyślimy na temat tego badziewia
Rekomendowane odpowiedzi