Skocz do zawartości
IGNOROWANY

MOCY PRZYBYWAJ DO 25KM W KAZDYM AUCIE - TUNING BOX???????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ma ktoś coś takiego w swoim aucie? :

http://www.allegro.pl/item114744711_mocy_przybywaj_do_25km_w_kazdym_aucie_tuning_box.html

Na Allegro gostek ma coś takiego

Myślę, że na pewno dużo zwiększa zużycie paliwa, działa na zasadzie manualnego ssania.

Jestem ciekawy czy mieliście z tym urządzeniem styczność, jakieś doświadczenia.

Opublikowano

Buhahahah , ale gówno ktoś zobił , a ludzie kupują i myślą , że zadziała :lol:

Opublikowano

nie no ale do traktora sie nie nadaje to nie sprawdze czy dziala

ps. Hugo zle to przesunales bylo dawac troche nizej do strefy smiechu :mrgreen:

Opublikowano

Najlepsze jest to ze sprzedaje sie jak swieze buleczki i rzadko kto wystawia negawywa.

Wiem, ze takie wynalazki sa mocno naciagane ale zaintrygowal mnie tak tani wyzwalacz mocy ;-)

Opublikowano
Najlepsze jest to ze sprzedaje sie jak swieze buleczki i rzadko kto wystawia negawywa.

Wiem, ze takie wynalazki sa mocno naciagane ale zaintrygowal mnie tak tani wyzwalacz mocy ;-)

Sprzedają się bo naiwniaków nie brakuje.Komentarz wystawia się zazwyczaj po otrzymaniu paczki , a nie po jego przetestowaniu.W środku tego badziewia siedzą zapewne jakieś rezystorki które w sumie kosztują kilka złotych :).

Opublikowano

hehhe... za***iste sa te dwa pokretelka :grin: Podjezdzasz na swiatlach wyjmujesz konsole jedno pokretelko w prawo drogie w lewo i wszyscy wymiekaja :lol: szkoda ze jeszce nie napisal ze daje od 8% do 25% zamiast koni hehe

Opublikowano

Zwykłe rezystory w obudowie, co za szajs...

Opublikowano
możesz w każdej chwili dodać mocy swojemu bolidowi, stoisz na skrzyżowaniu czekasz na wyścig, dodajesz mocy, potem możesz znowu ustawić urządzenie tak jak było.

mocne :shock: :lol::lol: co za frajerzy kupuja takie rzeczy???

Opublikowano

tragedia :mrgreen: szkoda że nie działa w dieslu :wink:

Opublikowano

szajs czy nie szajs

sam sie z tego śmieje :lol:

ale przyznać trzeba ktoś robi na tym kase

a w końcu o to mu chodzi

szkoda tylko że nabija ludzi w butelke :neutral:

Opublikowano

Noo super sprawa, napewno wymyślił to pedofil w średnim wieku z deewoo lanosa :D Nie zebym cos mial do lanosów :P

Opublikowano
Noo super sprawa, napewno wymyślił to pedofil w średnim wieku z deewoo lanosa :D Nie zebym cos mial do lanosów :P

Buhaahhahahah rozbawiłeś mnie i teraz nie usne , bo będe się śmiał :lol::lol::lol::lol::lol:

Ok zamykam , bo już nic nowego nie wymyślimy na temat tego badziewia :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...