waskiq Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 mam samochod od jakichs 2 lat a4 z 2002roku i wymienilem juz jakichs 8 kompletow zarowek , srednio zarowki przepalaja mi sie co jakies 3 miesiace . Probowalem roznych zarowek od philipsa bosha osram itp najdluzszy okres dzialania 3 miechy... W serwisie rozkladaja rece bo niby wszystko ok troche to denerwujace bo za kazdym razem wyciagam lampe zeby zmienic zarowke.... oczywiscie mam na mysli zarowke h7 swiatel mijania.
Dev Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 H7 to najgorszy fuckinshit jaki kiedykolwiek wyprodukowano jest bardzo podatna na gwałtowne spadki napiecia Kolego dokładnie sprawdz ładowanie w swoim aucie i masę
piotrsob1 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 H7 to najgorszy fuckinshit jaki kiedykolwiek wyprodukowano jest bardzo podatna na gwałtowne spadki napiecia Kolego dokładnie sprawdz ładowanie w swoim aucie i masę Devastation, za dużo dziś wypiłeś ? Pierwsze słyszę żeby spadek napięcia zasilającego żarówkę prowadził do skrócenia jej żywotności, wzrost ponad napięcie nominalne to i owszem :gwizdanie:
Dev Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 kolejny madrzejszy od ustawy zasadniczej... W takim razie chcialbym sie dowiedziec czegos madrego na temat zdychajacych H7
piotrsob1 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Poprostu długowiecznością nie grzeszą :gwizdanie: U mnie wytrzymują ok.pół roku, ( markowe ) ale ja nie muszę chociaż wyciągać lampy do wymiany :>
Dev Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 a mi wytrzymuja juz 3 lata ale to tylko dlatego ze doprowadzilem do ladu cala instalacje elektryczna, wczesniej wymienialem srednio co 5-6 tygodni, krew mnie zalewala jak mialem grzebac przy lampach
piotrsob1 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Możesz zdradzić co takiego żrobiłeś z tą instalacją w swoim aucie ?
andy_sky Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 bzdury u mnie się jeszcze nie przepaliła a mam autko rok
IRO293 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Moja rada,wymienić naraz obie żarówki,w moim przypadku to pomogło.Oczywiście kup droższe,nie najtańsze dostępne.
waskiq Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 IRO mozesz podac jakis przyklad bo wymienialem juz na philipsy bosha i osram a one raczej do tanich wedlug mnie nie naleza i wymienialem tez parami... na jakie ty wymieniles?
andy_sky Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 masz coś nie tak z instalacją jak pisał devastation to niemożliwe by tak często się przepalały,jedź do elektryka niech Ci to posprawdza
IRO293 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 IRO mozesz podac jakis przyklad bo wymienialem juz na philipsy bosha i osram a one raczej do tanich wedlug mnie nie naleza i wymienialem tez parami... na jakie ty wymieniles? ja wymieniłem na philipsa,ale skoro wymieniałeś już parami to raczej to nie pomoże.Tak jak radzą koledzy,trzeba udać się do dobrego elektryka
Rekomendowane odpowiedzi