olovski Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 na 100% sie rysuje piszesz o folii a co myslisz o polakierowaniu??
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 pisze o folii trzymam na niej telefon i jest porysowana juz nieco, ale już mam następce na to miejsce
PARAF Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Żeby mi się nie rysowała położyłem na niej Geko od Pentagrama. Ja trzymam tam telefon i przeważnie klucze. A dzięki Geko nawet w ostrych zakrętach nic mi nie lata po tej półeczce no i się nic nie rysuje
adrianus Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 efekt spoko! wiecie moze czy mozna i gdzie kupic folie imitujaca lakier fortepianowy? chcialbym miec konsole srodkowa w mega glebokiej czerni i max polysku
koman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 mam pytanie zrobił by mi ktoś vt środkowej konsoli w jasnym karbonie ?
PARAF Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 efekt spoko! wiecie moze czy mozna i gdzie kupic folie imitujaca lakier fortepianowy? chcialbym miec konsole srodkowa w mega glebokiej czerni i max polysku nawet jeśli znajdziesz taka folie, to nie nacieszysz sie nia długo (rysy + mat) Lepiej daj komuś do prof. lakierowania
Murdzi Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś może z Was pomierzył jak duży kawałek folii byłby potrzebny do oklejenia wszystkich dekorów łącznie z konsolą środkową (ramka naokoło radia)? Chciałbym w przyszłości pobawić się z czymś takim, tylko nie wiem jak duży format musiałbym zamówić...
Murdzi Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 I to wystarczy na to, by najdłuższą listwę oraz konsolę środkową okleić bez potrzeby łączenia w jakimkolwiek miejscu folii?
olovski Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 przeciez ta najdluzsza listwa nie ma 1.5 metra spokojnie wystyknie
koman Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 nom [br]Dopisany: 10 Maj 2011, 21:05_________________________________________________zaraz zapodam foto
juzek114 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Czy ktos moze to oklejał juz ? Ten kauczuk u mnie jest strasznie pozdzierany i trzeba z nim zrobic porządek. Chętnie bym to zrobil własnie to folie carbon ale boje sie iż wyjdzie nieądnie bo to jakby nie bylo nie jest równa powierzchnia...
koman Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 wybij sobie to z głowy kup na allegro strukturę do tego ona kosztuje około 25 zł
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 wybij sobie to z głowy kup na allegro strukturę do tego ona kosztuje około 25 zł dokładnie lakier strukturalny do plastików czarny matt BOLL
koman Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 wybij sobie to z głowy kup na allegro strukturę do tego ona kosztuje około 25 zł dokładnie lakier strukturalny do plastików czarny matt BOLL Kowi87 ja z nudów zwykłym sprayem wymalowałem hehe
Kowi87 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Kowi a jest coś takiego tylko biały mat ??? nie widziałem
Murdzi Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ma ktoś jakieś dobrej jakości fotki takich rezanych dekorów? Najlepiej w fortepianowej czerni...
davidoati Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Fajnie to wygląda, też koniecznie muszę sprawić sobie taką folię na panel od konsoli.. pękł mi chyba od słońca tuż koło radia :/ Fajna folia załatwi sprawę i wygląd będzie na plus Kowi masz gdzieś link do swojej foli może?
Rekomendowane odpowiedzi