grzesiod Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam Serdecznie mam dylemat mam a4 z końca 97roku kombi 1.9TDI podobno ma oryginalne zawieszenie s-line, kierownica taka jest jakie mam wsadzić do niego amorki ( nie mam wyciągniętych starych , żebym miał porównanie, jakiś numer lub coś podobnego) numer nadwozia to WAUZZZ8DZWA011586 kolejne pytanie to takie czy jakbym nie doszedł do tego jakie to zawieszenie, ( uto jest niskie) chciałbym go trochę podnieś, jakie sprężyny zastosować, wtedy mógłbym założyć amorki Bilsteina B4 będę wdzięczny za pomoc
A-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 podobno ma oryginalne zawieszenie s-line sprawdz dokladnie na naklejce w bagazniku jakie masz zawiesenie 1BE lub 1BA jesli auto jest niskie i chcesz go podniesc to kup nowe amorki i do tego seryjne sprezyny
grzesiod Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 1BE, nie wiedziałem ze tam jest taki wpis jakie to jest obniżenie i czy to najtwardszy zestaw do tego modelu? wiec jakie amorki byście polecali zdecydowałem ze zostawię te sprężyny skoro to oryginał, to audi wie co robi widziałem gdzieś na necie amorki za 400zl komplet jakieś sportowe MS technic albo MTS co o tym myślicie?
Lombardo Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ja bym polecał bilstein, jak ktos ma srl to swpółczuje
J3rzyK Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 A ja smialo moge polecic Sachs'a.. cena duzo lepsza niz "BIL" a jakosc tez jest b. dobra ja u siebie juz rok jezdze i nie moge powiedziec na nie zlego slowa. pozdrawiam
FAZY Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 1be to -20 i jest to średniej twardości zawias ,a po nad to nie ma w b5 s-line
jack 254 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ja pokusiłem sie o zamontowanie ,,tańszych ale równie dobrych ...'' ... nigdy więcej ,trzy m-ce i po amorkach , i znowu kasa za wymiane , reklamacje itp jeśli amorki to tylko kayaba sachs lub monroe
mentryb Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ja pokusiłem sie o zamontowanie ,,tańszych ale równie dobrych ...'' ... nigdy więcej ,trzy m-ce i po amorkach , i znowu kasa za wymiane , reklamacje itp jeśli amorki to tylko kayaba sachs lub monroe Jakie te tansze kupiles?
olovski Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ja w B5 mam sprezyny z S4 i amory B6 lekka gleba ale bez przesady komfort wystarczajacy pieknie wyglada i dobrze sie prowadzi opony 225/45/17
Kowi87 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ja w B5 mam sprezyny z S4 i amory B6 lekka gleba ale bez przesady komfort wystarczajacy pieknie wyglada i dobrze sie prowadzi opony 225/45/17 Z S4 toszto koza z przodu bedzie w 1,9 :gwizdanie:
olovski Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 tu jeszcze na zimowych 16" http://www.postimage.org/image.php?v=TsKmr4A
Rekomendowane odpowiedzi