marcindlug Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 dziś po strojeniu wyszło 205Ps i 300Nm co wy na ten wynik?? kolega egon47 w seryjnym aucie osiagnal 201KM i 281NM wiec u Ciebie jest zdecydowanie malo
kkrawat Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 po tym co masz w aucie wrzucone to mysle że 230KM i 330Nm powinno być
Inkognito Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 po tym co masz w aucie wrzucone to mysle że 230KM i 330Nm powinno być no w taką moc celowałem a tu niemiłe zaskoczenie... jedyny + taki że auto sunie do przodu a nie tak jak ostatnio że ścinało doładowanie i była kupa [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 23:08_________________________________________________jakiej firmy tarcze hamulcowe polecacie 312 na przód... ???
Kowi87 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 mam ferodo i klocki textar i polecam, póki co nie piszczą
kkrawat Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 ja mam nacinane Speedmax i klocki TRW - jest
marcindlug Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 23:08_________________________________________________jakiej firmy tarcze hamulcowe polecacie 312 na przód... ??? gladkie zimmermanny
Inkognito Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 no bo teraz będę zmuszony niedługo zmienić heble bo te troszkę słabe :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 22:28_________________________________________________dwa zdjęcia na zimę bez śniegu [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 13:19_________________________________________________w końcu zebrałem się w sobie i zamontowałem przednie boczki w skórze :gwizdanie: no i wpadł mi plan na dekory co byście powiedzieli na biały carbon ??
Inkognito Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 chce okleić dekory wpisz sobie na aalegro folia biały carbon i zobaczysz jak to wygląda
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Puma obklejał w swojej B5 na biały carbon dekory
Inkognito Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 Kowi masz jakiś link foto jak to się prezentuje?
gucionexia Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Ten intercooler w twoim samochodzie... Kurcze fajnie to wygląda i widział bym to u siebie. Nie boisz się,że kiedy ktoś cofajac na parkingu ci go urwie?
Inkognito Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 jak mi go urwie to zapłaci mi też się to podoba tak groźnie wygląda
Brzezmin Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Spoko fura, chociaż osobiście alu zmienił bym na jakieś inne ale to tylko moje zdanie Poza tym szacun Baza ta sama no i chyba nawet kolor auta ten sam Pytanie mam - kupiłem IC (55x16x6,5 cm)i cały czas szukam info jakich i ile rur kupić żeby to wszystko połączyć. Silikony chcę dać tylko tam gdzie jest to niezbędne, możesz coś napisać na ten temat ?
Inkognito Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 ja mam uspawane całe doloty mam tylko 4 sylikony tam gdzie muszą być. jeśli był byś konkretnie zainteresowany mógł bym ci uspawać takie coś chyba że masz kogoś jutro mogę policzyć mniej więcej ile kolanek i ile rury byś potrzebował [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 00:11_________________________________________________a co do felg hmmm jeśli bym sprzedał te to mam fajny plan ale jak na razie brak chętnych to chyba te pójdą na biało na sezon
junior_tdi Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zayebisty ten FMIC, sam też szukam kogoś kto by mi wyrezał rury do centralnego coolera w AFN'ie
Inkognito Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 Zayebisty ten FMIC, sam też szukam kogoś kto by mi wyrezał rury do centralnego coolera w AFN'ie gdybyś nie miał tak daleko zaprosił bym Cię do siebie...[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 12:18_________________________________________________a tak w ogóle dzięki za pozytywne oceny...
Brzezmin Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja mam uspawane całe doloty mam tylko 4 sylikony tam gdzie muszą być. jeśli był byś konkretnie zainteresowany mógł bym ci uspawać takie coś chyba że masz kogoś jutro mogę policzyć mniej więcej ile kolanek i ile rury byś potrzebował [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 00:11_________________________________________________a co do felg hmmm jeśli bym sprzedał te to mam fajny plan ale jak na razie brak chętnych to chyba te pójdą na biało na sezon No jakbyś mógł to pomierzyć i sprawdzić w miarę rzetelnie było by dobrze a nawet bardzo dobrze Spawać mam gdzie także dzięki za propozycję chodzi mi bardziej o materiał tzn ile czego. Orurowanie masz z aluminium czy kwasiaka ? Ja za chwilę będę miał na sprzedaż kilka flansz (stal węglowa 9,5 mm grubości) pod DP 2.5" bo się wycięło więcej także jak ktoś będzie potrzebował to pisać A felunek biały też chyba robiłby dobrą robotę Jeszcze raz
Inkognito Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 mam z kwasa jak tylko będę miał czas to Ci to wszystko pomierzę i napiszę PW a na 2 flansze był bym chętny bo będę robił DP dla brata
Brzezmin Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Ok. Flansze wycięte będą wodą także materiał nie jest przegrzany, poszarpany etc. (za wzorzec posłużyła ori uszczelka ta która jest za turbo przed katem). I jeszcze jedno pytanie - średnica otworu flanszy tej nazwijmy to przy wydechu już to 55 mm? (Masz DP także domniemam iż coś wiesz na ten temat)
Rekomendowane odpowiedzi