august Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 Biała nić na często obściskiwanych elementach to chyba zły pomysł. Auto Masz namiary na tapicera, który naprawi przetarty fotel? Zwykły, welurowy.
Inkognito Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Opublikowano 11 Maja 2011 Biała nić na często obściskiwanych elementach to chyba zły pomysł. Auto Masz namiary na tapicera, który naprawi przetarty fotel? Zwykły, welurowy. biała nić juz nie aktualna... chyba będzie niebieska by pasowała do auta... a namiary na tapicera kolega mi poleca kogoś w Swarzędzu. muszę się wybrac na dniach na obszycie bo doszedł mi jeszcze podłokietnik do obszycia skórką
Inkognito Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 no i przeż długi czas oczekiwany podłokietnik... inko konkret fura dzięki... ale projekt jeszcze nie skączony
Inkognito Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 Podoba się! co się podoba?? podłokietnik?? muszę w końcu prysnąć daszek na klapę i go wmącić...
KacperA4 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Podoba się! co się podoba?? podłokietnik?? muszę w końcu prysnąć daszek na klapę i go wmącić... Podłokietnik pierwsza klasa!!
Inkognito Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 Podoba się! co się podoba?? podłokietnik?? muszę w końcu prysnąć daszek na klapę i go wmącić... Podłokietnik pierwsza klasa!! pierwsza klasa będzie jak dam go do obszycia skórą...
KacperA4 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Podoba się! co się podoba?? podłokietnik?? muszę w końcu prysnąć daszek na klapę i go wmącić... Podłokietnik pierwsza klasa!! pierwsza klasa będzie jak dam go do obszycia skórą... Szykuje się najlepszy podłokietnik na forum hah. Abstrac**jąc od podłokietnika cała Audica fajnie wygląda, planuje podobne zmiany u siebie, powodzenia!
michu93 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 a co takiego nadzwyczajnego jest w tym podłokietniku?
Inkognito Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 no to wzajemnie... przede mną jeszcze dużo pracy a priorytet to SWAP [br]Dopisany: 12 Maj 2011, 23:19_________________________________________________ a co takiego nadzwyczajnego jest w tym podłokietniku? nic prócz wygody :polew:
michu93 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 nic prócz wygody :polew: no to jak w każdym ja czaję się na podłokietnik od merca 190 żeby do golfa zaadoptować :gwizdanie:
Inkognito Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 nic prócz wygody :polew: no to jak w każdym ja czaję się na podłokietnik od merca 190 żeby do golfa zaadoptować :gwizdanie: no no to będziesz miał troszkę pracy... [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 18:05_________________________________________________a ja zacząłem kompletować graty do mojego silnika po SWAPIE... dziś kupiłem TIP :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Maj 2011, 19:48_________________________________________________Tip i emblemat na tylną klapę tylko myślę czy wypolerować emblemat czy prysnąć na biało... :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 21:50_________________________________________________czekam za uszczelkami silnika i wtedy biorę sie za SWAP [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 21:55_________________________________________________wczoraj odebrałem komplecik uszczelek do mojego nowego silniczka wiec powoli będę mógł się brać za rozkręcanie autka
markus85 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ładna, +za kiere i skóre omijaj tylko niebieskich
Inkognito Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ładna, +za kiere i skóre omijaj tylko niebieskich hmm dlaczego??? będzie jeszcze lepiej :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 14:58_________________________________________________Operacja SWAP rozpoczęta
Inkognito Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ile już wyłożyłeś za części? wliczając silnik??
markus85 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ładna, +za kiere i skóre omijaj tylko niebieskich hmm dlaczego??? Za szybki z przodu :)U mnie po pierwszej mijance by mi ją zdjeli
Inkognito Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ładna, +za kiere i skóre omijaj tylko niebieskich hmm dlaczego??? Za szybki z przodu :)U mnie po pierwszej mijance by mi ją zdjeli raz musiałem dowód odbierać... ale tak to nie jest źle... teraz robię mody przy silniku i obawiam się że będzie gorzej bez kata i myślę nad wywaleniem drugiego tłumika...
konus Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ile już wyłożyłeś za części? wliczając silnik?? Wszystko wraz z silnikiem i innymi pierdółkami
Rekomendowane odpowiedzi