cysiek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Po sprzedaży mojego audi A4 B5 lifting.Zaczęły się poszukiwania A4 ale B6 i tylko w sedanie.No i jest 1.9TDI 131KM z końca 2001 roku. Wyposażenie: -bodajże 6(albo 8 ) jaśków -czarna skóra (gruba) -kierownica wielofunkcyjna -pełny FIS -parktronik -el. 4 szyby -el. fotele -pakiet chrom -pakiet oświetleniowy -tempomat -8 głośników i subwoofer -zmieniarka 6 CD -halogeny -lampy angel eyes black + xenon 5000K -tylne lampy led -zawieszenie S-line (-20mm) Mody: -wydech przelotowy(brak katalizatora i środkowego tłumika) -zaślepiony EGR -przedni zderzak zrobiony na US -dekory obklejone "stickerbomb" -hamulce tarcze ATE Power Disc + ceramiczne klocki ATE i są w końcu ledy dymione i alu 18 Nowe zdjecia + karbonowe lusterka STAN OBECNY
darasajjj Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jedyny słuszny kolor dla b6 sedan dobre felgi nasmaruj i będzie kot
jedrekx Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ładne autko i przynajmniej przebieg prawdziwy a niektórzy nie wierzą w takie przebiegi w B5-tkach... bezawaryjnej jazdy życzę
MARCIN607 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 fajne autko ale pokaż środek. może zakryj blechy-nie są nikomu potrzebne
antonio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 mamy oglądać auto czy Twoje umiejętności w PhotoShopie zdjęcia tak przerobione, że nic nie widać
Maciek80 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 mamy oglądać auto czy Twoje umiejętności w PhotoShopie zdjęcia tak przerobione, że nic nie widać Zgadzam się, mało widać, ciężko nawet określić co to za kolor :> Pstryknij kilka normalnych fotek a te przerobione zostaw jako ciekawostkę :>
cysiek Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 po dużych trudach wkońcu jest zenon 6000K.sprawdzałem trzy rożne przetwornice nawet te z can-busem i co się okazało ze najtańsze najlepsze i niema żadnego błedu pompy ABS czy cos [br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 12:00_________________________________________________dziś do mnie przyszła długo oczekiwana paczuszka z ledami
Artur82 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Ladna sztuka...jedyny sluszny kolor a jakies fotki ze srodka beda
Kowi87 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Ocenimy na spocie przy xeniu 6k jest ciemno w deszczową noc
cysiek Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 Dziś założyłem w przednie kierunkowskazy żarówki diadem
grzes1150 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Dziś założyłem w przednie kierunkowskazy żarówki diadem Troche festyn te żarówki no ale to tobie mają się podobać. Lepsze by były takie jak by chromem pokryte. A lampa czemy zaparowana? Zapodaj fotki wnętrza
adr1018 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Dziś założyłem w przednie kierunkowskazy żarówki diadem Troche festyn te żarówki no ale to tobie mają się podobać. Lepsze by były takie jak by chromem pokryte. A lampa czemy zaparowana? Zapodaj fotki wnętrza A jest jakiś sposób żeby nie parowały?
grzes1150 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Dziś założyłem w przednie kierunkowskazy żarówki diadem Troche festyn te żarówki no ale to tobie mają się podobać. Lepsze by były takie jak by chromem pokryte. A lampa czemy zaparowana? Zapodaj fotki wnętrza A jest jakiś sposób żeby nie parowały? Jest
adr1018 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Dziś założyłem w przednie kierunkowskazy żarówki diadem Troche festyn te żarówki no ale to tobie mają się podobać. Lepsze by były takie jak by chromem pokryte. A lampa czemy zaparowana? Zapodaj fotki wnętrza A jest jakiś sposób żeby nie parowały? Jest To pochwal się co zrobić
grzes1150 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Wpisz sobie w szukajke "parujące lampy" i miłej lektury
cysiek Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 Troche festyn te żarówki no ale to tobie mają się podobać. Lepsze by były takie jak by chromem pokryte. A lampa czemy zaparowana? Zapodaj fotki wnętrza A no własnie dla mnie wichura są te chromowane zarówki i takich nie chciałem[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 06:30_________________________________________________kolejny mod alu 225/40 R18 continetal contact sport 2 słaba jakos bo telefonem na szybko robione
Rekomendowane odpowiedzi