moskal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 DIRT 1/2 - duza roznica jakosciowa, grafika, model jazdy DIRT 2/3 - niewielki postep moim zdaniem, gra jest poprostu odswiezona jedynka przynajmniej na X-a była troszke "archaiczna" pod względem grafiki , dwójka jest fajna i za duzo nie mozna było poprawić bo stała na wysokim poziomie graficznym "Najlepszy" jest widok z kokpitu, nie zmienil sie od Dirta 1, a w dodatku goowno widac. w kazdej scigałce gówno widac z kokpitu (przynajmniej jak dla mnie) posiadacze PS3 wreszcie poznaja co to znaczy przy*ebac w drzewo :polew: :polew: :good: BTW mam juz w sumie D3 na dysku tylko musze do Janek skoczyć po nośniki a bije sie z myslami czy zaczynać bo jeszcze w dwójce zostało mi jakies parenaście zawodów do objechania
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Skoncz 2 i zacznij 3 E tam, ja wlasnie lubie jezdzic z kokpitu na kierze - w FM3 i Shiftach jest idealnie. Pogram jeszcze pare godzin i napisze cos wiecej na temat 3-jki, ale mam wrazenie, ze producenci gier zrobili ostatnio skok na kase, a nie na jakosc, czy innnowacje
Reniu Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 + za uszkodzenia, bo wygladaja fajnie, posiadacze PS3 wreszcie poznaja co to znaczy przy*ebac w drzewo Moim zdaniem tutaj trochę mało się gnie, szczególnie gdy porównamy uszkodzenia znane z Grida. Nie jest źle, ale zachwycać się tym nie można. Fajnie, że graty odpadają a widok niemiłosiernie poobijanego na maksa Mini Morrisa w Cat'n'Mouse bezcenny
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 E tam, ja wlasnie lubie jezdzic z kokpitu na kierze - w FM3 i Shiftach jest idealnie. pare razy przełączyłem na kokpit własnie w FM3 i S2 - wydawało mi sie ze auto inaczej (gorzej) sie prowadzi. Moim zdaniem tutaj trochę mało się gnie, szczególnie gdy porównamy uszkodzenia znane z Grida. w GRID-ie to były dzwony :kox: :kox:
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 pare razy przełączyłem na kokpit własnie w FM3 i S2 - wydawało mi sie ze auto inaczej (gorzej) sie prowadzi. na padzie takie wrazenie jest, ale np. w moim przypadku odwrotne. lepiej czuje auto jak mam morde na zderzaku (pad), albo widze kokpit (kiera) - kiedys gralem tylko z kamera na zewnatrz. choc wczoraj zaczalem grac w dirta wlasnie z kamera z d*py strony... szczegolnie do zabawy na gymkhanie to jedyna opcja.
Reniu Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja jeżdże z kamerą na masce, najlepsze pole widzenia i wyczucie krawędzi auta, do szaleństw na Gymkahanie tylko widok z tyłu. Dobry jest jeden archievement, gdzie trzeba przejechać się bez wspomagaczy, z kamerą wewnątrz auta i z wyłączonym HUDem. Klimat jest zakoorwisty ale na dłuższą metę wykończył bym się tak jeżdżąc
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 lepiej czuje auto jak mam morde na zderzaku (pad), albo widze kokpit (kiera) - kiedys gralem tylko z kamera na zewnatrz. jak znam trase tez mam widok ze zderzaka
Flyer Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 pogralem wiecej... jest spox - szczegolnie odcinki na sniegu w norwegii sa bardzo fajne
szafa Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 BTW mam juz w sumie D3 na dysku tylko musze do Janek skoczyć po nośniki a bije sie z myslami czy zaczynać bo jeszcze w dwójce zostało mi jakies parenaście zawodów do objechania Moskal jak mozesz zarzuc linkiem na pw bo nie umiem nigdzie znalesc
_Gabriel_ Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam, wybaczcie, ze w tym temacie, ale mam pewien problemik z Dirt'em 2. Mianowicie nie moge utworzyc wlasnej gry, gdy zapraszam kolege to pojawia mi sie komunikat: blad sieci. gra jest juz pelna albo zostala zakonczona.(a tak na prawde nikogo nie ma i caly czas czekam) nie ma zadnego problemu z dolaczaniem sie do kogos, wtedy sie gra... wszystko fajnie dziala. zna ktos moze przyczyne, jak mozna online pograc z kolega? co robie nie tak? probowalem wylaczyc firewalla, kaspersky nie monitoruje aplikacji dirt2 ... nie wiem, co moze byc nie tak. z gory dzieki za wsparcie, Gabriel
szafa Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Skoncz 2 i zacznij 3 E tam, ja wlasnie lubie jezdzic z kokpitu na kierze - w FM3 i Shiftach jest idealnie. Pogram jeszcze pare godzin i napisze cos wiecej na temat 3-jki, ale mam wrazenie, ze producenci gier zrobili ostatnio skok na kase, a nie na jakosc, czy innnowacje Fly właśnie szukam dobrej kiery do x-klocka, na czym jeździsz, co możesz polecić ?
Rekomendowane odpowiedzi