wiki Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 witam panów ostatnio doczytałem w instrukcji że przy niskich temperaturach jak odchyli się na chwilę klamkę kierowcy od zewnątrz to załancza się podgrzewanie wkładki - bębenka czy jak to się tam nazywa czy to we wszystkich tak jest no teraz nie sprawdzimy ale zima niezły bajer :shock: czy to prawda :shock:
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 :shock: pierwsze slysze...ale jak tak to niezly bajer
wiki Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Opublikowano 25 Lipca 2006 a pisze coś o roczniku samochodu :?: hmm jeśli ci to coś powie to już w tej instrukcji jest nowszy climatronic taki mały jeden wyswietlacz - zresztą nia załadny więc może jakiś 99-2000 nie wiem
Gość Murzyn Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 nowszy climatronic taki mały jeden wyswietlacz - zresztą nia załadny :razz: sliczny, a nie nie zaladny instrukcja do modelu od sierpnia 99 czyli po 2 lifcie
Gość rob Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 do zimy jeszcze kawałek czasu, a posowało by sprawdzić co i jak ?
wiki Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Opublikowano 25 Lipca 2006 nowszy climatronic taki mały jeden wyswietlacz - zresztą nia załadny :razz: sliczny, a nie nie zaladny instrukcja do modelu od sierpnia 99 czyli po 2 lifcie czyli ciebie to dotyczy szczęsciarz pds. lubię duze wyświetlacze :mrgreen:
baskecior Opublikowano 25 Lipca 2006 Opublikowano 25 Lipca 2006 nowszy climatronic taki mały jeden wyswietlacz - zresztą nia załadny :razz: sliczny, a nie nie zaladny instrukcja do modelu od sierpnia 99 czyli po 2 lifcie czyli ciebie to dotyczy szczęsciarz pds. lubię duze wyświetlacze :mrgreen: Ja tez, ten nowy jakichs kaprawy jest :mrgreen:
bushi Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 Wysłany: Dzisiaj 23:44 podgrzewanie zamka witam panów ostatnio doczytałem w instrukcji że przy niskich temperaturach jak odchyli się na chwilę klamkę kierowcy od zewnątrz to załancza się podgrzewanie wkładki - bębenka czy jak to się tam nazywa czy to we wszystkich tak jest no teraz nie sprawdzimy ale zima niezły bajer :shock: czy to prawda :shock: Potwierdzam funkcja dostępna na pewno w modelach po 99r. Rodzice mają A4 2002 i jak najbardziej sprawdza się zimą.
Hugo Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 Wysłany: Dzisiaj 23:44 podgrzewanie zamka witam panów ostatnio doczytałem w instrukcji że przy niskich temperaturach jak odchyli się na chwilę klamkę kierowcy od zewnątrz to załancza się podgrzewanie wkładki - bębenka czy jak to się tam nazywa czy to we wszystkich tak jest no teraz nie sprawdzimy ale zima niezły bajer :shock: czy to prawda :shock: Potwierdzam funkcja dostępna na pewno w modelach po 99r. Rodzice mają A4 2002 i jak najbardziej sprawdza się zimą. Przeciez samochód otwiera się z pilota , więc po co podgrzewać bębenek :?:
Wihajster Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 zaraz ci powiedza ze nie maja na pilota tylko otwieraja z klucza
Hugo Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 zaraz ci powiedza ze nie maja na pilota tylko otwieraja z klucza Ja mam na myśli B6 , a tam wszystkie są otwierane z pilota
wiki Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Opublikowano 26 Lipca 2006 Wysłany: Dzisiaj 23:44 podgrzewanie zamka witam panów ostatnio doczytałem w instrukcji że przy niskich temperaturach jak odchyli się na chwilę klamkę kierowcy od zewnątrz to załancza się podgrzewanie wkładki - bębenka czy jak to się tam nazywa czy to we wszystkich tak jest no teraz nie sprawdzimy ale zima niezły bajer :shock: czy to prawda :shock: Potwierdzam funkcja dostępna na pewno w modelach po 99r. Rodzice mają A4 2002 i jak najbardziej sprawdza się zimą. Przeciez samochód otwiera się z pilota , więc po co podgrzewać bębenek :?: doczytaj instrukcję to dotyczy wersji bez radiowego kluczyka ale przyznaj Audi to jednak Audi wciąż mnie zaskakuje :razz:
Hugo Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 doczytaj instrukcję to dotyczy wersji bez radiowego kluczyka ale przyznaj Audi to jednak Audi wciąż mnie zaskakuje :razz: Czytanie to mi raczej nic nie da , bo ja mam B6 , a z tego co wiem to wszystki są otwierane z pilota
wiki Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Opublikowano 26 Lipca 2006 doczytaj instrukcję to dotyczy wersji bez radiowego kluczyka ale przyznaj Audi to jednak Audi wciąż mnie zaskakuje :razz: Czytanie to mi raczej nic nie da , bo ja mam B6 , a z tego co wiem to wszystki są otwierane z pilota no dobra nie nerwujsia my tak se tu gadamy o B5 :mrgreen: chylę czółko przed B6
Pikuś Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 A ja potwierdzam, ze mam podgrzewany bebenek napewno od strony kierowcy. Wiec w B5 przed liftem tez byly ale, od ktorego rocznika to nie wiem.
szogun0 Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 Podgrzewanie zamka nie zależało od rocznika ale od wersji wyposażenia i tego ile kto dołożył przy zakupie pieniążków. Nie jestem pewien, ale już w B4 w opcji chyba było.
Radek321 Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 Panowie aby sprawdzić czy ma się podgrzewanie bembenka zamka trzeba otworzyć skrzynke z bezpiecznikami i sprawdzić czy ma się w niej bezpiecznik nr 17 jeśli tak to znaczy że jest a jeśli jest wolne miejsce to znaczy że niema :smile:
bushi Opublikowano 26 Lipca 2006 Opublikowano 26 Lipca 2006 Hugo masz rację z otwieraniem kluczyka na pilota ( tez się uśmiałem jak to przeczytałem i sprawdziłem) ale pytanie to nie do mnie ale do konstruktorów audi. Fakt faktem że jest coś takiego.
mrog Opublikowano 21 Listopada 2006 Opublikowano 21 Listopada 2006 Podgrzewanie zamka nie zależało od rocznika ale od wersji wyposażenia i tego ile kto dołożył przy zakupie pieniążków. Nie jestem pewien, ale już w B4 w opcji chyba było. Stary temat ale może warto odgrzać jako że zima już blisko. Ja mam auto z '95 i zamek jest podgrzewany :smile:
Rekomendowane odpowiedzi