jedrekx Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 i jak sytuacja z autem? już wszystko ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 i jak sytuacja z autem? już wszystko ok? Jest lepiej,ale to jeszcze nie to.W tym miesiacu leci do wymiany nastawnik w pompie,bo sie podobno przycina. A tak to kuracja lakieru,a w niedlugim czasie letnie kola z nowymi felgami i polerka lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 chętnie obadam autko w Kaletce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 i jak sytuacja z autem? już wszystko ok? Jest lepiej,ale to jeszcze nie to.W tym miesiacu leci do wymiany nastawnik w pompie,bo sie podobno przycina. A tak to kuracja lakieru,a w niedlugim czasie letnie kola z nowymi felgami i polerka lakieru. a robiles cokolwiek zeby bylo cos wiecej niz te 150PS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rdzewek_RdK Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A tak to kuracja lakieru,a w niedlugim czasie letnie kola z nowymi felgami i polerka lakieru. No nie wiem czy kuracja pomoże, jak Twój gnojowóz wygląda mniej więcej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 i jak sytuacja z autem? już wszystko ok? Jest lepiej,ale to jeszcze nie to.W tym miesiacu leci do wymiany nastawnik w pompie,bo sie podobno przycina. A tak to kuracja lakieru,a w niedlugim czasie letnie kola z nowymi felgami i polerka lakieru. a robiles cokolwiek zeby bylo cos wiecej niz te 150PS ? Wymienilem najgorszy wtrysk i sprawdzili mi jeszcze raz pompe. Poprawilo sie znacznie,tylk nie wiec co bylo zasluga.Powiedzieli,ze nastawnik sie troche przycinal,ale go rozruszali.Chce teraz go wymienic na nowy.Pozniej ewentualnie wymienie wtryski.Teraz nie jest z nimi najgorzej.Szczerze to powoli sie przyzwyczajam ,bo szkoda mi juz pakowac niewiadomo jakiej kasy w to auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jak już będziesz sprzedawał na części to biorę przedni zderzak, już Ci zresztą mówiłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 ...a ja tylną dokładkę i może końcówki wydechów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jak już będziesz sprzedawał na części to biorę przedni zderzak, już Ci zresztą mówiłem :> Spoko,i tak dzisiaj sporo czesci przelozylem od Ciebie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ...a ja tylną dokładkę i może końcówki wydechów... A banke cytrynowki chcesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No dobra żartowałem :> Oddaj co zabrałeś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 A banke cytrynowki chcesz?? ...tylko pod warunkiem że siorbniesz fiutka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 A banke cytrynowki chcesz?? ...tylko pod warunkiem że siorbniesz fiutka.... Wypsiu a jesteś niemieckim emerytem? Bo jak nie to zapomnij, nie masz szans u Bieńka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 A banke cytrynowki chcesz?? ...tylko pod warunkiem że siorbniesz fiutka.... Wypsiu a jesteś niemieckim emerytem? Bo jak nie to zapomnij, nie masz szans u Bieńka ... :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wypad stare zwyrole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasera Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 A banke cytrynowki chcesz?? ...tylko pod warunkiem że siorbniesz fiutka.... Wypsiu a jesteś niemieckim emerytem? Bo jak nie to zapomnij, nie masz szans u Bieńka ... :laghing2: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Czyli Bieniek wciaz samochod nie jest do konca sprawny :confused4: . Nie denerwuje Cie to ze wlasnie tak jest , mnie by wkur* na maxa ze nie trzyma mocy i nie jezdzi jak powinien... Bedziesz mial problem przy sprzedazy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 No ale Bieniek nie sprzedaje dupowoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 nie sprzedaje bo zainwestował w nowy silnik..wsadzil 1,6 w gazie i w końcu ma seryjną moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No wkurza strasznie,ale co zrobic... Nie bede chyba juz go ruszal.Powoli rodzi sie nowy pomysl i chcialbym, aby wszystko wypalilo. To narazie nic nie powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Swap na 2.7 :naughty: Flyer przetarl szlaki wiec mozna rezac... Q masz a to podstawa do takiego rezania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi