majkel20 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 w 2005 miała już przebieg 87 tysi, to teraz chyba już bańka
Bieniek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zajebiaszczy ten vfiz Muszę ogarnąć jeszcze boost i egt i wyrzucam zegary z dechy Wg stopera vfiz 0-100 z kiepską trakcją 5.6 s
tomekhxc Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zajebiaszczy ten vfiz Muszę ogarnąć jeszcze boost i egt i wyrzucam zegary z dechy Wg stopera vfiz 0-100 z kiepską trakcją 5.6 s to masz wypas wersje ja brałem dawno już i tylko podstawową ale i tak jest mnóstwo opcji
Bieniek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2016 Komp z b5 ogranicza trochę ilość odczytów, ale i tak nie jest źle. Szczególnie, że kumpel oddał mi to za free
Dev Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Szkoda Edytowane 3 Maja 2016 przez Dev
Bieniek Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 Ceny dokładnie jeszcze nie oszacowałem. Możecie mi podpowiedzieć W tyg auto jedzie jeszcze na serwis wiosenny. Wymiana filtrów i oleju, serwis klimy, wymiana alternatora, wymiana krzyżaka kolumny, wymiana opon, wymiana odmy na nową. Coś drży, stawiam na poduszkę pod silnikiem/ skrzynią, więc wymiana tego co będzie. Dopiero wtedy wystawię ogłoszenie.
Bieniek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wizyta na hamowni i kaput turbiny. No to lecimy z temate. Turbiny Perun Turbo, wtryski 440, sprzęgło rs4. Wszystkie nowe uszczelki i milion pierdół, łącznie z wałem napędowy. W tyg strojenie. Zobaczymy co pokaże.
Bieniek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2016 Nie mam jeszcze. Nie odebrałem dzisiaj.Okazało się, że turbo zostało uszkodzone przez gruszki. A gruszka przez luźną klapkę WG.
wampir Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wizyta na hamowni i kaput turbiny. No to lecimy z temate. Turbiny Perun Turbo, wtryski 440, sprzęgło rs4. Wszystkie nowe uszczelki i milion pierdół, łącznie z wałem napędowy. W tyg strojenie. Zobaczymy co pokaże. Bieniek, wiem, ze dzentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach , ale cena za ten serwis to chyba już 5 cyfrowa kwota?
A4_Raf Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Cena Sprzedaży wzrasta. Jeżeli jeszcze aktualne Sent from my D6503 using Tapatalk
Bieniek Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 Wizyta na hamowni i kaput turbiny. No to lecimy z temate. Turbiny Perun Turbo, wtryski 440, sprzęgło rs4. Wszystkie nowe uszczelki i milion pierdół, łącznie z wałem napędowy. W tyg strojenie. Zobaczymy co pokaże. Bieniek, wiem, ze dzentelmeni nie rozmawiaja o pieniadzach , ale cena za ten serwis to chyba już 5 cyfrowa kwota? Nie wiem czy się auto sprzeda, więc robię pod siebie.
MgrRazer Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Czy mi się wydaje czy odkleja Ci się spojler na tylnej klapie ? Audiczka bardzo ładna
_małyTM_ Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 furka bajka, tylko krzesać więcej śmocy i latać
Rekomendowane odpowiedzi