Opublikowano 26 Marca 201115 l nie będzie, inne sterowanie turbiną ( w AJMe jest podciśnieniowo) i inne mocowanie do kolektora
Opublikowano 27 Marca 201115 l hehe ja chętnie, ale podbiję chyba 1.0 fire Sprzedałeś fure??[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 20:35_________________________________________________Wróciłem dziś z urlopu, wczoraj jak jeździłem "tu i tam" dostałem kamieniem w szybe ,i pękła...no jaki jestem wkurwiony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:. Znowu wydatki...
Opublikowano 27 Marca 201115 l Autor nie nie sprzedałem i nie sprzedaję, turbo mam do wymiany a, że, wymieniłem już prawie wszystko to doszedłem do wniosku że, szkoda sprzedawać w końcu to już jak nowe auto jest
Opublikowano 27 Marca 201115 l Jak już tylko turbo zostało no to już nófka funkiel . Tomek wpisz date spota, może ten czwartek
Opublikowano 31 Marca 201115 l Co wy wszyscy macie wolne w czwartki?? ..to nie czwartek tylko ćwiartek he he
Opublikowano 31 Marca 201115 l Co wy wszyscy macie wolne w czwartki?? ..to nie czwartek tylko ćwiartek he he Czasem po prostu zdarza się luźniejszy dzień :gwizdanie:
Opublikowano 31 Marca 201115 l Luźniejszy dzień.... :polew:. Dopiero z roboty wróciłem ale będę chociaż na chwile...