Opublikowano 19 Kwietnia 201511 l Wybiera się ktoś ? https://www.facebook.com/events/1586502564931613/
Opublikowano 10 Czerwca 201511 l Jakbym nie siedział w pracy do późna to bym podjechał. Szczerze mówiąc, to zawsze sprawdzam ten temat czy ktoś się ustawić nie chce. W piątek chyba bym mógł, piszę chyba bo mi się już nie chce patrzyć w grafik
Opublikowano 12 Czerwca 201511 l tez bym chetnie podjechal ja 1 spocik dla mnie ktos cos jutro? ;p bede w rejonie
Opublikowano 23 Czerwca 201511 l Chętny ktoś na spota?Pisać i motywować jeden drugiego...Oczywiście pytam o czwartek.
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Jutro to praca Panie Najbardziej zmotywowany na spota był Jaszczur jak dobrze pamiętam i z nim gadałem, jak się dogadacie na dziś to może i ja bym podjechał i jakby Wam podpasowało to bardziej 18 ale 19 też do ogarnięcia.
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Panowie, ja obecnie do Wawy się przeniosłem... Także w tygodniu na spota do Piaseczna nie dojadę z oczywistych względów Ale zapraszam na spoty AudiSpotWwa, które są weekendowe na Błoniach Stadionu Narodowego. Wczoraj byłem na spocie A4 w Arkadii... trochę osób jest... Może tu byście wpadli ? spoty są regularnie co tydzień i zawsze ktoś jest z tego co widziałem...
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l Ja to powiem tak, chęci są ale mi się zawsze coś wysypie. To jestem na siłowni, to się okazuje że coś zapomniałem itd. Zacznę chyba jeździć myć auto w czwartki i siłą rzeczy będę w piasecznie
Opublikowano 24 Czerwca 201511 l W Arkadii są są Piotrek a Ty nie organizowałeś kiedyś grupowego hamowania w okolicach Piaseczna? Odbywa się coś jeszcze takiego ?
Opublikowano 26 Czerwca 201511 l Owszem organizowałem. Jak siąde do kompa to coś więcej skrobnę, bo teraz z telefonu nadaje...
Opublikowano 4 Lipca 201511 l w apis power jest hamowanie za 50zl w każda ostatnia sobotę miesiąca. jeszcze nie bylem male można się wybrać
Opublikowano 4 Lipca 201511 l ja byłem jakiś rok czy więcej ale ciekaw byłem czy nadal te same warunki