djbojus Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 FAJNY WYGLAD FAJNY SILIK I OCZYWIOSCIE AUTO NA ZIME SUPER NIIC LEPSZEGO LATEM TEZ SAM MAM TAKIE TO WIEM POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO MNIE http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=138046.0
binio-stg Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Co myślicie o czarnych felach? Malować czy zostawiać na czarne? Uploaded with ImageShack.us
slepy Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Co myślicie o czarnych felach? Malować czy zostawiać na czarne? Uploaded with ImageShack.us zostaw czarne, i w sam raz na zimę bedziesz miał , na lato trzeba coś większego zapodać
jozek726 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dokładnie widze ze już 2 osoba ze starogardu moze jeszcze ktoś i spocika zrobimy
binio-stg Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Na zimę mam alu 15". Te są na lato, myślałem co prawda o 17" ale na tych mam prawie nowe opony i raczej szkoda mi było by kasy wymieniać. Chociaż jak by się jakieś fajne na zamianę trafiły to bym przemyślał sprawę. widze ze już 2 osoba ze starogardu moze jeszcze ktoś i spocika zrobimy :decayed Czemu nie, zresztą co jakiś czas chłopaki z Pomorskiego Klubu Audi się spotykają, więc można by się podłączyć.
kkam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ładny:) i do tego Quattro I w końcu ktoś z STG na forum:)
binio-stg Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dzięki, będzie trzeba się raz wybrać w takim razie może na spota do chłopaków z Trójmiasta. Kurde, a padł kilka dni temu Amortyzator z tyłu Mam już założone nowe Saschy na tył, ciekawe jak się będą sprawować, teraz mam Bilsteiny B8 Sprint i trochę twarde są na te nasze dziury
K2 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 ladne autko i V6 w dodatku Q Zapodaj foty ze srodka
binio-stg Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 korzystając z ostatnich ładnych dni postanowiłem pstryknąć kilka fotek i odkopać swój temat. Auto przez ostatnie pół roku dostało nowe amorki na przód i tył, wymienione wszystkie wahacze na ruville, oraz doszły ksenony 4300k bo na soczewkach i zwykłych żarówkach widoczność była tragiczna A teraz foty, jak myślicie, nada się któreś na kalendarz? jpg image hosting gif image hosting image hosting jpg png image hosting image hosting gif image hosting upload images image hosting gif image host free image hosting
binio-stg Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Auto sprzedane. Teraz przyszedł czas na Forda Mondeo w Kombi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi