Krzychu88 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Felgi, te naklejki tuning, no i jakis ladny grill by sie przydal, lustra jak dla mnie oki :mrgreen:
Adik Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Mam dla was pewna propozycje :smile: : Jesli chcecie miec ladniejsze auto stylistycznie proponuje takie jak nizej podzespoly do montazu na wasze A4: Brewki na przod: Brewki dolne na przod: Progi: Zderzak przod: Zderzak tyl: Spojler na klape (seden): Spojler na klape ala S4: Jak ktos jest zaintersowany to moge dac namiary na goscia ktory handluje w/w produktami. Szkoda tylko, ze nie ma czesci do avanta...
Gość rob Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 jeśli chodzi o zderzaki to tylko orginał S4 lub RIEGER
Gość Murzyn Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Adik, never badziewi z zywicy!!
Gość rob Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 gorzej jak ktos ma kombi:) przecież zderzak z przodu masz taki sam jak w sedanie
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 a właśnie Murzyn co możesz powiedzieć o tych zderzkach co pokazał Adik?? czy jest sens coś takiego zakładać?
pet3r Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 a ja bylbym zainteresowany tym malutkim spojlerem na klape, ale do B5. czy ktos wie gdzie cos takiego mozna kupic?
Gość Murzyn Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 poziek, jezeli to jest tak jak widze z zywicy to zderzakow kupowac niema sensu, jest to material nie podatny na odksztalcenia, bardzo kruchy i niewytrzymaly (bezpieczenstwo :!: ) jezeli chodzi o progi i lotke to trzebaby tylko zwrocic uwage na estetyke wykonania, bo z tego co wiem to na takie ustrojstwa trzeba czesto nakladac jeszcze kilo szpachli zeby to jakos wygladalo.
MDM Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 gorzej jak ktos ma kombi:) przecież zderzak z przodu masz taki sam jak w sedanie Mi o spoiler chodziło
Gość rob Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mi o spoiler chodziło teraz już wiem
Adik Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ja zakladam zderzak na przod z laminatu (ala RIGER) + musze go jeszcze wzmocnic wloknem szklanym i zywica... Co do jakosci wykonania nie mam zastrzezen ale z wytrzymaloscia to jeszcze nie wiem zobaczymy ale napewno nie jest to takie tarwale jak ori zderzak... :neutral:
Adik Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 jeszcze taaaki zderzak RIEGERA Obrazek "O takim wlasnie zderzaku mowie - taki mam miec.. :razz:
Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 trochę mało zostaje prześwitu na nasze drogi
bolek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Rob masz racje,Adik to już teraz Ci powiem ze na tym zderzaku nie zjedziesz na parking podziemny Plaza Troszke za nisko
Gość rob Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 na tym zderzaku nie zjedziesz na parking podziemny Plaza no chyba że kosztem zderzaka zrezygnuje ze spotów :mrgreen:
Adik Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Dam rade - zaloze regulowane zawieszenie Narazie przechodze do planu B wiec z wjazdem nie bedzie problemu... :razz:
miron78 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 koledzy niski przód ma swoje dobre strony dla społeczeństwa. Ja moją furką zimą pomagam (choć nie chcę ) służbą drogowym miasto odśnieżać Ale i tak zderzaka z S4 nie zamieniłbym na żaden inny
Mario22 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Wygląd jest ważny ale ja osobiście wolałbym mieć więcej pod maską czyli kochane koniki i moment wiekszy niż wygląd. Po prostu bardziej chciałbym zrobic tuning mechaniczny niż optyczny. Oczywiście pod dodaniu mocy można by sie zając optyką ale najwazniejsza moc. :twisted: :twisted: :twisted: P.S. Audiki na fotach są super ciekawe jak śmigają jeżeli tak samo dobrze jak wyglądają to Respect
Rekomendowane odpowiedzi