Zygi1 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Opublikowano 30 Stycznia 2008 zróbcie jakieś fotki pokażcie mi jak ta paczka wyglądała i jak były zapoakowane w środku oto fotka pudelka od srodka niemam fotek ale tragiedia karton lampa karton lampa tyle!!! i moje uszkodzenia pekniete szklo w jednej i to powaznie i delikatnie w 2giej i pekniecie z tylu plastiku z zaczepow tak to wygladalo i czekam na rozwiazanie sytuacjii
Gość juras Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 no to troszke mnie zmartwiles. mi tez napisali ze wysla natychmiast ale teraz to juz nie wiem. napisze i sie spytam.[br]Dopisany: 31 Styczeń 2008, 20:36 _________________________________________________mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy i lampy otrzymam. nie zmienia to faktu ze nie lubie czekac i juz mnie nosi zeby kupic je gdzie indziej. dla tych co placa i chca miec wszystko sprawnie i szybko proponuje zakup w Niemczech. z tego co sie orientuje juz sie tam pojawily.
adamooo Opublikowano 2 Lutego 2008 Opublikowano 2 Lutego 2008 już dawno są..i wychodzi niewiele drożej niż z chin czy stanów..
Leoneq Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 Jestem Ciekaw jak wyjdą na Niebieskim Sedanie a jeszcze bardziej na srebnym... bo ta obwódka ( czarna ) mnie męczy, gdyby nie ona juz dawno bym kupił.....
Gość juras Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 już dawno są..i wychodzi niewiele drożej niż z chin czy stanów.. o przepraszam ale musialo przez pewien czas nie byc. przejrzalem chyba kazdego linka z ledami jak szukalem i nic. no chyba ze jestem slepy. niewazne z chin tez moga byc zeby tylko doszly cale. na kazdym aucie beda ladnie wygladaly. widzialem i na niebieskim i na srebrnym. mi sie podobaja.
Leoneq Opublikowano 3 Lutego 2008 Opublikowano 3 Lutego 2008 A macie jakies fotki jak by wyglądały na srebrnym ?
Zygi1 Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 a Mnie juz newry przechodza... obiecywali ze dostana przesylke od firmy na 3 luty i odesla mi dobre lampy a tu dzisaj rano email i musze czeac do 20 lutego juz niewiem czy to nie jakis walek.. grr wkurzam sie co zrobic
ykk Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 Przyjedz do Polski, kup tu lampy i wpadnij na spota do Tarnowa. :th:
Zygi1 Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 Latwo powiedziec Tu kup lampy < w Polsce> jak puki co jestem w dupe tu na miejscu..grrr No ale nie przekreslam tego bo moze bedzie jak pisza...
Gość juras Opublikowano 6 Lutego 2008 Opublikowano 6 Lutego 2008 a napisali Ci abys odeslal ten komplet? zrob tak. 1.kup nowe tam gdzie teraz jestes. z tego co widze taraz je mozna kupic wszedzie. nie wiem czy ja wczesniej slepy bylem czy naprawde byly tylko z Chin! 2. napraw potluczone i sprzedaj 3. jesli przyjdzie Ci zastepstwo z Chin tez sprzedaj fajnie?))) ja sie nawet zastanawialem, tak nie lubie czekac!!!!
BRESLAUER Opublikowano 21 Lutego 2008 Opublikowano 21 Lutego 2008 Witam,gdzie można kupić takie lampy tylko z czerwoną obwódką?czy w Polsce też ktoś je sprzedaje?dzięki za info.
Leoneq Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam,gdzie można kupić takie lampy tylko z czerwoną obwódką?czy w Polsce też ktoś je sprzedaje?dzięki za info. Wkońcu też ktos szuka tez jestem ciekaw, gdzie i za ile..
Tony Halik Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam. Mam czarnego sedana, lampki są według mnie kox, chcę kupić takie same. Jak możecie wyślijcie jais link do aukcji lub gdzie mozna je kupić. Jestem z Poznania. Pozdrawiam i z góry dziękuje. Pozdrafiam.
adamooo Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 http://cgi.ebay.de/Widerstand-LED-Rueckleuchten-mit-FIS-A3-A4-A6-8e-b6-b7_W0QQitemZ190202073880QQihZ009QQcategoryZ57323QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/Audi-A4-8E-LED-Rueckleuchten_W0QQitemZ160213526581QQihZ006QQcategoryZ57323QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-A4-S4-B6-EURO-LED-TAIL-LIGHT-LAMPS-02-03-04-05-NEW_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33716QQihZ019QQitemZ290209263150QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
Zygi1 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam no doczekalem sie wkoncu nowych lampek ale mam rozniez do sprzedania komplet dokladnie takich samych lampech<chodzi o tyl> jesli kogos interesuje niech pisze na priv lub gg. Na autku prezentuja sie tak.. cena do uzgodnienia.. Pozdrawiam
carnivore1 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 O kuźwa ale kox! Podoba sie, podoba...
ba$ior Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 O FAK MEJT Fajne te lampki :th: ale do B7 będą ładniejsze jak je zrobie...
malik Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Rezaj Ba$ior rezaj. Zrób koniecznie fotostory bo z tego co widziałem nie jest łatwo. Dużo klejenia i szpachlówki będzie
poziek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Rezaj Ba$ior rezaj. Zrób koniecznie fotostory bo z tego co widziałem nie jest łatwo. Dużo klejenia i szpachlówki będzie I to jest wyznacznik praedziwego rezacza...a nie rozwiązania plug&play :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 O FAK MEJT Fajne te lampki :th: ale do B7 będą ładniejsze jak je zrobie... Szacunek dla kolegi
Rekomendowane odpowiedzi