yedrula Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2007 widzialem furke angeli, bardzo fajnie zrobiona, ja wole delikatny tuning, a nie jak dzisiaj widzialem kolege ktory sobie zamontowal taki body kit ze smiac sie chce:) p.s pozdro dla kolegi z turku:)
Tony Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 p.s pozdro dla kolegi z turku:) Ja jestem z Konina. Po sąsiedzku :> Sorry za OT
audia4s4 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 p.s pozdro dla kolegi z turku:) Ja jestem z Konina. Po sąsiedzku :> Sorry za OT O nawet nie zobaczyłem ze kolega z turku.Ja z Koła nastepny sąsiad :> A4ka ładna super wypas
Piechol Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Bardzo fajna, szczególnie środek :th:
yedrula Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2007 pewnie ze wrzuce ale to troche potrwa, teraz kupuje radio a pozniej zbieram na felgi, zastanawiam sie nad chromami, ale nie wrzuce ich bez obnizenia zawiechy...narazie pozostaje zbierac fundusze:)
Norbi TDI Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Fajna bardzo ładny jasny środek :oklaski: Można samemu migacze zmienic jakieś 15min. roboty
yedrula Opublikowano 2 Września 2007 Autor Opublikowano 2 Września 2007 no wymieni sie, tylko na jakie mowicie? srebrne?
adadur Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Pięne auto szkoda go kalać jakiś przycinaniem blotników. Wiec jak ksenowny to szukać od S-ki, ale osobiście zainwestował bym w felgi i ewentualnie zawieszenie
yedrula Opublikowano 3 Września 2007 Autor Opublikowano 3 Września 2007 to jak to jest z tymi ksenonami, trzeba zderzaki przycinac? czemu? jak soczewki montujesz tez trzeba przycinac?
ykk Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Nie zderzaki tylko blotniki. Poszukaj bylo o tym pare razy na forum..
adadur Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Zdaje sie że na stronie "rezaczy" znjadzie sie też fotostory
ykk Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 adadur i nie tylko u nas tez bardzo dobry opis zrobil kolega endriuu wystarczy tylko poszukac..
yedrula Opublikowano 3 Września 2007 Autor Opublikowano 3 Września 2007 a o co chodzi z tymi "rezaczami" bo wszedzie to widze a nie wiem o co cho:)
themOn Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 a o co chodzi z tymi "rezaczami" bo wszedzie to widze a nie wiem o co cho:) o warsztat chodzi http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/board,18.0.html
adadur Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Odnośnie rezaczy: http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=371&postdays=0&postorder=asc&start=0
StoRK Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 fajny dieselek! tylko te dywaniki sa okropne kup ori do audi a4 bo te wygladaja jak z poloneza...
yedrula Opublikowano 4 Września 2007 Autor Opublikowano 4 Września 2007 juz wczesniej pisalem ze wszystko w swoim czasie:) aa, jak mozecie to powiedzcie mi ile ma bak?
Rekomendowane odpowiedzi