Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ODDAM w dobre ręce!!!!! - Czarne 1.8T Quattro-BITCH/LED/SPORTEC/S-LINE/ITP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Ci dam. zanim zepchniecie to MI ECU wymontować proszę.... Szkoda by było tego Sporteca....

Opublikowano
  • Autor

jak to gaz to tylko paluszkiem pokażesz mi co jest spi....ne a ja pojade tam z reklamacją. jak nie to zrobisz może jakieś czary a ja fakturę na naprawę załatwie i rzucę im.

ale ważniejsze jest to grzanie :thumbdown:

Opublikowano

Spoko zostaw mi ja sie niem zajme :) Nie musisz od razu niszczyc... Chyba ze mowisz o gazowniku :]

Opublikowano
  • Autor

Ja Ci dam. zanim zepchniecie to MI ECU wymontować proszę.... Szkoda by było tego Sporteca....

no spocie jakoś się konkretnie ugadamy- trzeba zabieg wykonać bo los auta nie jest pewny
Opublikowano

Ooooo... masz softa Sportec :naughty: Do podniesionych mocy lepsze są świece NGK PFR7Q. Takie siedzą np. w RS4 2.7biT.

Opublikowano
  • Autor

Spoko zostaw mi ja sie niem zajme :) Nie musisz od razu niszczyc... Chyba ze mowisz o gazowniku :]

auto a nim gazownik-c**jownik[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 16:41_________________________________________________

Ooooo... masz softa Sportec :naughty: Do podniesionych mocy lepsze są świece NGK PFR7Q. Takie siedzą np. w RS4 2.7biT.

dzięki Grzesiu :good:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 16:42_________________________________________________zamiast jeshać gumy odebrać to ja się pier...le z tym dziadostwem
Opublikowano

Tym odpowietrzeniem się trzeba zająć.

Opublikowano

Marcin, co Ty p... ogarnij sie. Naprawisz auto i bedziesz sie nim cieszyl.

Opublikowano
  • Autor

no trzeba.

Panowie ja tak jeżdzę tym złomem ale czy ja wogóle mogę jeżdzić??? nic więcej się nie spierdzieli???[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 16:52_________________________________________________

Marcin, co Ty p... ogarnij sie. Naprawisz auto i bedziesz sie nim cieszyl.

tak jest psze PANA :good: ale niesmak zostanie :polew: :polew:

jak naprawię Złomka zacznę Izę urabiać że takie małe cabio na wakacje fajna sprawa :decayed::naughty:

Opublikowano

Kabrio to dla Izy. Ty bys lekko pedalsko wyglądał :) ( bez urazy dla chłopaków z forum :)

Opublikowano
  • Autor

Kabrio to dla Izy. Ty bys lekko pedalsko wyglądał :) ( bez urazy dla chłopaków z forum :)

e tam pedalsko E36 coupe/cabrio ładnie zrobiona jest pięknym autem :kox: .

ale żeby myśleć o czymś takim muszę te taczki ogarnąć i zrobić na cacy.

Opublikowano

juz przestancie lamentowac :] Wogole co to za gaz jest (sterownik ) ?

Opublikowano
  • Autor

stag 3

[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 17:09_________________________________________________z resztą jutro sam zobaczysz :confused4:

Opublikowano

To jak stag to dam rade z nim elegancko ;)

Opublikowano

Fajne autko i wyposażenie ale na liczniku widzę 180tys przelatane a po zużytym środku widać że o wiele więcej chyba ze się mylę . ogólnie podoba mi się :good:

Opublikowano
  • Autor

po zużytym środku widać że o wiele więcej chyba ze się mylę

przebieg był lekko cofnięty przez sprzedającego ale nic strasznego wiedziałem o tym przy zakupie.

mówiłem kolesiowi że wiem jaki jest przebieg ale i tak książki serwisowej nie dał :wallbash:

Opublikowano

przebieg był lekko cofnięty przez sprzedającego ale nic strasznego wiedziałem o tym przy zakupie.

mówiłem kolesiowi że wiem jaki jest przebieg ale i tak książki serwisowej nie dał :wallbash:

a ile masz nalatane jak sadzisz? wyposażenia to tylko pozazdrościć :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a ile masz nalatane jak sadzisz? wyposażenia to tylko pozazdrościć :naughty:

na tą chwilę bę3dzie pod 280tyś.
Opublikowano

WOW troche sporo...

Ja mam 96 tys ale mil - i wszystko udokumentowane od nowosci w serwisie Audi ( ksiazka, czesci, servis, przedglady itp.) :wink4:

Opublikowano

no sporo juz nalatał ten Twój AVJ. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.