Reniu Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 @up.. JD dobra opcja dla posiadających zmienne IP (np. TepSa). Ogólnie fajny soft, duża baza serwisów hostujących pliki, dzięki czemu mamy ułatwione ciaganie z nich. Dobrze działa również z kontami premium. Polecam [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 09:41_________________________________________________[br] EDIT Mafia 2 - recenzja http://www.gametrailers.com/video/review-hd-mafia-ii/703566 - HD http://www.gametrailers.com/video/review-mafia-ii/703565 - SD
Luka3s Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Kurna, noooo nie mogę się doczekać aż się ściągnie ta giera jest wspaniała jak wam idzie ?
Luka3s Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ściągam ten Jdown coś tam i w końcu musze znalezc jakaś dobrą wersje i ogarnąć bo już szału dostaje na myśl [br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 21:08_________________________________________________szkoda reniu żemam do ciebie tyle km bobym podjechał na pewno z miła checią po giere ;d
Sander Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ja sciagnalem ja w jakies 13h, lacze 2mb :gwizdanie: wlasnie bede robil 7 rozdzial, ciekawe czy sie wysypie co do tego ktora czesc lepsza, jak dla mnie zdecydowanie 1 tam mozna bylo ustawic sobie rodzaj skrzyni biegow, nawet sprzeglo bylo, a tutaj styl jazdy poszedl za bardzo wg mnie w strone gta IV
Reniu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Dla mnie 2 jest kosa jedynki nawet nie chciało mi się dojśc do końca :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Panowie, TO NIE JEST FORUM WAREZOWE. Kazdy post gdzie jest chocby kawalek linku do torrenta bedzie nagradzany kropka.
kamil Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Oczywiście że tak panie modzie Mam kodować linki następnym razem?? Nie jestem "piratem" i nigdy nie bd. Co najwyżej jestem pośrednikiem w przekazywaniu informacji dla kolegów klubowiczów. Nic więcej. Mafia II jako kontynuacja jedynki jest bardzo za***ista i dwójkę skończyłem parę dni temu i mogę stwierdzić że jest godną kontynuacją.
Luka3s Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A ja zasysam piąty part (400mb) z braku czasu, byłem dzisiaj w empiku, to widziałem że za 139zł jest ori, a za chwile byłem w mediamarkcie ogarnąć skrzynke basową i widziałem za 99zł tak czy inaczej wole ściągnąć Kurde jeszcze 9 partów i będzie moja Kamil opowiedz coś więcej o dwójce co tam ciekawego, co ci się najbardziej podobało i jak się kończy
Reniu Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ej no panowie bez spoilerów Nie chcę tu przeczytac zakończenia gry w którą aktualnie pykam
Luka3s Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Soreczka Reniu, to moja ciekaowość . Bardzo mnie ciekawi czy 2 ma to samo na końcu co 1, jakiś przekaz. Ja w między czasie kiedy ściąga się dwójka gram w jedynke od nowa Jak przejde obie to podsumuje która lepsza, chociaż wydaje mi się że lepszej od jedynki gry nie będzie. Kurde zadupiaste miasto u mnie w WWie braciak ma za 4 dychy chyba czy za 6 25mb/s a ja za 7 dych 2mb/s ... fajnie. Już dawno mafia by grzała dysk.
Reniu Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zayebistata dwójeczka jest koledzy Absolutnie rozwaliła mnie piosnka na wyjście z pierdla usłyszana w radio
Reniu Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A ja się właśnie wkurzyłem... ni stąd ni zowąd gra mi się skończyła kurde to zbyt szybko ;( Po zakończeniu gry nie mamy mozliwości dalszej ekploracji miasta, wyżycia się troche, nic... tylko napisy końcowe i mozliwość wczytania jednego ze wcześniejszych etapów. Lipa
Czaro_22 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Po zakończeniu gry nie mamy mozliwości dalszej ekploracji miasta, wyżycia się troche, nic... tylko napisy końcowe i mozliwość wczytania jednego ze wcześniejszych etapów. Lipa Jest mod który umożliwia takie coś Link: http://www.gram.pl/news_8QjkJ,u0_Free_Ride_w_Mafii_II_juz_dostepny.html
T-żółw Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Absolutnie rozwaliła mnie piosnka na wyjście z pierdla usłyszana w radio jako ciekawostka to przebój Richiego Valensa , kto oglądał film La Bamba z 1987 ten kojarzy ten kawałek
Luka3s Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 A ja dopiero wróciłem z urodzin ( zawinałem się w sobotę ) zostały mi 4 party do ściągnięcia jutro będzie . ściągam tą mafie i ściągam i ściągnąć nie mogę Tak myślałem że jedynka będzie lepsza ... :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Po prostu nie wykorzystali potencjału tytułu. Gdyby zrobili coś w stylu GTA4 tyle że w latach 50 to byłby wypas a tak to tylko dobra i krótka gra. Niestety, GTA4 podnioslo bardzo wysoko poprzeczkę.
Rekomendowane odpowiedzi