and9 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam,kolega posiada audi avant z 94roku 2 litry silnik,chciałem mu sprawdzić kody błędów za pomocą vag-com 704 ,który posiadam, może ktoś na forum wie czy za pomocą tego interfejsu jest to możliwe i gdzie znajduje się złącze diagnostyczne w tym aucie? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
chudineze Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jakie to audi jeśli 80 to ma w skrzynce z bezpiecznikami ale do tego jest potrzebna przejściówka na OBDI
and9 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 to audi to b4 94r audi 80 jak wepnę przejściówkę ,to odczytam kody błędów vag-com, ta skrzynka jest pod kierownicą?,gdzie można kupić tą przejściówkę? Z góry dziękuje za pomoc .Pozdrawiam.
chudineze Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Można kupić na alledrogo ale musi być porządna, bo można uwalić kabelek złe wpięcie i interfejsik na śmietnik
and9 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Wiecie od kogo można kupić porządną?
przemik Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Gniazdo jest pod maską w skrzynce bezpieczników na grodzi. Ja mialem porzadną (z Viakena) i podłaczyłem sie kiedys to takiego starego kibla... i HEX CAN poszedł na smietnik... trzeba uwazac ... czesto te auta mają zwarte linie K+L. Z tego co pamietam oryginały mają zabezpeiczenie przed tym.
vauxhall95 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Gniazdo jest pod maską w skrzynce bezpieczników na grodzi. Ja mialem porzadną (z Viakena) i podłaczyłem sie kiedys to takiego starego kibla... i HEX CAN poszedł na smietnik... trzeba uwazac ... czesto te auta mają zwarte linie K+L. Z tego co pamietam oryginały mają zabezpeiczenie przed tym. Dokladnie zalatwilem juz trzy interfejsy na OBD1 u mnie akurat na A6 C4 na B4 jeszcze nie poszlo,kwestia czasu.
Rekomendowane odpowiedzi