Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 bardzo by sie przydaly, nie ma nawet co gadac ale w AEB nie jest to takie proste potrzebne przede wszystkim zwrotnice, polosie z przegubami i cala reszta jest troche mieszania ale do zrobienia....
gregory Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Do zmiany hebli w B5 nie potrzeba wymieniać półosi :> Kto ci takie coś powiedział. Kupujesz jakieś większe zaciski: Brembo, Porsche, lub z jakiegoś większego Audi itd, możliwości jest cała masa. Dorabiasz adaptery pod jarzma i jest Git.
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 adaptery to mozna zapodac na tyl na przod bym nie ryzykowal jezeli przeguby np z S4 pasuja na pollosie do AEB to mozna to faktycznie zrobic
marewel Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Skoro łożysko pasuje to jaki problem piasty poprzekładać.Adapter można łatwo policzyć.
CoLo Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Artur, a nie myślałeś o czymś większym do twojej mocy :gwizdanie: Myslalem ale nie bede owijal w bawelne... $$$ Z tego co wiem to wlasnie zwrotnice sa do wymiany na te z S4 zeby mozna bylo powalczyc z roznymi zaciskami ALE fakt, ze nie ogarniam az tak tematu. Pewnie sa inne mozliwosci ale to sie wiaze z kosztami... Bede testowal gladkie tarcze z DSami...zobaczymy bo w sumie az takich super hebli to nie potrzebuje bo staram sie w ruchu miejskim za bardzo nie przeginac Edit: ruch miejski - w dzien
Dev Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Colo, jednak do Wa-wy jade swoja padaką, plany sie zmieniły :wallbash: będziesz mógł "potestować" na żywym organizmie :> :> :>
abdul81 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ja też tyle czasu śmigam na serii i żyje (jeszcze) trzeba było sie trochę pokory na miście nauczyć szkoda tylko że dopiero po tym jak mi drogi zagrakło ale rozumiem Artura bo w naszym przypadku jest troche więcej zabawy żeby przełożyć na większe hamulce
CoLo Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 Maly update... Wylatuje filtr "grzybek" a na jego miejsce to "cudo" https://picasaweb.google.com/113499513562651150519/FiltrAMSOIL?authuser=0&feat=directlink Zobacze jak sie auto sprawuje na tym SUCHYM filtrze Element filtrujacy to nanowłókna jak by ktos pytal... Jak ktos chce poczytac wiecej, odsylam do producenta http://www.amsoil.com/storefront/eaau.aspx
Dev Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 :good: :good: :good: widze ze nie wytrzymales i musiales kupic.....
CoLo Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 Cos w tym stylu Juz od pewnego czasu chcialem wywalic ten grzybek i zastapic go czyms firmowym, mieszczacym sie u mnie.
Norbi Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 Bardzo słuszne posunięcie chociażby ze względów estetycznych, te grzybki wyglądają jak kupa
CoLo Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 hał macz ??? nie cale 200zl[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 12:35_________________________________________________ Bardzo słuszne posunięcie chociażby ze względów estetycznych, te grzybki wyglądają jak kupa Masz racje...szkoda, ze u mnie bedzie na dole i praktycznie niewidoczny
CoLo Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 a jak myslisz ? ludzie sobie chwala ale musze przetestowac sam. Wedlug producenta, dzieki nanowloknom filtr wraz z zabrudzeniem nie traci az tak swoich przeplywow w porownaniu z innymi filtrami, takze gabkowymi. Czysci sie go tylko kompresorem, nie ma zadnych olejkow. Bralem go skubanego pod ostre slonce to nawet jednego promyka swiatla nie uswiadczysz, co mnie napawa optymizmem A sprawdzalem, swoj filtr grzybkowy i ITG i cos tam zawsze widac. Jest tez test roznych filtrow w evo i jakie moce osiaga sie na nich. http://forums.evolutionm.net/evo-engine-turbo-drivetrain/390973-air-filter-shootout-test-results.html Jak widac, autor milo sie o nim wypowiedzial. [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2011, 15:26_________________________________________________Filtr na pokladzie https://picasaweb.google.com/113499513562651150519/FiltrAMSOIL?authuser=0&feat=directlink Trzeba bedzie jakies logi porobic...
Norbi Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Faktycznie "gdzieś tam na dole". Będziesz musiał często zaglądać, czy nie uwalony syfem, bo miejsce średnie
Rekomendowane odpowiedzi