sokram Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Czesc, Czy ktos z Was spotkal sie z tarczami firmy FEBI, mozna je kupic/uzywac do spokojnej jazdy? Sokram
Dev Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 tarcze ok, z tej samej linii produkcyjnej co Ferodo cenowo najtansze w tej chwili w rozmiarze 288/25mm
sokram Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dzieki, duze jest roznica miedzy Febi a ATE? Sokram
Dev Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 na pewno jest roznica cenowa, Ate jest dwa razy drozsze, przy zwyklej jezdzie nie odczujesz roznicy
dardit Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Właśnie dziś założyłem Febi - zobaczymy jaki będzie efekt. Pochwale się nim oczywiście.
jezuwrc Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Też dziś założyłem tarcze Febi klocki do tego też Febi cenowo ok Narazie delikatnie sobie "docieram" Myślę że będą oki...
fusse Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 tez mam febi u siebie plus klocki remsa. po wymianie roznica znaczna na plus, stare tarcze dojechane byly;)
sokram Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Czesc, Troche poczytalem w necie o tarczach Febi. Kilka przypadkow wskazywalo ze tarcze te maja bicia po dluzszym okresie eksploatacji. Czy u Was jest jak do tej pory OK? Sokram
fusse Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 na necie tez duzo bzdur jest napisane, ogolnie jak kto dba, tak ma. jak przegrzejesz tarcze i wjedziesz w kaluze to nawet brembo Ci sie wygnie i dostanie bicia. to sa tarcze do normalnego jezdzenia.
oktawian Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Widzę, że magia brembo dalej żywa ... od kiedy produkują je w PL jakość znacznie spadła i nie są już takie hiper mega Oo Trw, ATe a jak ktoś spokojniej jeździ to i zwykłe wystarczą ... oby nie Kager lub hart ;C
Kukis Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Witam, jak się sprawują tarcze FEBI? ja również upatrzyłem przednie tarcze FEBI, są tańsze niż TRW, dlatego rozważam zakup. Czy TRW będą lepsze od Febi?
djkuna Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 a jak się mają febi do boscha?
Dev Opublikowano 2 Października 2010 Opublikowano 2 Października 2010 Febi sa tansze od Boscha tarcza 288/25mm Febi i Ferodo to ten sama linia produkcyjna
Rekomendowane odpowiedzi