wrclaguna Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Spoko mod z tym wyswietlaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wczoraj wymieniłem radio i wyswietlacz na kolorowy , radio chorus-a na Concerta z karta sd ( oczywiscie wizyta w ASO na odblokowanie komponentu musiala byc ) i powiem że jestem lekko zniesmaczony graniem , myślalem ze przynajmniej concert zagra tak samo jak chorus a tu lekka kiszka :shocked: Chorus jest pasywny, Concert aktywny - stąd w/w problem. Wzmacniacz + woofer dołożysz i będzie gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dzieki Bartasku , wszystko juz wiadome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 NP. Lubię takie zagadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Cuber czyli przy chorusie nie ma woofera ?? Co za żydy ten Audi AG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Cuber czyli przy chorusie nie ma woofera ?? Co za żydy ten Audi AG B8 dostało seryjnie 4 szyby w prądzie więc coś trzeba było wyciągnąć, no bo jak to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ten kto robił - projektował audi dal B8 powinien juz dawno wylecieć z roboty... samochód za furmanke pieniędzy a gra jak w Chevrolecie Aveo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ten kto robił - projektował audi dal B8 powinien juz dawno wylecieć z roboty... samochód za furmanke pieniędzy a gra jak w Chevrolecie Aveo ...ojjj, lepiej nie denerwuj Cubera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ...ojjj, lepiej nie denerwuj Cubera looozik , dołożymy Tube + wzmaka i bedzie fakt że to jest wieksza rzezba z podpieciem głosników ale spoko moze uda mi się wyrwać gdzieś B&O i wtedy sie wyreza całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ...ojjj, lepiej nie denerwuj Cubera ...moze uda mi się wyrwać gdzieś B&O i wtedy sie wyreza całość No i to jest fajny projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpoland Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja u siebie mam concert i faktycznie gra jak gra, chciałem też zamówić od razu b&o do autka ale odsłuchiwałem w salonie i szczerze mówiąc nie powaliło a koszt był coś koło 4,5k wiec odpuściłem. Będę chciał teraz zmienić wszystkie głośniki seryjne z wysoko tonowymi włącznie + 2 w przednich drzwiach i wytłumić drzwi matami, jeśli chce się zastosować inne wzmacniacze niż b&o to problem jest w tym że concert nie ma wyjścia rca pod wzmaki i trzeba zastosować convertery low-high do wyprowadzenia sygnału do wzmacniaczy z wyjść głośnikowych. Plusem jest to że aku jest w bagażniku i nie trzeba ciągnąć zasilania przez całe auto, po wywaleniu zapasu można ładnie schować piece i dodatkowe aku. Także jak masz możliwość to sprawdź może wcześniej jak gra b&o w B8 i jak podpasuje to ok, ja jednak nie będę ładował tego systemu. Spawarkę już mam, orion hcca 2,5k RMS także plecy pewnie pomasuje , jeszcze przetwornik odpowiedni i można będzie wrzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 e jak masz możliwość to sprawdź może wcześniej jak gra b&o w B8 sprawdzałem w A5 i miazdzy jaja :gwizdanie: w A4 tez daje radę wszystko ze tak powiem zalezne jak jest poustawiane i jakiej jakosci jest nagranie ps. Ja jak juz to bede wsadzał B&O zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 e jak masz możliwość to sprawdź może wcześniej jak gra b&o w B8 sprawdzałem w A5 i miazdzy jaja :gwizdanie: w A4 tez daje radę wszystko ze tak powiem zalezne jak jest poustawiane i jakiej jakosci jest nagranie No kwestia gustu i to mocno... :gwizdanie: A miażdżenie jaj to to nie jest bankowo :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Przejście z wyświetlacza monochrom na kolorowy wymagało zmiany instalacji ?? [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 11:47_________________________________________________Czyli co chorus grał lepiej ? To one nie różnią się tylko możliwością czytania kart pamięci ?? Chorus czyta MP3 z płyt czy też ni chu chu ?? Nie wymagało zmiany instalacji , poprostu wyciągnąłem stare graty i wsadzilem nowe z wyświetlacza poszedl kabel do radia ( oczywiscie inny niż do czerwonego ) a samo radio weszło w kostke P&P potem odblokowanie komponentu w ASO i gra ale gra naprawdę gorzej niż chorus , bass jest średni ;( Chorus czy czytał ups nie wiem , ale chyba nie bardzo . nie jestem jakimś mega fanem i znawcą dżwięku i tak do końca nie wiem co mam teraz u siebie ale mega przyjemnie to u mnie gra. Zaś Ci co się na tym lepiej znają i wcześniej słuchali muzy w moim B7 (bose) stwierdzili że to coś zarąbiście gra w B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A miażdżenie jaj to to nie jest bankowo dla Ciebie nie musi byc , a dla innych owszem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=196857.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Cuber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A miażdżenie jaj to to nie jest bankowo dla Ciebie nie musi byc , a dla innych owszem :gwizdanie: Biorąc pod uwagę sam koncern Audi... Słuchałes Banga w A8 lub Bose w A6? To przepaść. Mówię tak dlatego że parę lat temu dość mocno bawiłem się w car audio i nie tylko (byłem maniakiem dźwięku) i może dlatego jestem trochę skrzywiony.. A już oddzielnie porządnie skonfigurowany sprzęt to wogóle inne loty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=196857.0 heheh pw już poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 BOSE w A6 czy B&O w A8 (fakt skromne 30.000 PLN) to co innego... ale Bose w B7 przebija jakością dźwięku zarówno A5 B&O jak i A4 B8 B&O. audio w nowych Audi A4 spadło w dół mocno (szczególnie standardowe jednostki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi