Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ale Bose w B7 przebija jakością dźwięku zarówno A5 B&O jak i A4 B8 B&O. Niestety ale nie zgodzę sie z Tobą :gwizdanie: Robiliśmy porównanie na spocie Bose w B7 ( sam u siebie jeździlem 2 lata z tym nagłośnieniem ) z B&O w A5 i zdecydowanie lepiej wypada A5 pod każdym względem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja potwierdzam, sluchalem B&O w tej A5 i miazdzy pupe zreszta B&O to zupelnie inna klasa sprzetu niz BOSE.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 kwestia gustu... ja słuchałem A5 z B&O w ASO na mojej płycie a potem w Bose w B7 i mi się widziało bardziej Bose ... kwestia gustu. Oczywiście wybór mamy nie za duży bo jest B&O i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Cuber czy znasz moze numer koncówek ukladu wydechowego lub ich srednice do Twego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Cuber czy znasz moze numer koncówek ukladu wydechowego lub ich srednice do Twego auta u mnie jest układ wydechowy z 3,0 TDI w wolnej chwili zmierzę jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew5667 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Cuber czy znasz moze numer koncówek ukladu wydechowego lub ich srednice do Twego auta u mnie jest układ wydechowy z 3,0 TDI w wolnej chwili zmierzę jak chcesz to czekam na pomiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 W Poziomie W Pionie Końcówka ma ścięcie w dół i w zewnętrzny bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 W Poziomie W Pionie Końcówka ma ścięcie w dół i w zewnętrzny bok przez co wyglądają ślicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Taki efekt można uzyskać obkrecajac przy montazu lekko ścięciem w bok na zewnątrz, ja tak montowałem swoje setki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 nie myślałeś o tym? http://cgi.ebay.de/Audi-A4-B8-Dachkantenspoiler-Dachspoiler-S-Line-S4-Neu-/280661179930?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item4158b5be1a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ciekawe jak jakość wykonania i z czego to jest zrobione... ? Bo była by Ciekawa alternatywa do ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 nie myślałeś o tym? http://cgi.ebay.de/Audi-A4-B8-Dachkantenspoiler-Dachspoiler-S-Line-S4-Neu-/280661179930?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item4158b5be1a hmmm myślę cały czas aby zakupic ORI ale ciezko znaleść na rynku wtórnym a na nowy troche mi żal dać 1380 zł :gwizdanie: Ciekawe jak jakość wykonania i z czego to jest zrobione... ? Bo była by Ciekawa alternatywa do ASO no dokładnie bo na fotkach to pewnie ORI jest a nie ten co sprzedawany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 masz normalne koło zapasowe (lub dojazdówkę) czy ten badziewny zestaw naprawczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 badziewny zestaw naprawczy? badziewny zestaw naprawczy w B7 miałem to samo heheheh a czemu pytasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 tak po prostu z ciekawosci dziekuje za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Cuber masz jakies fotostory z Swapa wydechu 3.0 TDI , jakies oslony trzeba kupic dodatkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 badziewny zestaw naprawczy? badziewny zestaw naprawczy w B7 miałem to samo heheheh a czemu pytasz ? a ja mam to śmieszne koło dojazdowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Cuber masz jakies fotostory z Swapa wydechu 3.0 TDI , jakies oslony trzeba kupic dodatkowe fotek nie mam ale wchodzi praktycznie plug&play trzeba tylko kawałeczek rurki dorobic , potrzebna bedzie tylko osłona baku taka termiczna srebrna na prawa stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Spoko dzieki za info Bedzie na pewno montaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Spoko dzieki za info Bedzie na pewno montaz czekam na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi