Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Cubrowóz ,Czarny Avant ,quattro, S-line Plus !!!!

Cuber

Rekomendowane odpowiedzi

Cuber jaką masz lampkę tylną w podsufitce ? Taką jak Orzeł ("przezroczystą" tj. mleczną lub białą jak kto woli) czy tą bardziej wypasioną z czarną ramką i dwoma włącznikami bo cholera wie czemu były dwa rodzaje montowane w S-line :rolleyes:

Nie ma znaczenia czy s-line czy nie ... jeśli nie miałeś pakietu oświetlenie to montowali właśnie te "mleczne" lampki ;)

cuber jak można się z Tobą skontaktować bo mam parę pytań co do twoich modyfikacji, myślę nad b8 z takim motorem jak twój ale jak wiadomo ciężko kupić dobry wypas więc myślę nad kilkoma zmianami

pisz pw :wink4:

Jutro montaz wreszcie Ori spoilerka (lotki) na klape :decayed: po montazu oczywiscie fotki wrzuce :kox:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 22:16_________________________________________________Tak jak wspomniałem dzis byłem w ASO , lotka/spoilerek jest już założony, spoilerek ma tasme dwu stronną + klej do szyb

oto kilka fotek :)

bez lotki :

28677484.jpg

78363624.jpg

z lotką

56855589.jpg

55191199.jpg

80383510.jpg

10728788.jpg

Czyli caly Pakiet z zewnatrz juz jest w 100 % :naughty:

Cuber masz sciemnione szybki :mysli: czy to efekt Ciemnego S-linowskiego srodka

tak cały pakiet zwenętrzny jest juz :kox:

Mam sciemnione wszystkie szyby tak delikatnie :cool1:

rzeczywiście z lotką wygląda lepiej... tylko jej cena :confused4: gratki auta, co teraz w planach?

Załatwiłem sobie w naprawdę dobrej cenie :decayed:

Co następne hmmmm Plan jest NAVI 3G + B&O ewentualnie Audi Sound System , narazie czekam aż ceny spadną :wink4:

Szukam kogoś kto chciał by sie zaminenic albo szuka foteli do siebie , bo swoich bym się pozbył bo jak dla mnie lepsza jest full skóra :wink4:

Szczerze powiem czy bez lotki czy z lotka rozncia naprawde minimalna... podobnie jak ze zderzakiem przod...

Moze na zywo to bardziej wyglada.

Rezaj B&O z 3G :naughty: :naughty:

Ladniutki ten Avant :kox:

Cuber jak ci się sprawuje 2.0 170 TDi na CR? ma jakieś wady wrodzone? jakies problemy?

Trochę sie bujam nad zmianą auta i tak patrzę że 2.0 TFSi sa jeszcze w kręgu podejrzanych że coś będzie nie tak szczególnie że będzie to auto używane i do wyboru w zasadzie są tylko 3 jednostki 1.8 T 160 2.0 170 no i za drogie (jak dal mnie) 3.0 TDi.

Obecnie mam B7 170@ 200km i jest spoko... wiadomo że po jakimś czasie zawsze brakuje pod pedałem jak się człowiek przyzwyczaji ;-)

Cuber jak ci się sprawuje 2.0 170 TDi na CR? ma jakieś wady wrodzone? jakies problemy?

Ja mam CAGA czyli 143 po wizycie w Vtechu jest 187 km :wink4:

Narazie odpukać jest 55 tys km i nic sie nie dzieje :cool1: o wadach jeszcze nic nie słyszałem wiec cięzko powiedzieć. w ASO juz mieli na serwisie przeloty po 250-300 tys km i jak to stwierdzili jest cisza , ale jak wiadome każde auto jest inne i jeden zrobi 300 tys a drugi 50 i coś się moze wysrać zawsze [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 11:46_________________________________________________

Szczerze powiem czy bez lotki czy z lotka rozncia naprawde minimalna... podobnie jak ze zderzakiem przod...

Moze na zywo to bardziej wyglada.

jest róźnica , na żywo bardziej widac różnicę chociaz napewno mniejsza ona jest niż lotka w B6 czy B7 , wazne ze dupka tera znabrala ciut wiecej charakteru

w ASO juz mieli na serwisie przeloty po 250-300 tys km i jak to stwierdzili jest cisza

serio ? ale po przygodach w DE ? No to wyglada ze silnik ...doskonaly jak 1.9 . :decayed: , choc szczerze troche powatpiewam ... Rozumiem ze mowimy o samym silniku, nie osprzecie (wtryski) czy ukladzie wydechowym (DPF ) ?

Narazie nic nie wpominali o jakis problemach z tym silnikiem , pamietajmy też ze sa i BLB którym sie nic nie dzieje :gwizdanie:

Zapewne nie jest to jednostka idealna jak 1,9 TDI :cool1:

Panowie macie jakies propozycje ORI felgi 17-stki na zime ?

Co myślicie o takich felgach :cool1: moze macie jakieś inne propozycje :mysli:

felga1g.jpg

lub takiej

felga2c.jpg

te na dole mialem w orginale i wedle mojej opini wygladaja bardzo slabo.Jezli nie kupie 18 to bewnie bede bral te pierwsze.Na zime wydaje mi sie bardzo spoko.

ja też poluję na pierwsze... ale dostać takie lekko używane graniczy z cudem, a na allegro komplet 2400 + opony. w ASO w Bydgoszczy 1699 sztuka z oponą Continentala 225/50/17 (tak mi powiedzieli w środę bo sam z ciekawości spytałem o zimówki do A5)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...