Cuber Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Miałem sam sie zajać wygłuszeniem drzwi ale oddałem jednak do firmy co sie tym profi zajmuje, dogadałem sie co do ceny i juz się wygłusza. odbiór za 4 godzinki :kox: mysle ze wygłuszenie zrobi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Pieknie autko :good: Jeszcze raz dzieki Cuber za pomoc wszystko dziala jak narazie :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Pieknie autko :good: Jeszcze raz dzieki Cuber za pomoc wszystko dziala jak narazie :naughty: dzięki ciesze sie ze NAVI działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Jakie koszta wygłuszenia 4 drzwi ? i jakimi matami ? może być na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Jakie koszta wygłuszenia 4 drzwi ? i jakimi matami ? może być na PW wiem ze DYNAMAT + dodatkowe maty wygłuszające plastiki, koszt z robocizną w granicach 600 zł ale tylko przednie drzwi , jak to powiedzieli tyłu nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Jakie koszta wygłuszenia 4 drzwi ? i jakimi matami ? może być na PW wiem ze DYNAMAT + dodatkowe maty wygłuszające plastiki, koszt z robocizną w granicach 600 zł ale tylko przednie drzwi , jak to powiedzieli tyłu nie ma sensu duzo i nie duzo...roznica bedzei napewno kolosalna bo to co jest w B8 (jesli chodzi o drzwi) to jest PADAKA . Cuber dzialasz w szybkim tempie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Bo jak już coś robić to od poczatku do końca i albo cieszyć sie z efektu albo kurw...ć z wyrzuconych pieniędzy w błoto [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 14:16_________________________________________________aha Panowie może ktoś bedzie wiedział ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=223759.new#new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Bo jak już coś robić to od poczatku do końca i albo cieszyć sie z efektu albo kurw...ć z wyrzuconych pieniędzy w błoto zgadza sie , ale ja wzmaka do siebie juz nie zakladam wystarczy mi to co jest i tak gra bardzoooo czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 wiec Audi odebrane Wygłuszenie dało baaaardzo dużo, dzwięk się poprawił i juz jest zajefajnie [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 17:33_________________________________________________W czwartek słuchalismy jak gra ASS u WRC on ma 2G no i jest róźnica ;( Czyzby całą robotę robił swiatłowód ? Moze kurcze aby to ciut lepiej u mnie grało wystraczyło by odblokować sterowanie sub-em tylko jak to zrobic http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=223759.new#new Jak sie wku.... to zrobię 3G i będzie po problemie tylko jak pomysle o kosztach to mnie szlak trafia Aha Ma ktoś moze fotki tylnego zderzaka S-line z dyfuzorem w kolorze nadwozia ? Zastanawiam sie jak by to wyglądało jak bym szary dyfuzor polakierował w kolor nadwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 W B8 S LINE jest tez taki dyfuzor czyli kolor czern satynowa Aukcja przykladowa z A5 s line http://moto.allegro.pl/audi-a5-s-line-zderzak-tyl-pdc-i1812919193.html albo taka konfiguracja http://moto.allegro.pl/audi-a5-s-line-2010-zderzak-tylny-i1812244804.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Cuber tak jak masz teraz wg mnie jest najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Cuber tak jak masz teraz wg mnie jest najlepiej spoko ale wiesz chciałem zobaczyć jak wygląda na Avancie tylni dyfuzorek w kolorze nadwozia np. czarnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Wygląda dobrze - widziałem taką kombinację... Wg mnie te srebrne/szare dodatki S-linowe w zderzakach pasują ni w ząb do czarnego auta i chromów, bo robi się czerń, chromy i ni z d*py ni z pietruchy jeszcze dodatki w innym kolorze na zderzakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 W B8 S LINE jest tez taki dyfuzor czyli kolor czern satynowa Aukcja przykladowa z A5 s line http://moto.allegro.pl/audi-a5-s-line-zderzak-tyl-pdc-i1812919193.html albo taka konfiguracja http://moto.allegro.pl/audi-a5-s-line-2010-zderzak-tylny-i1812244804.html takie jak moje tylko ja kupiłem za 1/3 ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Tutaj masz S-Lina w kolorze auta (ori fotka) a tu zmienilem kolor auta Uwazam, ze wyglada srednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Według mnie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 mnie tez sie podoba cała czarna dupka [br]Dopisany: 08 Październik 2011, 23:04_________________________________________________Wreszcie udało mi się trafic fele ORI 17stki z kapciami zimowymi Continentalami za smieszną kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 ładne i kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 z jakiego roku oponki ? zmieściłeś się w 2000zł ? bo jak tak to naprawdę kesa [br]Dopisany: 09 Październik 2011, 11:26_________________________________________________no a sam wzór - ideał na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Mała kosmetyka felg i beda jak nuuuuffffffki Graty zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi