keżor Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a co to są te dwa kwardracioki pod rejestracją z przodu ? kamerki ? sonary ? parktronic ? a może ledy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a co to są te dwa kwardracioki pod rejestracją z przodu ? kamerki ? sonary ? parktronic ? a może ledy ? Dwa czujniki PDC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 a co to są te dwa kwardracioki pod rejestracją z przodu ? kamerki ? sonary ? parktronic ? a może ledy ? Dwa czujniki PDC LOL :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyDG Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Mega nie wiem czy jej czasem nie widziałem w Zakopanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Panowie jak Wam się podoba Plan byl by taki, czarny dyfuzor tylni do tego przedni grill czarny błyszczący i spoilerek w przednim zderzaku w chromie tak jak w S4 Tutaj małe VT tylniego dyfuzorka zrobione przez Kezora 2 zdjecia bo nei wiedziałem które wrzucic heheheh jedno jest pewne na pewno orginalnie , wyglada lepeijniz sie spodziewalem , zwlaszcza na pierwszej fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIIKEW Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 oczywiście śliczny samochód i gratulacje zakupu/modów ale mam pytanie z innej beczki ponieważ miałeś wszystkie A4, czy mógłbyś powiedzieć jak jest z miejscem w środku w B8 ? sprzedałem moje B5 i teraz mam na oku B8 ale nie wiem czy sie nie rozczaruje miejscem z tyłu i z przodu w B5 to miejsca w ogóle nie było w porównaniu do C5 i teraz nie wiem czy polować na B8 czy C6 jak to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 jak potrzebujesz dużo miejsca to moim zdaniem A6 C6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 oczywiście śliczny samochód i gratulacje zakupu/modów ale mam pytanie z innej beczki ponieważ miałeś wszystkie A4, czy mógłbyś powiedzieć jak jest z miejscem w środku w B8 ? sprzedałem moje B5 i teraz mam na oku B8 ale nie wiem czy sie nie rozczaruje miejscem z tyłu i z przodu w B5 to miejsca w ogóle nie było w porównaniu do C5 i teraz nie wiem czy polować na B8 czy C6 jak to jest ? nigdy A4 większe od A6 nie będzie jak priorytetem jest ilość miejsca to wiadomo A6 natomiast gdyby patrzeć tylko na A4 - to B8 jest pierwszym modelem, w którym jest znacznie więcej miejsca niż poprzednich generacjach A4, dużo wygodniej się przemieszcza i jest to pierwszy model A4 w którym nie ma wstydu zaprosić kogoś na tylną kanapę - na prawde sporo tam miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIIKEW Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 sęk w tym że mam opcje kupna ładnej B8 AvANT-Sline i w dobrych pieniądzach, teraz pytanie czy odpuścić i czekać na C6 czy jednak niemcy poprawili lekko ergonomie od B5 i da sie w 4 osoby dorosłe podróżować komfortowo ?[br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 12:23_________________________________________________a czy avant ma zmienioną kanape w stosunku do sedana ? i czy sline ma inne blachy (jest szerszy ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 czy sline ma inne blachy (jest szerszy ?) nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Miike a w którym z modeli Audi S-line jest szerszy że pytasz... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIIKEW Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 kolega ma B7 SLINE i mówi że ma szersze błotniki i lżejszy jest od seryjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 UUU to kolega trochę bredzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 kolega ma B7 SLINE i mówi że ma szersze błotniki i lżejszy jest od seryjnego spoko to fajnie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 kolega ma B7 SLINE i mówi że ma szersze błotniki i lżejszy jest od seryjnego hahaha dobre Zapytaj kolegę skąd takie teorie wziął :gwizdanie: Wrcajac do pytania to zgadza sie jest wiecej miejsca na tylniej kanapie niż do poprzednich miejsc, wiecej miejsca na nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 kolega ma B7 SLINE i mówi że ma szersze błotniki i lżejszy jest od seryjnego może po dzwonie Turki za bardzo naciągnęli chyba że nie ma Sline tylko RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Cuber malujesz ta tylna dokladke w Black bo mnie nachodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Cuber malujesz ta tylna dokladke w Black bo mnie nachodzi raczej tak ale to na wiosnę teraz to mija sie to z celem narazie to przymierzam sie do tylnych lamp poliftowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Cuber malujesz ta tylna dokladke w Black bo mnie nachodzi raczej tak ale to na wiosnę teraz to mija sie to z celem narazie to przymierzam sie do tylnych lamp poliftowych może się uda załatwić więc się nie spiesz tak bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Robercie ale cenę mam mega + oddaje stare w rozliczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi