ryszard1961 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ładna furka.Ile pali ci gazu w mieśćie.Pytam bo mam taki sam silnik z automatem i pali miw mieśćie około 15 gazu a 13 benzyny
wojciu0308 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ładna furka.Ile pali ci gazu w mieśćie.Pytam bo mam taki sam silnik z automatem i pali miw mieśćie około 15 gazu a 13 benzyny
clinque Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Felga bardzo ja odmlodzi;) 17 i jakis nie za szeroki kapec bedzie ok do 1.6
Armi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ładna Też kiedyś miałem takie aludekle Ale wiesz, że zanim wrzucisz ksenony to trzeba lampy wymienić
kondri Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ale wiesz, że zanim wrzucisz ksenony to trzeba lampy wymienić Wiem i spryski też no nie?
Armi Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Spryski to na przegląd albo na policjanta służbistę. Jak nie dasz bardzo niebieskich xenonów i będziesz miał dobrze ustawione lampy to nikt się nie przyczepi.
Iverson Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Wiem i spryski też no nie? takie pytanko to twoje 1 auto??-krótko mówiąc , nie inwestowałbym ani 1zł , bo nie ma to najmniejszego sensu , 0 frajdy z jazdy , najpierw pomyśl o zmianie jednostki napędowej :gwizdanie:
kondri Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 .... 0 frajdy z jazdy... Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma tyle w temacie
slepy Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Wiem i spryski też no nie? takie pytanko to twoje 1 auto??-krótko mówiąc , nie inwestowałbym ani 1zł , bo nie ma to najmniejszego sensu , 0 frajdy z jazdy , najpierw pomyśl o zmianie jednostki napędowej :gwizdanie: Ja też bym nie inwestował, turlaj się serią, i odkładaj kasę na jakieś 1.8T, i wtedy modzić
kondri Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 Ja też bym nie inwestował, turlaj się serią, i odkładaj kasę na jakieś 1.8T, i wtedy modzić Wrzucę tylko fele i to nie przesadnie duże i będę zbierał na coś lepszego
slepy Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 no dokładnie, jak patrzę u siebie ile władowałem w swojego paździocha, to już bym sobie za to polifta sprawił i na mody by starczyło :gwizdanie:, ale to jest choroba, jak zaczniesz modzić, tak już przepad
kondri Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 2011 lekkie ulepszenia: Oryginalne alufelgi (niezniszczone i proste więc okazyjnie kupiłem, wiem że za małe ale ważne że w ogóle są). Pioneer DEH-2300UB(zastąpił fabryczne AUDI BETA, głośniki na razie seria może coś się zmieni, radio bardzo dobrze się sprawuje polecam wszystkim).
pablo_9 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 ładna, bliźniacza do mojej A4 kierunki na białe zmień, lampki z przodu na S4 lub po II lifcie i auto od razu młodsze się zrobi planujesz jeszcze jakieś zmiany ?
kondri Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 ładna, bliźniacza do mojej A4 kierunki na białe zmień, lampki z przodu na S4 lub po II lifcie i auto od razu młodsze się zrobi planujesz jeszcze jakieś zmiany ? Kierunki zostaną zmienione na przeźroczyste dymione na dniach, a jeśli chodzi o lampy przednie jeśli wpadnie coś hajsu to na pewno też będzie zmiana
Rekomendowane odpowiedzi