Tomeks Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 tutaj możecie nas opierniczać kto pierwszy?
Galec Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Ja ja pierwszy :> powiem krótko mój pierwszy zlot i do tego taki za***isty Świetni ludzie super atmosfera i zabawa na maksa. Organizatorzy zapewnili wiele atrakcji jak np. przeciąganie audi po plaży Już nie mogę się doczekać kolejnego [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2010, 14:58_________________________________________________Kurde LUCAS mnie ubiegł
lukaszr Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 nie mogliśmy znaleźć Gosi Fakt, gdzieś się zaszyła - pewnie bała się wyjść :naughty: Tomki - dzięki za imprezkę :good: Opier.dolu nie będzie, bo ... był już na miejscu :polew: Miło było zobaczyć Wasze wstrętne buźki zarówno te stare jak i nowe :kox:
LUCAS Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Pierwsza fotka konkursowa "Kto pali faję???" o nagrodzie się pomyśli później... może Gosia coś zaproponuje... Wiadomo kto nie może zgadywać... Ty malik tez nie:)
lukaszr Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Czy ja też jestem wykluczony z konkursu ? Bo jak nie to ... Oskar :naughty:
dziadek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Bieniek i podwójna akcja "plaża" rules
LUCAS Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Czy ja też jestem wykluczony z konkursu ? Bo jak nie to ... Oskar :naughty: moja wina...moglem wzystkich wykluczonych wymienic. Gosia jest Twoja
hornet Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 siadać gadać opowiadać :gwizdanie: Z relacji live nic nie wynika więc może teraz coś powiecie. Jedno foto - upalanie na plaży i nic więcej
LUCAS Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 siadać gadać opowiadać :gwizdanie: Z relacji live nic nie wynika więc może teraz coś powiecie. Jedno foto - upalanie na plaży i nic więcej fotki poki co są dwie... druga w HOT LINE:)
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 co tu duzo pisać.... za***iście !!!!!
Madas Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 dzięki wszystkim za miłe spotkanie mimo że byłem tylko w sobotę ... żurek był pierwsza klasa a ogórki małosolne :kox:
Patrykbor Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 dzięki wszystkim za miłe spotkanie mimo że byłem tylko w sobotę ... żurek był pierwsza klasa a ogórki małosolne :kox: robiły robotę naprawdę było super i fajni ludzie
Galec Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Dokładnie ogóraski rewelka :> prawie takie dobre jak u mojej babci
Adas Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 tutaj możecie nas opierdalać kto pierwszy? Ja byłbym za tym, żeby organizatorzy najpierw sami opisali swoje niedociągnięcia w organizacji i oczywiście to co też "wyszło" [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2010, 20:30_________________________________________________tak czy siak, chciałem podziękować za super zlot, za Wasze towarzystwo i bardzo miło spędzony czas
MarianekZg Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 zarówno dla mnie jak i Kasi było :good: fajne towarzycho, czas spędzony naprawdę w miłej atmosferze- nie możemy doczekać się już następnego może Bukowina Dzięki wszystkim :hi:
alvaro Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Gdyby nie Tomeks to było by fajnie...
Bart-S Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Dzięki wszystkim za kolejny zlot - bardzo miło było poznać nowych ludzi i zobaczyć tych, z którymi już się znamy Oczywiście akcja na plaży z Bieńkiem i Q w roli głównej to bezapelacyjnie numer zlotu Przynajmniej będzie miał najlepsze fotki Do zobaczenia w Bukowinie
Rekomendowane odpowiedzi