zlota1977 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 kazdy się zastanawia co też można pokazać na tych zdjęciach co by wstydu nie narobić sobie... i innym :gwizdanie:
filip1001 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 no chyba macie trochę racji :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Siemian to pochwal się jak będzie... myślę że z 8k przytulisz
Italiano Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: Dzięki Siemianowi to mamy pierwszego oficjalnego sponsora naszych zlotów.
MAJKI Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: Siemian to jak kasa z PZU wpłynie na konto to co rezasz przy aucie? Moze w koncu biksenon i cos jeszcze :gwizdanie: :polew:
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 9964.55zł[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 17:26_________________________________________________ mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: Siemian to jak kasa z PZU wpłynie na konto to co rezasz przy aucie? Moze w koncu biksenon i cos jeszcze :gwizdanie: :polew: przecież BiXenon już jest. Pozostała kwota z PZU pójdzie na rozrząd i wymiane przednich wahaczy
david_n Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 9964.55zł[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 17:26_________________________________________________ mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: Siemian to jak kasa z PZU wpłynie na konto to co rezasz przy aucie? Moze w koncu biksenon i cos jeszcze :gwizdanie: :polew: przecież BiXenon już jest. Pozostała kwota z PZU pójdzie na rozrząd i wymiane przednich wahaczy i chyba na cos jeszcze? :przebiegly:
Młodzik Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 9964.55zł[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 17:26_________________________________________________ mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: Siemian to jak kasa z PZU wpłynie na konto to co rezasz przy aucie? Moze w koncu biksenon i cos jeszcze :gwizdanie: :polew: przecież BiXenon już jest. Pozostała kwota z PZU pójdzie na rozrząd i wymiane przednich wahaczy i chyba na cos jeszcze? :przebiegly: reszta na boczek pójdzie
stanley Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 9964.55zł[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 17:26_________________________________________________ mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: Siemian to jak kasa z PZU wpłynie na konto to co rezasz przy aucie? Moze w koncu biksenon i cos jeszcze :gwizdanie: :polew: przecież BiXenon już jest. Pozostała kwota z PZU pójdzie na rozrząd i wymiane przednich wahaczy i chyba na cos jeszcze? :przebiegly: reszta na boczek pójdzie w tych typach trzeba wymieniać na ćwiartki
siemian Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 9964.55zł[br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 17:26_________________________________________________ mnie kosztował wyjazd cały bok. Tzn PZU to kosztowało... :gwizdanie: Siemian to jak kasa z PZU wpłynie na konto to co rezasz przy aucie? Moze w koncu biksenon i cos jeszcze :gwizdanie: :polew: przecież BiXenon już jest. Pozostała kwota z PZU pójdzite na rozrząd i wymiane przednich wahaczy i chyba na cos jeszcze? :przebiegly: nieee... stabilizatory mam od takiego naiwniaka za darmo. Przecież było powiedziane że jak zgodze się mieszkać z Tobą w pokoju na zlocie to stabilizatory oddasz mi za darmo. Tzn na początku była wersja że dopłacasz 200zł ale to wynegocjowałeś. :decayed:
lukaszr Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 nam w drodze powrotnej seryjnie kilka fotek w kolumnie walnęło ... :thumbdown: Biały Bór pedalski się kłania .... były robione od tyłu .... Przepraszam, ale :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: I dodam jeszcze ... A NIE MÓWIŁEM :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154857.msg1779895#msg1779895 Ciekawe ile przyjdzie jeszcze fotek z FR, który był ustawiony w Niedzielę od rana na wylocie ze Słupska :kox:
Madas Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 nam w drodze powrotnej seryjnie kilka fotek w kolumnie walnęło ... :thumbdown: Biały Bór pedalski się kłania .... były robione od tyłu .... Przepraszam, ale :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: I dodam jeszcze ... A NIE MÓWIŁEM :naughty: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=154857.msg1779895#msg1779895 Ciekawe ile przyjdzie jeszcze fotek z FR, który był ustawiony w Niedzielę od rana na wylocie ze Słupska :kox: kurcze właśnie potem gadaliśmy o tym że Łukasz wklejał foty i ostrzegał przed B.B [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 21:59_________________________________________________nam walnęło chyba ze 4 w kolumnie od tyłu .... Łukasz płacić czy nie ?
lukaszr Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 kurcze właśnie potem gadaliśmy o tym że Łukasz wklejał foty i ostrzegał przed B.B [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2010, 21:59_________________________________________________nam walnęło chyba ze 4 w kolumnie od tyłu .... Łukasz płacić czy nie ? A powiem Tobie jeszcze coś - jak w piątek usłyszałem, że już jedziecie na zlot to powiedziałem do Huga: "ciekawe jaki odstęp czasowy będzie na zdjęciach z BB grupy poznańskiej" :polew: :polew: Jak z tyłu to bierz na żonę i płać. Będziesz miał na kwitku chyba z 3 opcje do wyboru. Punktów nie dadzą jeżeli nie wskażesz kierowcy.
Madas Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ale Weronika prawka nie ma :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ale Weronika prawka nie ma :gwizdanie: To na kogoś innego, chyba, że masz mało na koncie to bierz na siebie
Madas Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 coś tam mam ale nie dużo .... może uda się załatwić coś .... kolega ma tam stacje i spróbuje pogadać ...
lukaszr Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 coś tam mam ale nie dużo .... może uda się załatwić coś .... kolega ma tam stacje i spróbuje pogadać ... Załatwić ? Wątpię, ale spróbować zawsze można
musti Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 coś tam mam ale nie dużo .... może uda się załatwić coś .... kolega ma tam stacje i spróbuje pogadać ... weź na kogoś kto nie ma jeszcze punktów a ma prawko i np nie jeździ autem
Madas Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 coś tam mam ale nie dużo .... może uda się załatwić coś .... kolega ma tam stacje i spróbuje pogadać ... weź na kogoś kto nie ma jeszcze punktów a ma prawko i np nie jeździ autem tak też kombinuję ale wszyscy znajomi którzy mają prawko, regularnie jeżdżą .... wezmę na siebie jeśli w ogóle przyjdzie ...
keżor Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 coś tam mam ale nie dużo .... może uda się załatwić coś .... kolega ma tam stacje i spróbuje pogadać ... weź na kogoś kto nie ma jeszcze punktów a ma prawko i np nie jeździ autem tak też kombinuję ale wszyscy znajomi którzy mają prawko, regularnie jeżdżą .... wezmę na siebie jeśli w ogóle przyjdzie ... zależy jakie jest przekroczenie , ale jak sie nie wskaże kierowcy to jest 500zł bez ptk mój kumpel tak miał , albo 300zł i 6ptk to powiedział , że nie wie kto prowadził wtedy i dostał 500zł bez ptk a ja jak czytam o tych całych radarach to sie ciesze , że tablice miałem pod nogami pasażera
Rekomendowane odpowiedzi