shiz Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Hello, a oto moj wozik: silniczek 1,9TDI pełna elektryka dwu strefowa klima ogólnie wszystko podstawowe co potrzebne autko w posiadaniu u mnie prawie 1,5 roku fele 17 gwintowane zawieszenie przyciemnione lampy tył ksenony zmieniony grill przyciemnione szyby zdjęte znaczki lusterka chrom in.pro (na zdjeciach nie ma) Fotki (z zesszłego roku niestety, sam biore je wlasnie z forum a6 bo mój komputer coś padł i aktualnie używam "zapasowego" laptoka gdzie nie ma fot)
soolek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Niezła, ale dla całości efektu pomalowałbym jeszcze dokładki w kolor, bo za bardzo się odróżniają.
Kimi Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Kurczaki, zazdroszczę C5-ki, też chciałbym taką kupić , ale kaski wystarczy jedynie na A4 B5 i to też leciwą... Ale nie będę narzekał, Audik będzie , to najważniejsze. Przyjdzie czas i na A6 Póki co - oby się spisywała jak najlepiej
shiz Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 No dokładki w kolor od początku były w planach, ale jakoś do skutku nie doszło, a w sumie aktualnie zastanawiam się nad przesiadką do a4 b6 dlatego też znalazłem się na tym forum
gizmo8 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 C5 super, ale te felgi w ogóle nie podobaja mi sie Po za tym spoko
Hosse88 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 no niezla czarnula, rozumiem ze na psiarzy masz wyjebke i szyby ciemne przod musza byc, tez mialem robic przod ale jednak jest bez
shiz Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 no niezla czarnula, rozumiem ze na psiarzy masz wyjebke i szyby ciemne przod musza byc, tez mialem robic przod ale jednak jest bez Raz dowodzik miałem zabrany no ale wiadomo trzeba się z tym liczyć jak chce się mieć ciemnice w wozie już sobie nie wyobrażam jezdzić cały czas wozem bez przyciemnionych szyb
Maciek80 Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Bardzo ładna. Nie jestem zwolennikiem usuwania loga Audi ale tu to ładnie i ze smakiem zrobiłeś. No i czarne lampy tył rządzą :> Pozdrawiam
shiz Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 na wsi pewnie dziewczyny robią lol Rozwiń swoją myśl prosze ;> nie do konca chyba rozumiem co chciałeś przez to powiedzieć coś tu wygląda wiejsko? Co do usuwania znaczka audi - od zawsze bardziej MI sie podobały gołe czyste samochody bez jakichkolwiek znaczków
Ans Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Fajnie wygląda ta audiolka czym przyciemniales tyle lampy? I jak sobie radzi ten silniczek w tym aucie? ile spala mniej wiecej?
Pucek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 moim skromnym zdaniem... przesadzone :gwizdanie:
shiz Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 Grill bez OOOO wyglada brzydko, chromy pod lampami tez nie pasuja :thumbdown: Felga 19 zrobic na czarno, chrom z klapy out, lusterka chrom out, wyrezac czarne lampy przednie, chromy z szyb out i bedziesz mial blak madafake Te chromy psuja caly efekt Gleba jest za to koxiarska :kox: Robilem "wizualizacje" calkowicie bez chromu (calusia czarna) wyglada to kiepsko, czarne felgi wygladaja jak stalówki(IMO), zima idzie niestety gleba niedlugo w góre za znaczkami tez nie przepadam, wszystkie leżą w szafce @Ans Powiem Ci, że na moje potrzeby w 100% wystarczająco ( nie mam we krwii wyścigowca) ale zawsze mogloby być te 130km jak po lifcie, co prawda gdybym mial teraz wsadzić 1 tys zł w auto napewno nie był by to virus, bo tak jak mowie wystarcza mi, no i pali tyle co nic 7l. nie przekracza nawet w miescie. Co do lamp to były 3 opcje: 1) spray - odpadł nie da się "przy policji zdjąć" a dowodzik znajomemu zabierali 2)folia - mozna zerwac przy policji/ jak sie znudzi <<< jest ta opcja 3)czarne oryginalne lampy jak sprawdzalem kosztowaly ok 800zl, wolalbym za ta kase pomalowac dokladki @Pucek Co przesadzone? jest podstawa + grill bez znaczka i ciemne lampy. No chyba dla Ciebie gleba i ciemna szyba nie jest standardowym zabiegiem. Felgi kwestia gustu. Pozdrawiam Panowie i dzieki za komentarze jak są jakieś sugestie chętnie posłucham. Planowałem wogóle na biało okleić ale koszt w ubiegłym roku mnie troche przerósł i sie nie zdecydowałem ( teraz nie wiem ile kosztuje, ale kosztowało 3,5tys podczas promocji)
Pucek Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 do mnie nie przemawiają tylne lampy, grill i felgi, ale to kwestia gustu najbardziej mnie odpychają te lampy
andy_sky Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 z przodu to wygląda jak passat a tył to totalna porażka wieś trunink
shiz Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Tył w sumie chciałem by był maksymalnie "kulisty" przyciemnione lampy "w kolor" ujednolicają go (IMO) i z tego efektu jestem zadowolony. Nie wiem czy zmiana koloru lampy w kolor wozu można nazwać wsią (mam troche inną definicję tego słowa, i trochu zabolało ;p), no ale każdy ma swoje zdanie, jeszcze poprostu się z taką opinią nie spotkałem, dlatego jestem zdziwiony w koncu sama w sobie bryła jest serią, tylko całkowicie oślepioną / zmienioną na czarno. Co do grilla true true, passat z daleka z czarnym grillem tez jest podobny, ale nie zmienia to faktu, że wolę wozy całkierm bez znaczków. Nie wiem czy w niedalekiej przyszłości nie kupie ledowych lamp na tył w standardowym kolorze, ale to czekam na wolną gotówkę. pozdrawiam
Armi Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Grill bez znaczka wszystko psuje. Przód powinien mieć dominantę, w Twoim przypadku jest jednolita masa. Coś nie wyszło Tak samo z tyłu, niby projekt ciemność a dominuje chromowany pasek na klapie bagażnika. Żadną sztuką jest zrobienie z czarnego auta jeszcze bardziej czarnego. Sztuką jest dobranie odpowiedniej ilości czarnych elementów i zostawieniu kilku "kolorowych". Miała być kula a wyszła czarna kupa, niestety Zwyczajne ledy na tył (mogą być przyciemnione ale nie całe czarne), pomalowanie dokładek i grill ze znaczkiem ale z czarną ramką, wywalenie chromów. Przydałyby się większe felgi bo przy gabarytach a6 te są zwyczajnie za małe. Btw, grill bez znaczka sprawdza się przy kanciastej bryle auta np. w golfie II.
shiz Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Grill bez znaczka wszystko psuje. Przód powinien mieć dominantę, w Twoim przypadku jest jednolita masa. Coś nie wyszło Tak samo z tyłu, niby projekt ciemność a dominuje chromowany pasek na klapie bagażnika. Żadną sztuką jest zrobienie z czarnego auta jeszcze bardziej czarnego. Sztuką jest dobranie odpowiedniej ilości czarnych elementów i zostawieniu kilku "kolorowych". Miała być kula a wyszła czarna kupa, niestety Zwyczajne ledy na tył (mogą być przyciemnione ale nie całe czarne), pomalowanie dokładek i grill ze znaczkiem ale z czarną ramką, wywalenie chromów. Przydałyby się większe felgi bo przy gabarytach a6 te są zwyczajnie za małe. Btw, grill bez znaczka sprawdza się przy kanciastej bryle auta np. w golfie II. j/w napisałem że taka bryła miała być, symulację bez chromu robiłem, całkowity jego brak jest beznadziejny, za duża ilość też, więc klamek nie dokładałem. Porównania do kupy nie komentuję. To Twoje zdanie. Brak znaczka nie wiem co komu przeszkadza ja się tam nie jaram że ludzie widzą chrom znaczek audi.
Rekomendowane odpowiedzi