Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MCE 09 Moduł Centralnej Elektryki lusterko włącznik świateł czujnik światła Coming Leaving Home w Audi A4 B6 i B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

moze ktos by to na nowo przytoczyl??

Chyba sobie jaja robisz :kwasny:

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 686,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oczywiście... służę pomocą:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157734.0

:szukaj:

:tongue4:

Fajnie, nie kazdemu sie chce przegladac 59 stron zebyc przeczytac 2,3 zdania :disgust: ja tylko wiem ze trzeba cos z pinami porobic,poprzekladac chyba ale niech mnie ktos oswieci,chyba nikogo nie zbawi i niezespamuje tematu jak napisze o co chodzi co nie ? :guma:

Opublikowano
  • Autor

oczywiście... służę pomocą:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157734.0

:szukaj:

:tongue4:

Fajnie, nie kazdemu sie chce przegladac 59 stron zebyc przeczytac 2,3 zdania :disgust: ja tylko wiem ze trzeba cos z pinami porobic,poprzekladac chyba ale niech mnie ktos oswieci,chyba nikogo nie zbawi i niezespamuje tematu jak napisze o co chodzi co nie ? :guma:

Ale jak to sobie wyobrażasz? Że co 3 strony będziemy pisać o tym samym... Właśnie dlatego jest tu nawalone tyle stron - ciągle przewijają się te same opisy bo albo komuś się nie chce porządnie wczytać w pierwszy temat albo nygus nie ma siły przewertowac chociaż klilku stron wstecz. Temat montażu przełącznika świateł z B7 do B6 był poruszany NAJCZĘŚCIEJ!!! Szanujesz swój czas? Szanuj też czas innych... :szukaj:

Pin 11 (żółty kabelek) przepinasz do 13 i będzie działać prawidłowo.

Opublikowano

Panowie b6 czy b7? koles twierdzi ze kolor E59 wystepowały takie odcienie w b7 czy tylko b6??

lusterko.jpg

Opublikowano

Panowie b6 czy b7? koles twierdzi ze kolor E59 wystepowały takie odcienie w b7 czy tylko b6??

lusterko.jpg

Niech prześle zdjęcie mocowania a wszystko stanie się jasne. Odcień nie da takiej pewności jak foto mocowania.

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka jest do B6 (wygląda jakby był czujnik światła). Dzwoń do typa i męcz go o numer lusterka lub o zdjęcia od strony otworu montażowego.

Opublikowano
  • Autor

lusterko.jpg

Lusterko z kolorem E59 występowało tylko w B6.

Opublikowano

Ty to Bartku potrafisz podniesc na duchu, bo lustro juz zamowilem w pół ciemno :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ty to Bartku potrafisz podniesc na duchu, bo lustro juz zamowilem w pół ciemno :wink4:

Jeśli gość rzeczywiście odczytał ten kod koloru z lusterka - to zakup trafiony :wink4::good:

Opublikowano

jak będzie od B6 to wezmę od Ciebię jak by nie pasowało:)
Opublikowano

Panowie takie pytanko.. jak sprawdzic na stole lusterko czy dziala fotochrom??

Pin 1 +12v

Pin 2 masa

Dobrze mysle?? chodzi mi o lusterko z czujnikiem zmierzchu i z samym fotochromem od b5/b6

Opublikowano
  • Autor

Panowie takie pytanko.. jak sprawdzic na stole lusterko czy dziala fotochrom??

Pin 1 +12v

Pin 2 masa

Dobrze mysle?? chodzi mi o lusterko z czujnikiem zmierzchu i z samym fotochromem od b5/b6

Tak. Zasilanie i masa jest tak samo jak w pozostałych wersjach lusterek.

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawunia tak dla pewnosci nakladka lusterka bo oczywiście brakuje :wallbash:

numerek 8E0857793 E59 tak??

Opublikowano

mam pytanko co do mojego lusterka mam go z Q5 lub Q7 jak już to Bart-s wyczaił jest w nim właśnie czujnik zmierzchu, który działa a widzę to po tym jak się zapala podświetlenie na guziku włączającym fotochrom czy da się go wykorzystać zamiast tego z B7 tego dodatkowego jest jakaś szansa podpięcia się do niego :mysli: chodzi mi tu o DRL'a

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze jedna sprawunia tak dla pewnosci nakladka lusterka bo oczywiście brakuje :wallbash:

numerek 8E0857793 E59 tak??

8E0 857 593 E59

Opublikowano

Witam

Zakupiłem włącznik świateł AUTO do rezanki z wymianą lusterka na fotochrom z czujnikiem deszczu i światła, wyczytałem, że ma być numer 8E0 941 531 D - KONIECZNIE "D". Sprzedający zapewnił na 100%, że jest to "D" ale kiedy szpej przywieźli to okazało się, że nie ma na nim naklejki z numerem - zdrapana.

Czy jest jakiś sposób aby to sprawdzić? Czy one się czymś różnią "na zewnątrz"?

Czy dowiem się, że to jest "B" dopiero jak nie będę mógł zakodować czujnika jak pisał w opisie mk4

Proszę o pomoc. :hi:

Opublikowano

wsadz włącznik do auta i luknij na diode świateł mijania , jeśli zielona B7 jeśli czerwona B6 a co zatym idzie końcówka B :wink4:

Opublikowano

Witam

Chwilę to trwało ale pełnia szczęścia :> świeci na zielono. Co ciekawe, chociaż nie podświetla się pozycja AUTO (z tego co wiem na żółto) to działa.

Czy to normalne czy ktoś już mańcykował w kablach?

Wielkie dzięki domin79 :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

musisz zrobić mostek do podświetlania wg schematu w pierwszym poście i będzie się świecić