soolek Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Hej Fotki to jak widzę z allroad'a. Gratulacje za dobry wybór. Od lutego jestem ) posiadaczem tej wersji silnikowej i kolorystycznej jak Twoja, z tym że w wersji Q. 211 kucyków podkutych na 4 kopyta zbiera sie bajecznie. a mam do Ciebie i zreszta tez do innych jaki jest czas produkcji a4? bo produkcje mam na pierwszy tydzien pazdziernika i wlasnie nie wiem na kiedy bedzie gotowa, a w salonie mowia tylko ze na pewno w pazdzierniku bedzie do odbioru, a ja sie juz niecierpliwie im mniej czasu zostalo tym bardziej nogi sie trzesa z niecierpliwosci :> To jak jeszcze nie zaczęli, to daj komuś w łąpę, niech Ci Quattro dorobią
conner001 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Hej Fotki to jak widzę z allroad'a. Gratulacje za dobry wybór. Od lutego jestem ) posiadaczem tej wersji silnikowej i kolorystycznej jak Twoja, z tym że w wersji Q. 211 kucyków podkutych na 4 kopyta zbiera sie bajecznie. to pochwal sie nam ladnie wkleje kilka fotek [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 22:52_________________________________________________ Hej Fotki to jak widzę z allroad'a. Gratulacje za dobry wybór. Od lutego jestem ) posiadaczem tej wersji silnikowej i kolorystycznej jak Twoja, z tym że w wersji Q. 211 kucyków podkutych na 4 kopyta zbiera sie bajecznie. a mam do Ciebie i zreszta tez do innych jaki jest czas produkcji a4? bo produkcje mam na pierwszy tydzien pazdziernika i wlasnie nie wiem na kiedy bedzie gotowa, a w salonie mowia tylko ze na pewno w pazdzierniku bedzie do odbioru, a ja sie juz niecierpliwie im mniej czasu zostalo tym bardziej nogi sie trzesa z niecierpliwosci :> niewiem jak avant, ja odbierałem allroad'a i wtedy trzeba było czekać 20 tygodni
kuredu Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 ja zamawiałem 14 września i 14 listopada w urodziny odbierałem także równe 2 m-ce wyszły, myślę że koło 20 października będziesz miał odbiór
Tobi_one Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 gratki B8 jeśli to taki kolorek jak na tym 2 zdjęciu w podpisie to fajnie się prezentuje no i silnik :gwizdanie: życze żeby szybko minęły te 5-6 tyg brak Q no fakt ja też następne auto jeśli to będzie Audi to tylko z Q ;]
kamilllb Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 juz tylko 2 tygodnie .... odliczanie
Tobi_one Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 juz tylko 2 tygodnie .... odliczanie widać, że nie spisz po nocach za tym 2.0 TFSI :gwizdanie:
mystic.pl Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Piękna furka się szykuje zazdraszczam a zawsze możesz dorezać
alvaro Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Rezanie skończyło się na B7 teraz każdy moduł jest chroniony zabezpieczeniem (tzw. ochrona komponentu) i rezanie strony elektronicznej możliwe jest tylko przez ASO a wiadomo jak to podnosi koszta zabawy...
Cuber Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Rezanie skończyło się na B7 teraz każdy moduł jest chroniony zabezpieczeniem (tzw. ochrona komponentu) i rezanie strony elektronicznej możliwe jest tylko przez ASO a wiadomo jak to podnosi koszta zabawy... dokładnie, chcesz zmienić np radio.... musisz jechac jak narazie do ASO
badboy Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Rezanie skończyło się na B7 teraz każdy moduł jest chroniony zabezpieczeniem (tzw. ochrona komponentu) i rezanie strony elektronicznej możliwe jest tylko przez ASO a wiadomo jak to podnosi koszta zabawy... dokładnie, chcesz zmienić np radio.... musisz jechac jak narazie do ASO szczerze nie miałem o tym pojęcia ... dobrze wiedzieć czyli Bart-s i wrclaguna nie mają co zmieniać póki co swych wozidełek tylko za chwilę im opcji rezania zabraknie :gwizdanie:
kamilllb Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 no, akurat wrocilem do domu tak pozno, ale oczywiste ze nie moge sie doczekac, jutro bede dzwonil do znajomego, ktory zajmuje sie tym zamowieniem w salonie i bede sie dowiadywal czy cos dokladniejszego wiadomo odnosnie tego quatro to szczerze zaluje no ale mam nadzieje ze mimo tego mankamentu inne rzeczy mnie zadowola
MMMW Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Gratulacje! Ja odebrałem swoje 2.0TFSi 10 dni temu.Szary lawa perłowy,sedan ale z Q, choć bez dachu z panoramą. Położyłem już diament na lakier, zamierzam okleić bezbarwnie przód, lusterka i progi a może i maskę. W listopadzie grzałka do silnika. Na razie nie planuję chipa, 211KM wystarczy. Do automatu się przyzwyczajam, ale już dziękuję za tę decyzję-korki.....
conner001 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 to jak tam? Jesteś juz na ostatnich nogach przed odbiorem?
Denis Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 kolega pewnie oderwać się od kierownicy nie może a co dopiero na forum się pochwalić :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ostatnio aktywny: 19 Październik 2010, 09:36 Jak kolega do nas wroci, to otworze temat.
Rekomendowane odpowiedzi