Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Avant 2.0TFSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Fotki to jak widzę z allroad'a. Gratulacje za dobry wybór. Od lutego jestem :)) posiadaczem tej wersji silnikowej i kolorystycznej jak Twoja, z tym że w wersji Q. 211 kucyków podkutych na 4 kopyta zbiera sie bajecznie.

a mam do Ciebie i zreszta tez do innych jaki jest czas produkcji a4? bo produkcje mam na pierwszy tydzien pazdziernika i wlasnie nie wiem na kiedy bedzie gotowa, a w salonie mowia tylko ze na pewno w pazdzierniku bedzie do odbioru, a ja sie juz niecierpliwie :) im mniej czasu zostalo tym bardziej nogi sie trzesa z niecierpliwosci :decayed: :> :slina:

To jak jeszcze nie zaczęli, to daj komuś w łąpę, niech Ci Quattro dorobią :decayed:

Opublikowano

Hej

Fotki to jak widzę z allroad'a. Gratulacje za dobry wybór. Od lutego jestem :)) posiadaczem tej wersji silnikowej i kolorystycznej jak Twoja, z tym że w wersji Q. 211 kucyków podkutych na 4 kopyta zbiera sie bajecznie.

to pochwal sie nam ladnie :wink4:

wkleje kilka fotek :)[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 22:52_________________________________________________

Hej

a mam do Ciebie i zreszta tez do innych jaki jest czas produkcji a4? bo produkcje mam na pierwszy tydzien pazdziernika i wlasnie nie wiem na kiedy bedzie gotowa, a w salonie mowia tylko ze na pewno w pazdzierniku bedzie do odbioru, a ja sie juz niecierpliwie :) im mniej czasu zostalo tym bardziej nogi sie trzesa z niecierpliwosci :decayed: :> :slina:

niewiem jak avant, ja odbierałem allroad'a i wtedy trzeba było czekać 20 tygodni
Opublikowano

ja zamawiałem 14 września i 14 listopada w urodziny odbierałem także równe 2 m-ce wyszły, myślę że koło 20 października będziesz miał odbiór

Opublikowano

gratki B8 :wink4: jeśli to taki kolorek jak na tym 2 zdjęciu w podpisie to fajnie się prezentuje :good: no i silnik :good: :gwizdanie:

życze żeby szybko minęły te 5-6 tyg :wink4:

brak Q no fakt :confused4::wink4: ja też następne auto jeśli to będzie Audi to tylko z Q ;]

Opublikowano

juz tylko 2 tygodnie .... odliczanie :cool1::decayed:

widać, że nie spisz po nocach za tym 2.0 TFSI :naughty: :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

Piękna furka się szykuje :kox: zazdraszczam :decayed: a :quattro: zawsze możesz dorezać :polew:

Opublikowano

Rezanie skończyło się na B7 teraz każdy moduł jest chroniony zabezpieczeniem (tzw. ochrona komponentu) i rezanie strony elektronicznej możliwe jest tylko przez ASO a wiadomo jak to podnosi koszta zabawy...

Opublikowano

Rezanie skończyło się na B7 teraz każdy moduł jest chroniony zabezpieczeniem (tzw. ochrona komponentu) i rezanie strony elektronicznej możliwe jest tylko przez ASO a wiadomo jak to podnosi koszta zabawy...

dokładnie, chcesz zmienić np radio.... musisz jechac jak narazie do ASO :wallbash:

Opublikowano

dokładnie, chcesz zmienić np radio.... musisz jechac jak narazie do ASO :wallbash:

szczerze nie miałem o tym pojęcia :kwasny:... dobrze wiedzieć

czyli Bart-s i wrclaguna nie mają co zmieniać póki co swych wozidełek :decayed:

tylko za chwilę im opcji rezania zabraknie :gwizdanie:

Opublikowano

no, akurat wrocilem do domu tak pozno, ale oczywiste ze nie moge sie doczekac, jutro bede dzwonil do znajomego, ktory zajmuje sie tym zamowieniem w salonie i bede sie dowiadywal czy cos dokladniejszego wiadomo :mysli:

odnosnie tego quatro to szczerze zaluje no ale mam nadzieje ze mimo tego mankamentu inne rzeczy mnie zadowola :)

Opublikowano

Gratulacje! Ja odebrałem swoje 2.0TFSi 10 dni temu.Szary lawa perłowy,sedan ale z Q, choć bez dachu z panoramą.

Położyłem już diament na lakier, zamierzam okleić bezbarwnie przód, lusterka i progi a może i maskę. W listopadzie grzałka do

silnika. Na razie nie planuję chipa, 211KM wystarczy. Do automatu się przyzwyczajam, ale już dziękuję za tę decyzję-korki.....

Opublikowano

i co z tym autkiem?

Opublikowano

kolega pewnie oderwać się od kierownicy nie może :P a co dopiero na forum się pochwalić :gwizdanie:

Opublikowano

Ostatnio aktywny: 19 Październik 2010, 09:36

Jak kolega do nas wroci, to otworze temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...