Opublikowano 21 Lutego 201115 l Kurw@... opiertolę go oj tam oj tam.. Jutro mają jechać do Ciebie Przed chwilą mi ojciec mówił w sumie chyba gadali z Tobą przez tel.? bo biorą na 100% tylko coś tam z czasem u nich nie dało rady jutro mają jechać Tak tak.. wiem bo dzwoniłem do tego Pana po umówionej godzinie
Opublikowano 21 Lutego 201115 l mozemy sie ustawic na niedziele , na tą chwile nie mam planów spoko, zadzwonie w niedziele, nie uchlaj się za mocno w sobotę
Opublikowano 21 Lutego 201115 l mi to wsio ryba , i tak w chacie siedze :gwizdanie: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia
Opublikowano 21 Lutego 201115 l mi to wsio ryba , i tak w chacie siedze :gwizdanie: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia ale Ty nie umisz palic
Opublikowano 21 Lutego 201115 l mi to wsio ryba , i tak w chacie siedze :gwizdanie: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia ale Ty nie umisz palic nauczy się w trymiga
Opublikowano 21 Lutego 201115 l mi to wsio ryba , i tak w chacie siedze :gwizdanie: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia Słoiczki słoiczki mi to wsio ryba , i tak w chacie siedze :gwizdanie: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia ale Ty nie umisz palic
Opublikowano 21 Lutego 201115 l jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia Słoiczki słoiczki opędzlujemy w drodze powrotnej
Opublikowano 21 Lutego 201115 l Słoiczki słoiczki k#rfa słoiczków nie wożę Ale jakieś 20 kg pierogów można przetransportować
Opublikowano 21 Lutego 201115 l mówisz? Ostatnim razem jak byli u mnie na dłuższym posiedzeniu to jeden z nich nie nadążał stygnąc [br]Dopisany: Luty 21, 2011, 10:06:17 _________________________________________________ Słoiczki słoiczki k#rfa słoiczków nie wożę Ale jakieś 20 kg pierogów można przetransportować Po pierogach to Ty nie będziesz miał siły popierdalac po budowie :polew:
Opublikowano 21 Lutego 201115 l Po pierogach to Ty nie będziesz miał siły popierdalac po budowie :polew: człowieku codziennie catering i obiadek jaki sobie wybiorę więc nie samymi pierogami budowlaniec żyje Swoją drogą ja tam fizycznie nie zapiertalam, więc mi to wiesz... :gwizdanie:
Opublikowano 21 Lutego 201115 l Autor nie uchlaj się za mocno w sobotę bede sie starał BTW nie chcesz wpaść na wódke w sobote do mnie na chate ??? :naughty: :naughty: :naughty: jadę z Wami przy okazji w rodzinne strony mnie podrzucicie po wałówkę to rzut beretem od raggusia oka
Opublikowano 21 Lutego 201115 l BTW nie chcesz wpaść na wódke w sobote do mnie na chate ??? wracam go Grodziska w niedziele dopiero, z kim będziesz balował ?
Opublikowano 21 Lutego 201115 l BTW nie chcesz wpaść na wódke w sobote do mnie na chate ??? :naughty: :naughty: :naughty: Przyjdzie Ci taki menel, nie dość że opije z całej gorzały to jeszcze perskie dywany zarzyga i pójdzie spać w kiblu
Opublikowano 21 Lutego 201115 l BTW nie chcesz wpaść na wódke w sobote do mnie na chate ??? :naughty: :naughty: :naughty: Przyjdzie Ci taki menel, nie dość że opije z całej gorzały to jeszcze perskie dywany zarzyga i pójdzie spać w kiblu bardzo przepraszam tylko raz u kumpla narzygałem do zlewu w kuchni, poza tym nigdy mi się nie zdarzyło
Opublikowano 21 Lutego 201115 l Autor z kim będziesz balował ? jeszcze z nikim ale mozecie wpaść z Milczarem ryja umoczyć :naughty: :naughty:
Opublikowano 21 Lutego 201115 l oka spoko moskal Ja żartowałem Możliwe że będę miał komplet na wyjazd w weekend w tamte strony, jeszcze nie wiem czy będę jechał, ale możliwe Ale dzięki za zgodę A teraz czas na mnie Trzeba iść w kimę
Opublikowano 22 Lutego 201115 l ładnie wyszedł ten flok ale czemu od razu w tunelu 2din go nie zrobiłeś ?
Opublikowano 22 Lutego 201115 l Autor ładnie wyszedł ten flok ale czemu od razu w tunelu 2din go nie zrobiłeś ? bo mu dnia nie starczyło , chłopak sie wyspać musi , dzisiaj zrobi