Gracjan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Moskal, jedź na hamownie Jestem ciekawy wyniku, przy tym doładowaniu powinno być jakieś 330KM.
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Moskal, jedź na hamownie Jestem ciekawy wyniku, przy tym doładowaniu powinno być jakieś 330KM. boje sie cisnąć do końca zeby nie spłyneło jade do 1.0 i odpuszczam
Gracjan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ciekawy jestem co by wyszło na hamowni, jaki masz program ? Gotowiec ?
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ciekawy jestem co by wyszło na hamowni, jaki masz program ? Gotowiec ? ja tez jestem ciekaw Gotowiec od Nosba , w pewnych kręgach tzw "szwajcar" :decayed: :decayed:
Buba Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 330 nieosiągalne bez FMICa jak będzie jeździł to coś usmaży jak ogarnę wahacze to pierwsza rzecz jaką robie to FMIC bo tam jest jak w piecu ciekawe ile inne "szwajcary" dmuchają ja czekam na dynoday w ecu-performance
Gracjan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Kolega na doładowaniu 1,0 miał 323KM, coolery seryjne. Myśle że 330 do osiągnięcia. Ja jak będę zmieniał to na SMIC-e z RS4. FMIC raczej odpada.
moskal Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja jak będę zmieniał to na SMIC-e z RS4. FMIC raczej odpada. dlaczego ???
Gracjan Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Chce mieć wentylator od klimy, poza tym nie mam zamiaru robić srylion koni dlatego nie potrzebuje tego, po programie jak będzie około 300 i 480NM będę zadowolony.
moskal Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jak będzie jeździł to coś usmaży ale od normalnej jazdy nic sie chyba nie stan ie tak ??? a cały czas nie deptam jak ogarnę wahacze A co masz nie tak z wahaczami ??? bo mam komplet przednich po małym przebiegu :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 08:30_________________________________________________ Chce mieć wentylator od klimy, poza tym nie mam zamiaru robić srylion koni dlatego nie potrzebuje tego, po programie jak będzie około 300 i 480NM będę zadowolony. aaaaaa , w ten deseń
Buba Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ty masz tego krafta? moskal trzeba by zrobic logi i sprawdzic co sie dzieje przy takim doladowaniu. w sumie 1.1/1.2 to taki standard jaki jest po sofcie ale ty masz gotowca wiec nie wiadomo jak twoj silnik reaguje jak bedzie dobrze to biore do siebie
moskal Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ty masz tego krafta? to wszystko jest jeden c**j , jak juz raz wymienisz to wtedy lecisz co roku , czy to Kraft , MasterSport , Febi wiec nie dramatyzuj jak nowicjusz w temacie "zawieszenie" bo strace reszte szacunku moskal trzeba by zrobic logi i sprawdzic co sie dzieje przy takim doladowaniu. w sumie 1.1/1.2 to taki standard jaki jest po sofcie ale ty masz gotowca wiec nie wiadomo jak twoj silnik reaguje jak bedzie dobrze to biore do siebie trzeba sie ustawic i zrobić [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 09:33_________________________________________________ jak bedzie dobrze to biore do siebie jak to "biore" ??? spytaj nosba , to on ukradł go Flyerowi :kox: :kox:
Buba Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 poza tym nie beda pasowac bo ja mam inny dolny
OGr Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a to były inne wahacze przed liftem i po lifcie ? moskal ile chcesz za te wahacze - kumpel potrzebuje do 1.6 95r.
Buba Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a to były inne wahacze przed liftem i po lifcie ? w esach po maju 2000r jest inny dolny wahacz. jest na cienkim i długim sworzniu a nie jak wcześniej grubym i cienkim
moskal Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 moskal ile chcesz za te wahacze - kumpel potrzebuje do 1.6 95r. ogólnie to nie chce ich sprzedawać , myslałem ze Buba ma nóż na gardle
OGr Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 a to spoko ;-) to kumpel sobie poradzi sam ;-)
Buba Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 moskal ile chcesz za te wahacze - kumpel potrzebuje do 1.6 95r. ogólnie to nie chce ich sprzedawać , myslałem ze Buba ma nóż na gardle musze je przejrzec najpierw i zobaczyc czy wszystkie czy część ale chyba zrobie na raty bo w zestawie i tak nie dostane[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 12:25_________________________________________________a ten kraft to straszny szmec, Kolkov juz bluźni a u mnie końcówki już walą (3k km)
Rekomendowane odpowiedzi