Milczar Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Malowanie na żywca wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach a jak dojdą do tego jeszcze osłony w czerni z białymi napisami to będzie urywać jaja eSa bez tłumików chodzi masakrycznie świszcze, warczy, pierdzi złoooo wcielone
moskal Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 Malowanie na żywca wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach a jak dojdą do tego jeszcze osłony w czerni z białymi napisami to będzie urywać jaja eSa bez tłumików chodzi masakrycznie świszcze, warczy, pierdzi złoooo wcielone :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 16 Maj 2011, 07:07_________________________________________________idzie szpachla
Buba Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 szły: białe, czarne, srebrne, niebieskie, zółte, złote, czerwone :chytry: :chytry: dobrze że mojego też jeszcze nie malowałeś znalazłem nowy kolor tylko musze sie do OBI przejechać
moskal Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 szły: białe, czarne, srebrne, niebieskie, zółte, złote, czerwone :chytry: :chytry: dobrze że mojego też jeszcze nie malowałeś znalazłem nowy kolor tylko musze sie do OBI przejechać poka
michal_g84 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 _________________________________________________ olej Ci gdzieś puszcza??
Buba Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 szły: białe, czarne, srebrne, niebieskie, zółte, złote, czerwone :chytry: :chytry: dobrze że mojego też jeszcze nie malowałeś znalazłem nowy kolor tylko musze sie do OBI przejechać poka co poka?? kolor?? jak kupie i pomaluje to zobaczysz. kumpel mówił że widział taki jak chce ale musze sam się przejechać i zobaczyć
moskal Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Opublikowano 20 Maja 2011 olej Ci gdzieś puszcza?? raz rzygnęło przy pałowaniu , otworzyłem mache , patrze - fajnie wyglada , wiec potraktowałem klarem i na razie sie trzyma :kox: Milczar ten sklep w Grodzisku przy PKP daje rade :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Milczar Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Milczar ten sklep w Grodzisku przy PKP daje rade :oklaski: :oklaski: :oklaski: Mówiłem, że mają tam wszystko co chcesz :gwizdanie: Masz już tego szpreja do lampiszonów bo na aucie mam choinkę, czarne lampy, chromy kierunki, pomarańczowe boki
Sqizzy Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 synalek tych sprzedawców na allegro handluje milczar nie byłeś ostatnio w PSB w grodzisku?
Milczar Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Ta kobitka spoko babka, ogarnia co się do niej mówi Nie, nie byłem a co ;> Widziałeś jakieś podobne B5
Sqizzy Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Nie, nie byłem a co ;> Widziałeś jakieś podobne B5 Widziałem typa podobnego do Ciebie i chciałem zagadać, ale był z fajną d*pą, to wtedy zwątpiłem że to ty Sprawuche będę miał do Ciebie :gwizdanie:
Milczar Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Widziałem typa podobnego do Ciebie i chciałem zagadać, ale był z fajną d*pą, to wtedy zwątpiłem że to ty Aaaa to z Twoją byłem, racja całkiem fajna :gwizdanie: Sprawuche będę miał do Ciebie :gwizdanie: Dziwki, koks i lasery Wchodzę w to Pisz PW bo nabijamy wujasowy wątek
Dev Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Moskal na jakim oleju jezdzi ta Twoja padaka?
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 By mieć spaliny zapachu naleśnikowego
moskal Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 Masz już tego szpreja do lampiszonów nie mam Moskal na jakim oleju jezdzi ta Twoja padaka? na razie jeszcze Castrol Magnatec 10W40 , dzisiaj zmieniam na takiego samego Motula
Dev Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 10W40 ?????? :shocked: :shocked: dobrze sie czujesz ????? czy w chu....ja walisz ze mną ???? :mysli:
moskal Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 10W40 ?????? :shocked: :shocked: dobrze sie czujesz ????? czy w chu....ja walisz ze mną ???? :mysli: 10W40 , dlaczego mam Cie w chója robić ????
Rekomendowane odpowiedzi